Şimdi Ara

AŞIRI HIZ ÖLÜM GETİRİR. !! .....VİDEO; TÜPLÜ BROADWAY İLE 170 KM/H..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu alemde broadway/fairway deyince akla tiki memo gelir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Hoparlörlerde patlak gibi ses çok kötü nasıl dayanıyorlar o sese

+1903
  • ALLAH akıl fikir versin bu insanlara. Başkalarının hayatını karartmasınlarda.
  • Ulan tüplü bari sen yapma
  • ''bassam daha da giderdi''
    arkadaş forumda olsa kesin bunu söylerdi.
  • bildiğin peynir tenekesi. 2002 yılında broadwayimizin 4 kapısını, kaputunu, bagaj kapağını ve çamurluklarını çalmışlardı park halindeyken. sırtlanıp götürülecek bir araba.

o yokuş aşağı yolda da her araba o hızda gider, ama herhalde araba düzgün basamıyor da pek hızlanamadı ondan sanırım. yoksa düz yolda 160 ı rahat bulan araba ile o yolda da 220 yapılır sanırım...
  • İyi basmışlar. Zaten fazla trafikte yokmuş ve makasta atmamışlar sorun yok.
    Attraction arkadaşlarıyla yapınca olmuyorda bu çocuklar yapınca mı oluyor?
    Devam arkadaşlar yeterki makas işine girmeyin.
  • Broadway'ın 170'i en fazla 155'tir.

• bendede broadway vardı... 170 in üstüne çok kez çıktım... en fazla 155 diyen arkadaşa sadece gülüyorum... motoru sağır olmuşsa 120 de yapamayabilir...

düz yolda havalandıgını falanda hatırlamıyorum... lastiklerle alakalı durum... orjinali 165 lastiklerin bende 185 taban vardı gayette iyi yapısıyodu yere...

890kg lık honda civiclerle 240km hızlara cıkıyorlar uçmuyorda 890 kg lık broadway 170km demi ucacak... ön yargılı konusmayın... yada konusacaksanız onlarada bi yorum yazın...
  • 3 er yıl arayla 3 arkadaşımı trafik kazasında kaybettim, 1 tanesi de felç geçirdi yürüyemiyor artık.. böyle şeylere eskiden gülderdim, oo adrenalin derdim, şimdi sadece gözlerim doluyor..

gelen sorular sebebiyle, olayları detaylı anlattığım konunun linkini veriyorum;

http://forum.donanimhaber.com/m_61262241/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61262241

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 17 Ocak 2013; 22:24:29 >
  • beyin bedava diyorlar ama,bu arkadaşlar almayı unutmuş...altlarındaki arabayla hareketlere bak.en kısa zamanda tırın alına girsinlerde görsünler a.................
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Hoparlörlerde patlak gibi ses çok kötü nasıl dayanıyorlar o sese

Aşırı bass kameranın mikrofonunu tıkadığı için öyle ses çıkıyor.Sağlam tesisat var gibi duruyor araçta.Gidip dünyanın en kaliteli ses sisteminin yanındada o kamera ile çekim yapsam yine aynı sesi duyarsın hatta bass mikrofonu çok daha fazla tıkayacağından daha kötü ses duyulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

gençler biraz adrenalin istemişler okadar

öyle zibidi tipte yok zaten...

aynen hocam :D tahminime göre arkadaş aracın max hızını daha test edememiş burda deniyor işte. normal o sıkıntı değilde 170km gibi rakamlar o araç için biraz sıkıntı allah muhafaza :D
  • böyle insanlar kaza yaptıkları zaman acımıyorum. bi de emniyet kemeri takmış. herhangi bir kaza durumunda motor bloğu muhtemelen kucağınıza kadar gireceği için o arabanın içinde zaten kemerin pek önemli olmadığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranqeRz

broadvay deyince aklıma bu video geldi

manyak bunlar ya :D adam yetenekli ama ne olursa olsun trafikte butür hareketleri kınıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'emre'

quote:

Orijinalden alıntı: StranqeRz

broadvay deyince aklıma bu video geldi

manyak bunlar ya :D adam yetenekli ama ne olursa olsun trafikte butür hareketleri kınıyorum

Ne kadar yetenekli olursan ol o da trafikte fayda etmez.
    Yetenek yeterli olsaydı Renç Koçibey ölmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Ani fren yapmak zorunda kalsa camdan uçanlardan kimin birinci olduğunu foto-finish ile belirlerdik.

Bence o arabanin frenleri ani bir frende kimseyi camdan firlatamaz hocam.
  • yürüyen mezarlık resmen
  • Bu herifler, canının kıymetini hiç mi bilmez ya.

Allah akıl fikir versin.
  • Böyleleri ölsün gitsin hiç önemli değil ama suçsuz bi insana sebep olacaklar kendileriyle birlikte.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.