Şimdi Ara

Aşırı eğlenceli bir oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/

Arkadaşlar oyunumuz budur yenı çıktı be bende bi kanaldan gördüm acayip eğlenceli 10 dakika oynayın bırakamazsınız 3 saatlik aralıksız bu oyunu oynuyorum acayip sarıyor amaç ise kurabiyeye tıklıyorsunuz kurabıye gelyor ve yandan eşyalar alıyosunuz bu eşyaların fazlalığına göre mesela nekadar fazla olursa sanıye başına okadar fazla kurabıye gelıyor siz tıklamadan ayrıca tıklarsanız 2 kat alırsınız tabi işte o kasınca yeni item alıcaksınız üstteki storedende update yapabiliyoruz herkes oynasın rekorlarımızı koyalım bakalım.

Aşırı eğlenceli bir oyun

Benim rekorum şuanlık budur saniyede 4 milyon kurabiye üretiyorum tıklarsamda 6 milyonu bulabiliyor şuan time machine kasıyorum sizde oynamaya başlayıp buraya rekorlarını koyabilirsiniz hadi bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venekarj123 -- 2 Eylül 2013; 3:19:55 >

• Bir süre sonra sıkar bence.
  • Daha uyumadım tıklamayarak 12 milyon tıklarayarak 20 milyon üretiyorum saniyede 1 gram sıkılmadım
  • Hala oynuyorum tıklamayarak 50 milyon tıklayarak 80 milyon saniyede :D
  • sevdim bende vakit geçirmek için bi süre ideal ama senin verdiğin değerleri yakalayamadan sıkıldım ben :D
  • Bir süre sonra kendini tekrar eden bir oyun.
  • Bir yerden sonra sıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Güzel Bir Flash Oyun.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Süper eğlenceli
  • 6 milyon kazanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.