Bildirim
Aşırı Terleyenler İçin Telefon Önerisi Lazım. Acilen..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Herhangi bir unlu telefon + ici ince sungerli saglam deri kilif -
Telefonda konuşurken kulak etrafı çok terli oluyor. Kullandığı telefonların dış yüzeyi bu sebeple ya renk değiştiriyor yada bozuluyor.
tuşları terden çok etkilenmeyecek bir model yokmu? -
http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-defy/ProductDetails.aspx?productId=telcepmotdefy&categoryId=371946
su geçirmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 30 Ağustos 2011; 18:08:34 >
-
herhangibir telefon + kulaklık -
Önerileriniz için teşekkürler hemen detay belirteyim. Akrabam orta yaş biri yani kulaklığada hele hele dokunmatiğe de hiç alışamaz.
Diyorki bıktım artık hiç bir telefon dayanmıyor. ancak sürgülülerden kullanıyor . istiyorki fotoğraf çekebileyim konuşma kalitesi kötü olmasın ancak tuşlarıda çerçeveside terden çok etkilenmesin.
bu su geçirmeyen telefon çok iyiymişde dokunmatik galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: Mextrude
Önerileriniz için teşekkürler hemen detay belirteyim. Akrabam orta yaş biri yani kulaklığada hele hele dokunmatiğe de hiç alışamaz.
Diyorki bıktım artık hiç bir telefon dayanmıyor. ancak sürgülülerden kullanıyor . istiyorki fotoğraf çekebileyim konuşma kalitesi kötü olmasın ancak tuşlarıda çerçeveside terden çok etkilenmesin.
bu su geçirmeyen telefon çok iyiymişde dokunmatik galiba
Samsung b2100 xplorer modeline bir bakarmısın -
Su ve toz geçirmez diyor güzelmiş , ben bunu önereyim kendisine. Gerçekten amaca uygunmuş teşekkürler -
Eski ve ucuz birşeyler alınabilir :) fazla maaliyeti olmaz :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: PF
Eski ve ucuz birşeyler alınabilir :) fazla maaliyeti olmaz :))
Zaten öyle yapıyorda artık bıkmış güzel fotoğraf çeken bir telefonum olsa keşke diyor ama ter yüzünden almaya cesaret edemiyor. Ciddi anlamda çok terliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-defy/ProductDetails.aspx?productId=telcepmotdefy&categoryId=371946
su geçirmiyor
-
full Dokunmatik + ekrankoruyucu + slikon kılıf
tuş oimadığı için sıkıntı olmayacağını düşünüyorum zamanla dokunmatiğe alışır veya sıfır bulabilirseniz nokia 3720 -
Telefondan çok koruyucu önerisi lazım sanırım ;) -
ne gibi koruyucular var ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- pwm dimming nedir
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- kapalı kutu telefon satmak
- spot telefon ne demek
- play protect nedir
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X