Şimdi Ara

Aşırı Terleyenler İçin Telefon Önerisi Lazım. Acilen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı bayramlar diliyorum herkese. Arkadaşlar bir akrabam var , yaz kış çok fazla terliyor bu yüzden telefonları hep zarar görüyor ve kendine iyi bir telefon alamıyor.

Terden çok etkilenmeyecek sağlam bir telefon lazım. Siz ne önerirsiniz.

• Herhangi bir unlu telefon + ici ince sungerli saglam deri kilif
  • Telefonda konuşurken kulak etrafı çok terli oluyor. Kullandığı telefonların dış yüzeyi bu sebeple ya renk değiştiriyor yada bozuluyor.

tuşları terden çok etkilenmeyecek bir model yokmu?
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-defy/ProductDetails.aspx?productId=telcepmotdefy&categoryId=371946

su geçirmiyor

Aşırı Terleyenler İçin Telefon Önerisi Lazım. Acilen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 30 Ağustos 2011; 18:08:34 >

• herhangibir telefon + kulaklık
  • Önerileriniz için teşekkürler hemen detay belirteyim. Akrabam orta yaş biri yani kulaklığada hele hele dokunmatiğe de hiç alışamaz.

Diyorki bıktım artık hiç bir telefon dayanmıyor. ancak sürgülülerden kullanıyor . istiyorki fotoğraf çekebileyim konuşma kalitesi kötü olmasın ancak tuşlarıda çerçeveside terden çok etkilenmesin.

bu su geçirmeyen telefon çok iyiymişde dokunmatik galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mextrude

Önerileriniz için teşekkürler hemen detay belirteyim. Akrabam orta yaş biri yani kulaklığada hele hele dokunmatiğe de hiç alışamaz.

Diyorki bıktım artık hiç bir telefon dayanmıyor. ancak sürgülülerden kullanıyor . istiyorki fotoğraf çekebileyim konuşma kalitesi kötü olmasın ancak tuşlarıda çerçeveside terden çok etkilenmesin.

bu su geçirmeyen telefon çok iyiymişde dokunmatik galiba

Samsung b2100 xplorer modeline bir bakarmısın
  • Su ve toz geçirmez diyor güzelmiş , ben bunu önereyim kendisine. Gerçekten amaca uygunmuş teşekkürler
  • Eski ve ucuz birşeyler alınabilir :) fazla maaliyeti olmaz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: PF

Eski ve ucuz birşeyler alınabilir :) fazla maaliyeti olmaz :))

Zaten öyle yapıyorda artık bıkmış güzel fotoğraf çeken bir telefonum olsa keşke diyor ama ter yüzünden almaya cesaret edemiyor. Ciddi anlamda çok terliyor.

• full Dokunmatik + ekrankoruyucu + slikon kılıf
    tuş oimadığı için sıkıntı olmayacağını düşünüyorum zamanla dokunmatiğe alışır veya sıfır bulabilirseniz nokia 3720
  • Telefondan çok koruyucu önerisi lazım sanırım ;)
  • ne gibi koruyucular var ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.