< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Kitap oku, kendini geliştir sonra kızlar kendisi gelir gibi tavsiye verenler var bir de. XDDD tipsizsen, çirkinsen, çekici değilsen aşk hayatın olmayacak ve nedense bunu kimse kabullenmek istemiyor. Özellikle erkekler. Kendini geliştir, özgüvenli ol gerisi gelir gibi tavsiyeler veriyorlar. Bir kız sana baktığında tipini beğenmediyse, senin özgüvenin yüksek mi düşük mü diye bakmıyor ki bile? Seni direkt görmezden geliyor, sen yokmuşsun gibi davranıyor. Yemin ediyorum çıldırıcam artık. Özgüvenini yükselt, kitap oku, kendini geliştir gibi tavsiyeler vermeyi bırakın artık çünkü bunların hiçbiri kızlar üzerinde işe yaramıyor. Bir kızın bir şeye ilgi göstermesi için baktığı şeyin fiziksel olarak görünümünü beğenmesi gerekiyor öncelikle. Bir kıza çok şirin bir köpek ve normal bir sokak köpeğini gösterin, hangisini beğenecek sanıyorsunuz? Daha güçlü havladığı için sokak köpeğini mi beğenip ilgi gösterecek? Yoksa havladığında, havladığı bile anlaşılmayacak kadar kısık sesle havlayan şirin köpeğe mi? Hadi ama. Lütfen dürüst olun. Tabii ki de şirin köpeği beğenecek ve ona ilgi gösterecek çünkü o daha çekici, isterse dili bile olmasın hiç ses çıkarmasın, yine de şirin köpeği tercih edecek. Uyanın artık millet. Özgüvenli olmak, kitap okumak, kendini geliştirmek kızlar üzerinde hiçbir etkisi olmayan "boş" tavsiyeler. Ha kendinizi geliştirin özgüvenli olun düzenli kitap okuyun bunlar bir insana gerçekten çok değer kadar, bilgili, kültürlü olursunuz ama kızlar size baktığında karşılaştığı manzara onu tatmin etmemişse, yüzünüzü boyunuzu her neyse, genel olarak çekici bulmadıysa, kız falan olmayacak hayatınızda. Peki nabıcaz? Kendinizi dine falan verebilirsiniz belki bilmiyorum. Ben şahsen öylesine yaşıyorum işte ve öleceğim günü iple çekiyorum. Şu saatten sonra beni bu dünyadan kurtarabilecek tek şey ölümüm olacak. İnsan bir gün öleceğini düşündüğünde mutlu olur mu, iyi hisseder mi hiç? Evet, ben mutlu oluyorum ve hatta bozuk olan moralim düzeliyor bir gün öleceğim aklıma gelince. Yaş 22 oldu ama dönüp arkama baktığımda diyorum ki, keşke hiç yaşamamış olsaydım bu hayatı. Keşke okyanusta bir yosun olsaydım en azından kendimi bu kadar değersiz hissetmezdim.
Edit: Özgüvenli ol gibi bir tavsiyeyi kesinlikle vermeyin kimseye. Ya şunu düşünemiyor musunuz? Bir erkeğin daha önce hiç sevgilisi olmamışsa, hiçbir kızdan iltifat almamışsa, aşk hayatı hiç olmamışsa nasıl özgüvenli olabilir ki? Nasıl kendinden emin bir şekilde yüksek özgüvenle yürüyebilir? 22 yaşında daha önce hiç sevgilisi olmamış bir erkek olarak soruyorum: Ben nasıl özgüvenli hissedebilirim ki, hiçbir kız bana bakmamış, hepsinden ret yemişim jdjssjdkd çıldırıcam, çıldırıcam derken kızların bana bakmamasına çıldırmıyorum, böyle saçma sapan bir tavsiyeyi verenlere çıldırıyorum. Hayatımda hiç kız olmadı sana soruyorum şimdi ben nasıl kendimi özgüvenli hissedicem hadi açıkla bekliyorum. Boş tavsiyeler verip insanların kafasını karıştırmayın. Boşu boşuna ümit veriyorsunuz insanlara sonra gidip kızlara açılıyorlar daha büyük hayal kırıklıkları yaşıyorlar daha çok yıkılıyorlar. Neymiş efendim, özgüvenli ol! Hahahaha. Tavsiyeye bakar mısınız ya "özz güvveenmişşşş"hahahahahahaha |
Yaratılış gereği ister istemez karşı cinsten birini arıyor insan. Özellikle eğer 20li yaşların başındaysan ve aşk hayatında başarılı değilsen, gerçekten ama gerçekten eksikliğini çok fazla hissediyorsun. İnsanın psikolojisini çok kötü bir şekilde etkiliyen bir durum bu. Tekrardan özgüven konusuna değinmek istiyorum. Bir insan yüksek özgüvenliyse, ya çok zengin olduğundandır ya da aşk hayatında başarılı olduğundandır. Aşk hayatında başarılı olamamış bir erkek, kendisini nasıl değerli hissedebilir ki? İmkansız. Ömrü hayatınızda bir kızdan bile "seni seviyorum" cümlesini duymadıysanız "hayatınızda hep bir şey eksik olarak" yaşayacaksınız ve dışarıdaki çiftleri gördüğünüzde her gün moraliniz daha da bozulacak, kendinizi günden güne daha değersiz hissedeceksiniz. İnsan o kıyaslamayı illa ki yapıyor ister istemez. Neden onların yanında bir kız var da benim yok? diye sorguluyor insan kendi kendine sürekli. Tip meselesi.. Kızların beklentilerini karşılayamamız bizim suçumuz değil, tipsiz olmamız ya da kısa olmamız vs. ama elden gelen yapılabilecek bir şey de yok orası da bir gerçek. Kabul etmek zorundayız. Kızlar, seni dış görünüşüne göre yargılıyor. Kabul edin ve daha da uzatmayın bu meseleyi, özellikle özgüvenli olun tavsiyesi verenlere sesleniyorum buradan. Özgüvenli olmak (aşk hayatında başarılı olmadan nasıl oluyorsa artık) hiçbir halta yaramıyor. Sizden zaten hoşlanan bir kız varsa, işte o zaman özgüven işe yarar. Gidip açılırsınız kıza ve sevgili olursunuz. Tek başına özgüvenli olmak hiçbir şeye yaramıyor. İnsan, elde ettiği başarılardan dolayı özgüvenli olur. Aşk hayatında başarısız olan birisi nasıl özgüvenli olacak ki?
|
Tamam iyi hoş diyorsun da sen şunu görmezden geliyorsun: Hiçbir kızı ya da kadını, yakışıklı bir erkeğin bir kızı ya da kadını etkilediği gibi etkileyemeyeceksin eğer yakışıklı ve çekici bir erkek değilsen.
Seninle statün için birlikte olan ya da paran için birlikte olan bir kız ya da kadın, seni sen olduğun için sevmeyecek hiçbir zaman. Sürekli bir gözü dışarıda olur böyle bir kızın çünkü seninle, senden etkilendiği için birlikte değil de maddi çıkarı için birlikte. Ve bence bu korkunç bir şey. Ömrüm boyunca bir tane bile kız arkadaşım olmayacağını bilsem yine de benimle, sahip olduğum şeyler için birlikte olmayı kabul edecek bir kadını asla yanımda istemem, asla. Biz malesef bu oyunu kaybettik beyler. Şahsen ben artık bunu kabul ediyorum ve hayatımı yaşarken de sürekli bu kaybetmiş olmanın bilinci içerisinde hareket edeceğim, buna göre yaşayacağım hayatımı. Hiçbir kız beni sevmeyecek, hiçbir kız benimle birlikte olmak istemeyecek, bunun bilincindeyim artık. Ne yaparsam yapayım, ne kadar uğraşırsam uğraşayım, ne kadar çabalarsam çabalayım kendimi ne kadar geliştirirsem geliştireyim, kaç tane kıza çıkma teklifi edersem edeyim, bu dünyadaki hiçbir kız beni ben olduğum için kabul etmeyecek, bunu biliyorum. Artık bu saatten sonra kızlara karşı olan saygımı da yitirmiş bulunuyorum çünkü erkekleri "dış görünüşlerine" göre yargılıyorlar. Her oyunda kazanan ve kaybedenler olur, işte biz kaybettik bu oyunu. En azından kızların, erkekleri "dış görünüşüne" bakarak yargıladıklarının farkına varmış oldum 22 yaşına geldiğimde, eskiden özgüvensiz olduğum için kızların benden hoşlanmadığını düşünürdüm ama artık görüyorum ki konu yakın ilişkiye geldiğinde kızlar sadece erkeğin tipine bakarak yargılıyor erkeği. |
Kardeş belki linç edeceksiniz beni ama biraz boş yapmışsın. O kadar keko ve suratına bile tükürmem diyeceğin tiplerin yanında bile efso kızlar olabiliyor. Hiç denk gelmedin mi? Bu kız buna nasıl bakmış lan demedin mi? Bak benimde özgüvenim düşüktü. Sonra yavaş yavaş açıldım. Hiç reddedilmedim mi? Edildim. Ama pes etmedim. Sadece bir kere çok canım yandı. O da ihanete uğradığım içindi. Sonra seriye bağladım. Kraliçesi gelse üzemez beni. Dene, baktın olmuyor mu? Geç ve diğerini dene. Elbette birinden biri olacaktır. Bu senin söylediğin erkekler için geçerli daha çok. Fiziğe dikkat eden erkekler.
