Bildirim
Aşırı Terleyenler İçin Telefon Önerisi Lazım. Acilen..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Herhangi bir unlu telefon + ici ince sungerli saglam deri kilif -
Telefonda konuşurken kulak etrafı çok terli oluyor. Kullandığı telefonların dış yüzeyi bu sebeple ya renk değiştiriyor yada bozuluyor.
tuşları terden çok etkilenmeyecek bir model yokmu? -
http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-defy/ProductDetails.aspx?productId=telcepmotdefy&categoryId=371946
su geçirmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 30 Ağustos 2011; 18:08:34 >
-
herhangibir telefon + kulaklık -
Önerileriniz için teşekkürler hemen detay belirteyim. Akrabam orta yaş biri yani kulaklığada hele hele dokunmatiğe de hiç alışamaz.
Diyorki bıktım artık hiç bir telefon dayanmıyor. ancak sürgülülerden kullanıyor . istiyorki fotoğraf çekebileyim konuşma kalitesi kötü olmasın ancak tuşlarıda çerçeveside terden çok etkilenmesin.
bu su geçirmeyen telefon çok iyiymişde dokunmatik galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: Mextrude
Önerileriniz için teşekkürler hemen detay belirteyim. Akrabam orta yaş biri yani kulaklığada hele hele dokunmatiğe de hiç alışamaz.
Diyorki bıktım artık hiç bir telefon dayanmıyor. ancak sürgülülerden kullanıyor . istiyorki fotoğraf çekebileyim konuşma kalitesi kötü olmasın ancak tuşlarıda çerçeveside terden çok etkilenmesin.
bu su geçirmeyen telefon çok iyiymişde dokunmatik galiba
Samsung b2100 xplorer modeline bir bakarmısın -
Su ve toz geçirmez diyor güzelmiş , ben bunu önereyim kendisine. Gerçekten amaca uygunmuş teşekkürler -
Eski ve ucuz birşeyler alınabilir :) fazla maaliyeti olmaz :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: PF
Eski ve ucuz birşeyler alınabilir :) fazla maaliyeti olmaz :))
Zaten öyle yapıyorda artık bıkmış güzel fotoğraf çeken bir telefonum olsa keşke diyor ama ter yüzünden almaya cesaret edemiyor. Ciddi anlamda çok terliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-defy/ProductDetails.aspx?productId=telcepmotdefy&categoryId=371946
su geçirmiyor
-
full Dokunmatik + ekrankoruyucu + slikon kılıf
tuş oimadığı için sıkıntı olmayacağını düşünüyorum zamanla dokunmatiğe alışır veya sıfır bulabilirseniz nokia 3720 -
Telefondan çok koruyucu önerisi lazım sanırım ;) -
ne gibi koruyucular var ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X