son 3 gündür oyunda anormal derecede DC ve LAG problemleri yaşayan varmı? İst - TTnet kullanıyorum malum ttnet hep kötü fakat 3 gündür hiç bu kadar kötü olmamıştı acaba bu bana hasmıdır ? yaklaşık 5 dk da DC oyunda etrafımdaki herkesin kaybolması vs gibi problemler.
Bende de dün geceden beri internet kötü. 100K yerine maksimum 10K ile download yapıyorum. Oyundan değil telekomdan kaynaklı bir sorun.
aynen bendede oyuna baslayalı 4 gun oldu daha 18 lvl im kasamıyorum giriyorum 2 mob kesiyom dc arıyorum yurt dısı cıkısları sorunlu bıktım artık bir care bulamaları sart
aynı olaylari ben de şu aralar yaşıyorum ve feci halde şikayetçiyim, hepinizin de bildigi gibi internet tabanli oyunlar bi servera baglandiktan sonra yuksek miktarlarda veri cekmezler karşıdan sadece cüzi miktarlarda dl ederler ki bu da sn de 15 kb i gecmez (warcraft 3 dota mesela yaklaşık 12 kb falan cok saglam şekilde calısabilir) ama burda onemli olan baglantinin surekliligidir, lag olsun ama dc olmasin felsefesine kadar düşmüş durumdayim suan çunku dc yiyince oyundan atilmis oluyorsunuz ve yenisi kurulana kadar giremiyorsunuz :S,, amerika çıkışlarındaki arızadan oldugunu soylediler genel olarak bunun acil olarak duzeltlmesi gerekiyor :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme