Soğutma açısından CM H500 daha cazip. Arkadaşım içinde kasa araştırması yapıyorum ortalama 500-600 arası kasa bakmaktayım. NZXT 500i Phantekx p350x gibi modeller düşünüyordum, CM'nin yeni kasalarını gördüm vatanbilgisayar'dan .
www.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Bu kasalarıda incelemenizde faydanıza olur zira radyatör seçenekleri daha güzel, ayrıca ön panelin genişliği daha iyi hava akışı için verimli olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Sütyen_Teli
Soğutma açısından CM H500 daha cazip. Arkadaşım içinde kasa araştırması yapıyorum ortalama 500-600 arası kasa bakmaktayım. NZXT 500i Phantekx p350x gibi modeller düşünüyordum, CM'nin yeni kasalarını gördüm vatanbilgisayar'dan .
Bu kasalarıda incelemenizde faydanıza olur zira radyatör seçenekleri daha güzel, ayrıca ön panelin genişliği daha iyi hava akışı için verimli olacaktır.
Teşekkürler hocam ama dedigim gibi 2 sinin arasında kaldım ben :/
2 gün önce H500'e sistem kurdum. Gayet kompakt ve temiz bir kasa, tek eksisi ön havalandırma girişleri biraz küçük.
H500'ü ise sırf HDD cage göz önünde diye elerdim şahsen. Görüntü kirliliğinden başka bir şey değil.