Şimdi Ara

aşırı derece konfor aramak absürtlük değilde nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam jetta alıyor yok baldır desteği yok sırt desteği görende diyecek bmw 740li alıyor alt tarafı bir araba alıyorsun neden bu kadar insanların gözüne sokuyorsun anlamadım zaten vergi dilimi yüksek dandik arabalar tomar tomar paralarla alınıyor birde üstüne 6-7 saat yol çekiyormuş gibi triplere girip yok koltuk konforu baldır desteği popo desteği sırt desteği kol desteği diye sıralayıp eleştirmek bana çok absürt geliyor. fıtık vardır o ayrı ona eyvallah , günde 6 saatten fazla trafikte duruyorsun onada eyvallah ama günde yarım saat araba sürüp gelip burda baldır diz kol el ayak burun desteği diye sitem edenlere gülüyorum gerçekten. zaten insanın şu zamanda bisikletten başka ulaşım aracı kullanmaması lazım ama yinede bunu eleştirdiğim için suçlu oluyorum hadi eyvallah...

Edit ; hayatımda hiç uzun yol yapmadım , jettadan yukarı arabaya bimnmedim eğer birgün olurda binersem bu mesajı editlerim...

• Koltuk popo ısıtmasız araba alınmaz diyen fanboyu çağıralım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana ne? Adamın parası, adamın keyfi.Seni neden geriyor?
  • Haddini aşmadığı sürece müşteri her zaman haklıdır, zaten jette alıp mükemmeli isteyen insan binde birdir, herkes az çok karşılaşacağı şeyi biliyor artık bir mal aldığında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabalara o kadar cok paralar veriyoruz ki aldigimiz seyleri cok matah seyler saniyoruz. Kalitede konfordaoncu saniyoruz. 100 bin liralari verince evlere senlik bi araba alacagimizi saniyoruz. Cok fazla beklenti icinde oluyoruz. Halbuki kici kirik b,c segmenti arabalara bagliyoruz findik kadar dizel benzinli motorlara bagliyoruz. O yuzden cok sey istiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Arabalara o kadar cok paralar veriyoruz ki aldigimiz seyleri cok matah seyler saniyoruz. Kalitede konfordaoncu saniyoruz. 100 bin liralari verince evlere senlik bi araba alacagimizi saniyoruz. Cok fazla beklenti icinde oluyoruz. Halbuki kici kirik b,c segmenti arabalara bagliyoruz findik kadar dizel benzinli motorlara bagliyoruz. O yuzden cok sey istiyoruz.

Arabanın yarısının vergi olduğu verginin konfor getirmediği unutuluyor tabi.

• eskiden araç donanımları böyle değildi highline alıyorsun bi dünya paraya ama hala full değil araba sürüyle opsiyon alabiliyorsun insanların donanım çılgınlığı firmaları bu yöne itti.
    katlanır aynaya 2-3 bin lira isteniyor şaka gibi.
  • Uzun yol yapmadan, o düzleşmiş kıçı hissetmeden büyük konuşmayın hocam :)

• Maaşımıza oranla arabaya verdiğimiz parayı kıyaslayınca insan tabiki bir beklenti içine giriyor. 1 yıllık iki yıllık maaşımıza denk gelen araçta yüzme havuzu bile isterim.

Ama olmuyor.

• Arkadaşlar bu araçlar için bel minderi, yastık gibi şeyler kullanan ve memnun kalan var mı? Yeni araç sonrası belimde ve boynumda ağrı oluşmaya başladı sanki. Nasıl desteklebilirim ?

• Adam dediğin baban oluyor sanırım ???

Başkasının hayatını 7/24 gözlemlemiyorsan eğer konuştuğun kişi baban olmalı
  • cebocan kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını bende bekliyorum.
  • 70 80 bin para veriyor popsunu da bi zahmet desteklesin
  • Adam arabada jakuzi var mı diye sormamış ki :) En uyuz olduğum araç sahibi ve satıcısı, arkadaş sanane adam sorar sorar...Kim bilir ne şartlarda ne zorluklarla o parayı kazandı ve bir şekilde karşılığını en iyi veren arabayı arıyor.

Gözü kapalı gidip alsın mı ? Kimi araba segmentine ve fiyatına göre donanım açısından dolu olabiliyor, kimi araba ise beklenenden daha boş donanımda olabiliyor.

Örnek vermek gerekirse, şahsi aracım b8 passat ve comf. paketi, şimdi bu modelde klimatronik(otomatik klima) var bir alt donanım paketinde manuel, aynı şekilde bu donanımda bluetooth desteği var telefon vs için baya kolaylık fakat bir alt donanımda yok, bunun gibi müşteriye kolaylık sağlayacak donanımlar bazen tercihi etkiliyor. Bunları sormadan bilemezsin, sorduğun adamda senin gibi boş konuşursa adam arabayı aldıktan sonra kulaklarını çınlatır.
  • Vallaha harbiden de hakkı var.Biz 25 arası araç bakıyoruz.2007 Symbol ve 2001 Focus seçenekleri var.Her anlamda Focus daha iyi.Gerek konfor gerek gidiş olarak daha iyi. Burada adamın hakkı var.Para yatarken kazanilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercument.cozer

Sana ne? Adamın parası, adamın keyfi.Seni neden geriyor?

Kusura bakma ağabey bendede bu problem var ;

Haksızlığa zulme hırsızlığa teebiyesizliğe duyarsızlığa empati kuramamazlığa karşı tepkimi koyduğum gibi bu gibi sorunlardada görüş belirtmek istiyorum.

• Abartı değil de mesela bizde Astra h var.

Aracın süspansiyonlaeı sert.

Rüzgar ve yol sesi 90kmh de başlıyor.

Motor sesi gırla.

Ve uzun yolda bunlar çekilmez oluyor cidden o kdar fazla ses alıyor ki araba.

Şimdi c sınıfı astra gibi araçta 120 ile otobanda rahat gitmek istemek suç olmamalı bence. Demiyoruz ki 200 le s klasse gibi gitsin.

• çünkü 740 parasını jettaya veriyor
  • Burda bile laf sokmaya çalışmış bir kaç kişi ya çıldırmamak eldde değil adam yüksek vergi dilimine ses çıkarmıyor benim dediklerimden ban saldırıyor

• benim anlamadigim da insanlarin fiat parasina mercedes konforu istemesi.

fiat o bekledigin konforu sunsa zaten mercedes fiyatina satacak araci. bu sefer de fiata o para verilmez diyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 6 Mayıs 2017; 21:17:5 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.