Şimdi Ara

AŞIRI HIZ ÖLÜM GETİRİR. !! .....VİDEO; TÜPLÜ BROADWAY İLE 170 KM/H..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım ayıp ama başlık yanlış AŞIRI HIZ ÖLÜM GETİRİR. !! .....VİDEO; TÜPLÜ BROADWAY İLE 170 KM/H..... şeklinde değil
    AŞIRI HIZ ÖLÜM GETİRİR. !! .....VİDEO; TEKERLEKLİ VE TÜPLÜ TABUTLA 170KM/H YAZICAKTIN HERHALDE YANLIŞ OLMUŞ LÜTFEN DÜZELT
  • ben 150 yi geçince aracıma güvenemiyorum, bunlar nasıl bu hızlara çıkıyor
  • Bu r9 larda nasıl bir motor varsa benim clio1 80 hp , 93 r9 spring karbüratörlü 68 hp her türlü daha seri,çekişi iyi ve çabuk hızlanıyor,hayret valla
  • Adamlardaki korkusuzluga bak,
    ben 150'den sonra altimda hangi arac olursa tirsiyorum,
    Bu arabayla 100'u bile gecmem.
  • 30 yıl önce bu aracı yapan mühendisler sizler kadar zeki değillermiş sanırım ki bu hızlara ulaşabilecek bir araç yapmışlar.. 170 km/sa hızla kaza yaptıktan sonra hayat kurtarabilecek araç sayısı zaten bir elin parmaklarını geçmiyorki 1993 model broadway veya 2012 megane, golf vs. arasında pek bir fark olacağını sanmam.. isterse 24 airbag olsun yinede fayda etmez sadece broadway deki cesedi toplamak biraz daha uzun sürer sanırım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade-06

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

video açılmadı. yutup link var mı acep

Videoda sorun yok açılıyor.

dnsle alakalıymış.
  • O teneke yığınıyla hız yapacak kadar aklını yitirmiş. Yazık, direksiyon hakimiyetini kaybedip takla manyağı olduğunda görürüm ben videodaki tipsizi. Bas Süleyman bas ama o vites topuzu araban parçalara ayrıldığında bir tarafına girmesin. Bu arada direksiyonu eline başka bir şey vermişler gibi tutmuş bu Süleyman.

Dikkat et Süleyman arabayla artistlik yapmak maharet ister, yolda seni sıkıştırmasın senden daha yetenekli biri sakın ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

bildiğin peynir tenekesi. 2002 yılında broadwayimizin 4 kapısını, kaputunu, bagaj kapağını ve çamurluklarını çalmışlardı park halindeyken. sırtlanıp götürülecek bir araba.

o yokuş aşağı yolda da her araba o hızda gider, ama herhalde araba düzgün basamıyor da pek hızlanamadı ondan sanırım. yoksa düz yolda 160 ı rahat bulan araba ile o yolda da 220 yapılır sanırım...

hırsızlıkta sınır yok artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

3 er yıl arayla 3 arkadaşımı trafik kazasında kaybettim, 1 tanesi de felç geçirdi yürüyemiyor artık.. böyle şeylere eskiden gülderdim, oo adrenalin derdim, şimdi sadece gözlerim doluyor..

Olayları biraz anlatabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahrolsun MW3!

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

3 er yıl arayla 3 arkadaşımı trafik kazasında kaybettim, 1 tanesi de felç geçirdi yürüyemiyor artık.. böyle şeylere eskiden gülderdim, oo adrenalin derdim, şimdi sadece gözlerim doluyor..

Olayları biraz anlatabilir misiniz?

buyrun:

http://forum.donanimhaber.com/m_61262241/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61262241

• quote:

Orijinalden alıntı: StranqeRz

broadvay deyince aklıma bu video geldi

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q_r4ydSvxqo

tiki tutar birgün bu tikiler gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 18 Ocak 2013; 0:09:58 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.