Şimdi Ara

Aşırı Supplement Kullanımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar uzun bir bb geçmişim var ve salonda 'abi kaç senedir yapıyorsun?' diye sorulacak bir kıvama gelmiş bulunmaktayım.Hayatımda en fazla kreatin+bcaa+protein kombosu yapmışımdır.İşi biraz daha üst seviyelere çıkarmak için orta yoğunlukta clean bulk yaptım ve şuan da cut dönemine girmiş bulunmaktayım.Boy 184 kilo 82.Hedefim haziran ayında 79-80 olup %9 yağ seviyelerini görmek.(şuan %13) Günlük supp kullanımım şu şekilde:
    1-)Uyanınca BigJoy Whey (26 gr protein)
    2-)Ant Öncesi BioTechUSA Black Blood+5 Gr Bcaa
    3-)Ant Sonrası Weider Fruit İsolate+5 Gr bcaa
    4-)Gün içinde 4 gr Dymatize Creatine.
    Total Bcaa 20+ Gr Total Creatine: 7-9 Gr Total Kafein:500-550 mg(400ü black blood) Citruline Malate:2100 mg AAKG:2100 mg Beta Alanine:2100 mg
    Total Macrolar:180-190 Gr Protein
    130-140 Gr Karb
    55 Gr yağ
    Şuan merak ettiğim konu ise böbreklerime ve karaciğerime ne kadar yükleme yapıyorum?Benim için sağlık çok önemli bir konu.Bu arada Black Blood ürününü(kafein+cm+aakg+beta alanin) sadece göğüs,sırt,bacak günlerinde(haftada 3 kez) alıyorum.

• Su tüketimini ciddi şekilde arttırman gerek. Vücut temizlenmez böbreğe ve karaciğere gereğinden fazla yük biner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok fazla, vucudunada zarar, butcenede.

Senin yerinde olsam sadece weider whey ve bcaa kullanirdim, ikiside antrenman sonrasi. Ben 3 senedir yapiyorum, ilk 1 sene supllment bagimlisiydim, 1.5 senedir falan kullanmiyorum, dun bi bcaa almaya niyetlendim. Scitec bcaaya 110 tl vermeye kiyamadim.

• Çok fazla kullanim yapmaktasin yesillik ve suyu arttir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onurxx93 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gecen seneydi.Bu sene yaklaşık 6 aydır hicbir şey kullanmıyorum.Hem içim rahat hemde bütçem. Gece uykularımı daha düzenli oldu.Supplement alacağım paraya kırmızı et alıyorum inanırmısınız daha çok geliştim.

• Ben kreatin dışında hiçbir takviyenin gözle görülür etkisini görmedim para tuzağı gibi geliyor bana

• Antrenman öncesi kafein yerine arjinin ve sitrülini kombin edin bence hem kafein damarları daralttığı için ani bir kan akışı birden ama yanıltıcıdır tıpkı sigara gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kreatin ve yüzde su toplaması?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kilo almaya çalışıyorum 180 boy 73kikoyum sabah bigjoy gh factor gainer kullanıyorum(100gr) öğlen hardline whey 3matrix ve gece yatmadan önce gainer(100gr) alıyorum zararı olur mu? Kullanmaya başladığımdan buyana günde 2 kez büyük abdeste çıkmaya başladım normalde 3-4günde 1 çıkıyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.