Şimdi Ara

Aşırı sağlıksız besleniyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yıl mezuna kaldım evdeyim mesela annem sabahtan krep yapmış ben gece kıyma ısıtıp krebin içine koyup yiyorum geçen arkadaşla 5 whopper yeme iddiasına girdik sbaah kalkıyorum ev boş zaten tost falan basıyorum öğlen döner Hamburger sosisli bazen çorba falan hani düzen yok babam kardeşim falanda sebze yemezler annemde onlara göre ayarlıyor ben yerim sebze hatta çok severim ama ofiste ders oluyor toplanıyoruz ne sipariş edelim sosisli köfte falan diyorlar bende söyle bakalım diyorum
    Durum çok sinirimi bozdu zaten 2 yılda sınava hazırlanacam diye 15 kilo falan aldım
    Zaten çok aktif spor yapan bir insanda değilim kilom çok artımca doktora gittim şeker kolesterol ölçtürdüm bir şey çıkmadı sadece kilolusun dedi diyetisyene git iyide gitsem düzenim yokki diyete uyabileyim
    Yardımcı olun lütfen bir gün tak diye kalpten gidecem ondan korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerBreeze -- 12 Ocak 2016; 16:13:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fazla gelen paranı ihtiyaç sahiplerine harca birazda ruhunu doyur.

• yapacak bir şey yok hocam, azmedeceksin.
    ideal belirleyeceksin, istemeden çabalamadan hiçbir şey olmaz.
  • aynen öyle kafada bitecek
  • Sebze seviyorsan annene söyle senin için yapsın ıspanak pırasa karnabahar kapuska vs. Yarıyılda eve gideyim de hepsinden yaptırayım anama.

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:11:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı terliyorum.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.