Şimdi Ara

Aşırı işlem yavaşlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımin markasi ve modeli toshiba satellite l500 iki senedir takır takır cok hızlı calisiyordu fakat son gunlerde asiri derecede yavasladi bilgisayar acilmasi 10 dakika suruyor onceden 50 saniyede aciliyordu dedim herhalde virus girmistir taktim cd yi w7 aticam her bi islem 30dk suruyor kurulumun gelmesi ileriye basmam falan 5 saat surdu enson ozellikler yukleniyor da forumu bi gezeyim bu sorunu belki baskasi yasamistir diye bi arastirdim baktim ki tek ram ile calistirinca bi arkadas sorunun cozuldugunu soyluyor son kategoride sabredemedim en sonunda kapattim bilgisayari rami cikarttim bitanesini sorun ayni devam etti simdi 5 saat daha bekliycem acayip deli oldum sizden ricam sorun nedir acaba bi yardimci olun.

• İyi günler öncelikle sorun sabit disk ve fanlarda olabilir. Eğer sabit diskin sağlam olduğunu düşünüyorsanız sorun büyük ihtimalle ısınmadan kaynaklanıyor.
  • Isı değerleri ne durumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görev yöneticisinden bir işlemin sistemi kastırıp kastırmadığını kontrol edin
  • uqurlord13 U kullanıcısına yanıt
    Hd tune programını kurup hdd sağlığını bir kontrol etmenizi tavsiye ederim.Healt sekmesinde hata var mı bakın error scan testi yapın resmi buraya atın hdd en hantal bileşen en ufak bir sıkıntısında sistem kağnı gibi çalışır.Birde 2 sene geçmiş ısınma durumunuda hw monitör programıyla bir kontrol edin boştaki sıcaklıkları ölçün.
  • Sıcaklıkta hiçbi sorun yok hdd de sorun olacagini sanmiyorum cunku diger leptopun hddsinide taktim gene ayni islem yavasligi formati attim 4 saatte bilgisayar sadece acilirken yavas acildiktan sonra ucak gibi neden acilirken cok yavas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sizden test istedim yorum yapın demedim bu ihtimali elemek istedim sizin gibi ısınmıyor hdd sıkıntı yok diyenlerde bir şeyler çıktı.Hızlı açılmasını istiyorsanız hddyle olacak iş değil ssd alırsınız fazlasıyla hızlı açılır.Birde devamlı aynı işletim sistemiyle format atıyorsanız farklı bir işletim sistemi ediniz format atın aynısını yapıyormu bakın dosya sistemi bozuk olabilir bazı işlevler hızlı yerine gelmeyebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.