Şimdi Ara

aşk konusunda tek kriter dış görünüş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
6
Favori
4.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle konuları okuyunca halime şükrediyorum ve benim tavsiyem spor yap vücudunu geliştir,estetik ameliyat ol ve gerekli yüze kavuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Yaratılış gereği ister istemez karşı cinsten birini arıyor insan. Özellikle eğer 20li yaşların başındaysan ve aşk hayatında başarılı değilsen, gerçekten ama gerçekten eksikliğini çok fazla hissediyorsun. İnsanın psikolojisini çok kötü bir şekilde etkiliyen bir durum bu. Tekrardan özgüven konusuna değinmek istiyorum. Bir insan yüksek özgüvenliyse, ya çok zengin olduğundandır ya da aşk hayatında başarılı olduğundandır. Aşk hayatında başarılı olamamış bir erkek, kendisini nasıl değerli hissedebilir ki? İmkansız. Ömrü hayatınızda bir kızdan bile "seni seviyorum" cümlesini duymadıysanız "hayatınızda hep bir şey eksik olarak" yaşayacaksınız ve dışarıdaki çiftleri gördüğünüzde her gün moraliniz daha da bozulacak, kendinizi günden güne daha değersiz hissedeceksiniz. İnsan o kıyaslamayı illa ki yapıyor ister istemez. Neden onların yanında bir kız var da benim yok? diye sorguluyor insan kendi kendine sürekli. Tip meselesi.. Kızların beklentilerini karşılayamamız bizim suçumuz değil, tipsiz olmamız ya da kısa olmamız vs. ama elden gelen yapılabilecek bir şey de yok orası da bir gerçek. Kabul etmek zorundayız. Kızlar, seni dış görünüşüne göre yargılıyor. Kabul edin ve daha da uzatmayın bu meseleyi, özellikle özgüvenli olun tavsiyesi verenlere sesleniyorum buradan. Özgüvenli olmak (aşk hayatında başarılı olmadan nasıl oluyorsa artık) hiçbir halta yaramıyor. Sizden zaten hoşlanan bir kız varsa, işte o zaman özgüven işe yarar. Gidip açılırsınız kıza ve sevgili olursunuz. Tek başına özgüvenli olmak hiçbir şeye yaramıyor. İnsan, elde ettiği başarılardan dolayı özgüvenli olur. Aşk hayatında başarısız olan birisi nasıl özgüvenli olacak ki?
    Tam bir beta yıkık erkek ağlama konusu olmuş yanınızda olmayan bir insan için bile tipe bakardı diye ağlıyorsunuz bir kız erkeği beğenmeyebilir okay ama bir erkek de bir kızı beğenmeyebilir ? Şu yazdıklarınızla ancak karşı cinsin bir taraflarını kaldırırsınız örnek veriyorum kız çok güzel ama aşırı sakin konuşabileceğim, paylaşabileceğim şeyleri anlama ihtimali yok bu yüzden ben hep davranışa tav olmuşumdur kızlar için de durum üç aşağı beş yukarı aynıdır para tip falan yardımcı etmenler pastadaki çilekler yani kek değil şu yanınızda bile olmayan insanlara bile hepsi para avcısı ya da tipe bakıyorlar demeyi bir bırakın da gerisi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 11 Mayıs 2019; 5:40:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tipe falan ihtiyaç yok. İhtiyacın olan iki şey 1) statü 2) ayın 15 inde bankaya yatan maaşın. Gerisi kendi geliyor. Zaten bu ikisine sahip olduğunuz zaman bu defa siz secen taraf oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Take the black bill
    Oğlum değiştir şu nickini artık, yeter yahu
  • Kara_06 K kullanıcısına yanıt
    Tamam iyi hoş diyorsun da sen şunu görmezden geliyorsun: Hiçbir kızı ya da kadını, yakışıklı bir erkeğin bir kızı ya da kadını etkilediği gibi etkileyemeyeceksin eğer yakışıklı ve çekici bir erkek değilsen.

Seninle statün için birlikte olan ya da paran için birlikte olan bir kız ya da kadın, seni sen olduğun için sevmeyecek hiçbir zaman. Sürekli bir gözü dışarıda olur böyle bir kızın çünkü seninle, senden etkilendiği için birlikte değil de maddi çıkarı için birlikte. Ve bence bu korkunç bir şey. Ömrüm boyunca bir tane bile kız arkadaşım olmayacağını bilsem yine de benimle, sahip olduğum şeyler için birlikte olmayı kabul edecek bir kadını asla yanımda istemem, asla.

Biz malesef bu oyunu kaybettik beyler. Şahsen ben artık bunu kabul ediyorum ve hayatımı yaşarken de sürekli bu kaybetmiş olmanın bilinci içerisinde hareket edeceğim, buna göre yaşayacağım hayatımı.

