Şimdi Ara

AŞK Acısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Size bi hikaye anlatacağım ama gülmeyin sadece adam gibi yazacaklar yazsın.

Bu sene bölüme geçişte bir kızı gözüme kestirmiştim. Zamanla yakınlaştık yakınlaştık artık belli bi süre sonra hoşlantı hoşlantıdan sonra aşk gelmişti. Karne günü doğum günüydü. 5-6 Arkadaş arası kutladık. Sonra birbirimize sevdiğimizi itiraf ettik. Sonra çıktık 1 ay 1 hafta olmuştu. Her kavgamızda korktuğum için "Ayrılmak mı istiyosun" diye soruyordum. Bigün bana "Bir daha ayrılmak istiyormusun dersen evet diyeceğim" dedi.Soruyordum Çünkü kaybetme korkumvardı. Sonra başımdan öyle bir olaylar geçtiki. Bi gün "küt" diye bi ses duydum uyandım. Kapıyı açtım ve bi baktım annem yerde dudağı patlamış yerde yatıyor. Babam olacak şerefsiz yapmış,annemi aldatmış. Bu olaylarla uğraşırken 4 gün sevgilimle ilgilenemedim. Moralim çok bozuktu bütün psikolojim alt üst olmuştu. Sonra kendime gelir gelmez sevgilime mesaj attım. Bana "4 Gün boyunca beni hiç ***ne takmadın, sana hiç yazasım gelmiyor" dedi. O an yıkılmıştım. "Bitirmek istiyosan bitsin" dedim. Şimdi hala konuşuyorum defalarca af diledim özür diledim ama "Eskisi gibi olmaz,Barisalım diyemiyorum" diyor. Ama hala çok sevdiğini söylüyor. Ben hep aklında olmayım diye İşe ve Kursa başladı.

Sizce ben şimdi ne yapmalıyım çok seviyorum oda çok seviyo nasıl engelleri aşabilirim neler yapabilirim önerileriniz vb. herşey benim için çok değerli.

• Arkadaşlar lütfen empatik kurarak hareket edin. Çıldırmak üzereyim..
  • hayırlısı be gülüm
  • Loş bir cafede buluş. Babanin annene yaptiğini abartarak anlat. Mal değildir anlar heralde? Konuşurkende zart zurt etme adam gibi nazik ve gözlerine bakarak içinden geçenleri söyle.

Kizlarda annelik duygusu Tanri tarafindan verilmiştir. Üzgun birşekilde anlatirsan, şevkat verme moduna girip dolayisiyla seni affedebilir....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ciddi bi ailevi sorundan dolayı 4 gün ilgilenemediysen neden ona ciddi bi olay oldu diye durumu söylemiyosun? kız seviyo sende seviyosun ama ayrıldınız ve nedeni de bu? yaş kaç?
  • Durumu açıkla diyeceğim ama kızla bi geleceğin olmadığı için *iktir et diyorum.
  • İstanbulda oturuyorum. Bildiğiniz fazla kalabalık olmayan rahatça içimi döküp ağlayabileceğim bi yer varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahım(çaresizlik)
    12 yıl önce açıldı
    aşk acısı nasıl geçer
    2 yıl önce açıldı
    Çaresizlik ve yalnızlık
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kıza ailen ile ilgili durumu anlattın mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanKaraa

İstanbulda oturuyorum. Bildiğiniz fazla kalabalık olmayan rahatça içimi döküp ağlayabileceğim bi yer varmı

ağlama lan bi kız için değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorch

quote:

İstanbulda oturuyorum. Bildiğiniz fazla kalabalık olmayan rahatça içimi döküp ağlayabileceğim bi yer varmı

lan sanane adam belki duygusal bir çöküntü yaşıyor ve kız gözyaşının değerinin farkına varıcak. Ne boş yorum yapıyorsun sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

hayırlısı be gülüm

AŞK Acısı.
  • quote:

ağlanır mı la. kızın yanında ağlamaya filan kalkma sakın. bu sefer acımaya başlar valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanAdamSarbi

quote:

quote:

lan sanane adam belki duygusal bir çöküntü yaşıyor ve kız gözyaşının değerinin farkına varıcak. Ne boş yorum yapıyorsun sen ?

sonrada türk kızları niye havalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krinorex -- 18 Temmuz 2012; 13:04:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanAdamSarbi

quote:

quote:

UçanAdamSarbi
  • Bu durumun bi benzerini de ben yaşıyorum kardeşim.Allah yardımcın olsun takipteyim.
  • aynı durum bendede oldu kız benimle ilgileniyorsun ayrılalım dedi sonra barıştık bende en ufak bir kavgada bile ayrılmak istiyorsan söyle dedim ve 4. kez söylediğimde kız demekki sen ayrılmak istiyorsun dedi ve benden ayrıldı ağladı falan. geçen sene gene görüştük (ıspartada oturuyor sadece yazları geliyor) yanıma geldiğinde salaklık yaptım kaçtım ben çünkü çok utangacım o çıkma teklifi etmişti zaten bu senede ben çıkma teklifi etmeyi planlıyorum ama daha ankaraya gelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.