Hiçbir kız beni sevmeyecek, hiçbir kız benimle birlikte olmak istemeyecek, bunun bilincindeyim artık. Ne yaparsam yapayım, ne kadar uğraşırsam uğraşayım, ne kadar çabalarsam çabalayım kendimi ne kadar geliştirirsem geliştireyim, kaç tane kıza çıkma teklifi edersem edeyim, bu dünyadaki hiçbir kız beni ben olduğum için kabul etmeyecek, bunu biliyorum.

Artık bu saatten sonra kızlara karşı olan saygımı da yitirmiş bulunuyorum çünkü erkekleri "dış görünüşlerine" göre yargılıyorlar.

Her oyunda kazanan ve kaybedenler olur, işte biz kaybettik bu oyunu.

En azından kızların, erkekleri "dış görünüşüne" bakarak yargıladıklarının farkına varmış oldum 22 yaşına geldiğimde, eskiden özgüvensiz olduğum için kızların benden hoşlanmadığını düşünürdüm ama artık görüyorum ki konu yakın ilişkiye geldiğinde kızlar sadece erkeğin tipine bakarak yargılıyor erkeği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 12 Mayıs 2019; 0:22:46 >

• Keira- kullanıcısına yanıt
    Eğer kendini köpeğe benzetiyorsan söyleyecek çok şey yok aslında. Kadınların köpeği olmamayı bir gün düşünmeye başlarsan o zaman ilk adımı atmış olacaksın.

Sana bu yazından yaptığın ve kafandaki yapmayı planladığın hataları söyliyim ;

1- Etraftakilerin sana bahsettiği kendini geliştirmenin ne olduğunu ne işe yaradığını bilmiyorsun. Kendini geliştirden kasıt : İlla bir kızla otururken değil erkek arkadaşlarınla da otururken muhabbeti olan, Fikri olan, onları savunabilen, Fikir verebilen, değer gören, değer gösteren biri olmandan bahsediliyor. Yani özetle saygın olmaktan bahsediliyor. Bunu yapabilirsen kızlarla da erkeklerle de muhabbet ederken kasılmazsın. Ortamda sessizlik olmaz. Saçmalayıp kendini küçük düşürecek hareketler yapmazsın.

2- Yakışıklı olmayabilirsin. Ama vücudunu düzeltmen tamamen senin elinde. Bedensel ve zihinsel bir engelin yoksa spor yapıp vücudun bi şekle sokabilirsin. Bunu kızlara yaranmak için değil, Sağlıklı yaşam ve kendine saygın olduğun için yapmalısın.

3- Asla kızların finosu olma. Tasma takılıp gezdirilmek, kızın her istediğini yapmak hoşuna gidecekse, senin için yapılacak fazla birşey yok. Ama öyle olmak istemiyorsan hiçbir kıza Aşık olduğunu veya sevdiğini söylemeyeceksin. Sadece ilgi göstereceksin. Burda detaya girmek istemiyorum yazarsan özelden cevap veririm.

4- Özgüven olayı seni çok derinden etkilemiş anlaşılan. Özgüvenli olabilmek için önce ÖZ olman gerekli. Kendin olmalısın. Kimseye yaranmak için değil, sadece kendini sevdiğin ve değer verdiğin için yaşamalısın hayatı. Gördüğüm kadarıyla kendini sevmiyorsun ve değer vermiyorsun. Temel sıkıntın bu. Bunu çözersen zaten özgüven denen şeyin aslında sende var olduğunu anlayacaksın.

• Tipsizlerin yaşamaya hakkı yok. Bunu ben demiyorum toplumun yaptığı muamelenin açıklaması bu. Bu arada estetik olup kötü geninizi çocuklarınıza aktarmayın buna hakkımız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 12 Mayıs 2019; 3:13:24 >
    +1

Ben de saldım artık.Kendime hobiler buldum.Ne arkadaş ne sevgili hiçbiriyle ilgim alakam yok.Belli başlı kalıp fiziksel özelliklere sahip değilsen saf dışı kalıyorsun.Ben de sizin gibi bunlara sahip olmadığımın farkına vardım.

üstad bu kadar haklı olma
  • Benim sana tavsiyem kendini geliştirmen yönünde olacaktır. Özellikle kitap,dizi ve film üçlüsü seni olgun , kendine güvenen bir erkek yapar. Ve kızlar dizi izleyen erkeklere bayılır..

• 15 bin liran vardır şahine binersin,50 bin liran vardır opele binersin,80 bin liran vardır golfe binersin,150 bin liran vardır mercedese binersin.
    2.500 lira maaşın vardır Ayşe'ye binersin,5.000 lira maaşın vardır Merve'ye binersin,15 bin lira maaşın vardır Svetlana'ya binersin.
    Hepsinin bir bedeli var,senin bütçen neye yetiyor ya da hiçbir şeye yetebiliyor mu ? Burada ağlayanların çoğunun çok da tipsiz olmadığını düşünüyorum.Ama çoğunuz hala daha babanızın eline bakıyorsunuz,kykdan aldığınız parayla geçiniyorsunuz.Gidin bir yerlerde çalışın önce
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.