Kitap oku vs. Demiyorum. Espri yeteneğini geliştir, kızlarla frekans kurmayı bil. Bunlar olunca gerisi gelir zaten. Ya da hepsini unut. Git zengin ol :) |
Kardeşim yazdıklarından anladığım kadarıyla psikolojik sorunların var. Kadınları hayatının merkezine koymuşsun. Nefes alsın yeter gerisi önemli değil mantığıyla bakıyorsun.
Tip karşındaki kadına göre değişir. Akıllı ve güzelse zaten hiç şansın yok. Güzel ama salaksa veya cirkinse belki olabilir. Benim bir arkadaşım vardı. Tip olarak 0 dı, ayrıca 100 kelime konuşsa 2 kelimesini anlayamazdın. Ama susmazdı ve çok gülerdi. Takıldığı kızlarda -10 iq lu kızlardı. Avradını gondikleyeyim desen kahkaha atarak gülüyorlardı. Sırf bu özelliğinden dolayı kızlar buna yanaşıyorlardı Eğer Natalia Barulich gibi birine yazmıyorsan geri kalan kısmın çoğunluğu bu tiplere bakıyor |
Kardeşim yaşın küçük, belli ki bazı tatsız hatıraların seni pesimist bir karaktere dönüştürmüş.
Sen parayı direkt silah olarak düşünürsen, para elbette amaç olur. Paranın satın alabildiği şeylerle çirkinliğini ve özgüven eksikliğini tamamlayacaksın. Hatta artıya geçeceksin. Yani biraz auran olacak. Para ile oluyor evet. Yeni hobilerin olacak. Evet onlar da para ile oluyor. Sen para ile kendine yeni skiller alacaksın. Ki ancak o zaman gen zenginleri ile rekabet edebilesin. Sahte ilişki değil olay. Sen özelliklerine ve yeterliliğine aşık edeceksin kızı. Para senin için gerekli kıza vermen için değil. Onun adı hayat kadını oluyor zaten. Ve her zaman sağlamasını yap sorunlarının. İlkokul 1. sınıfta öğrendik sağlamayı. Eğer sen (kendinden) çirkin bir kıza ilgi duymuyorsan, (kendinden) güzel bir kız sana ilgi duymadığı zaman niye hayata küsüyorsun? Ve yine seni temin ederim her davulun bir tokmağı bulunur. Yaşın genç, kendini geliştirmeye bak. Bunlar tecrübe. Tecrübe demek yaşanmışlık demek. İnsanlar yaşadığı için sana bir şeyleri öğüt veriyor. Uyarsın, uymazsın seni ilgilendirir. Dış görünüş her şeydir. Ama sadece o anlık. Sonrasında senin skillerin girer devreye. |
Eğer kendini köpeğe benzetiyorsan söyleyecek çok şey yok aslında. Kadınların köpeği olmamayı bir gün düşünmeye başlarsan o zaman ilk adımı atmış olacaksın.
Sana bu yazından yaptığın ve kafandaki yapmayı planladığın hataları söyliyim ; 1- Etraftakilerin sana bahsettiği kendini geliştirmenin ne olduğunu ne işe yaradığını bilmiyorsun. Kendini geliştirden kasıt : İlla bir kızla otururken değil erkek arkadaşlarınla da otururken muhabbeti olan, Fikri olan, onları savunabilen, Fikir verebilen, değer gören, değer gösteren biri olmandan bahsediliyor. Yani özetle saygın olmaktan bahsediliyor. Bunu yapabilirsen kızlarla da erkeklerle de muhabbet ederken kasılmazsın. Ortamda sessizlik olmaz. Saçmalayıp kendini küçük düşürecek hareketler yapmazsın. 2- Yakışıklı olmayabilirsin. Ama vücudunu düzeltmen tamamen senin elinde. Bedensel ve zihinsel bir engelin yoksa spor yapıp vücudun bi şekle sokabilirsin. Bunu kızlara yaranmak için değil, Sağlıklı yaşam ve kendine saygın olduğun için yapmalısın. 3- Asla kızların finosu olma. Tasma takılıp gezdirilmek, kızın her istediğini yapmak hoşuna gidecekse, senin için yapılacak fazla birşey yok. Ama öyle olmak istemiyorsan hiçbir kıza Aşık olduğunu veya sevdiğini söylemeyeceksin. Sadece ilgi göstereceksin. Burda detaya girmek istemiyorum yazarsan özelden cevap veririm. 4- Özgüven olayı seni çok derinden etkilemiş anlaşılan. Özgüvenli olabilmek için önce ÖZ olman gerekli. Kendin olmalısın. Kimseye yaranmak için değil, sadece kendini sevdiğin ve değer verdiğin için yaşamalısın hayatı. Gördüğüm kadarıyla kendini sevmiyorsun ve değer vermiyorsun. Temel sıkıntın bu. Bunu çözersen zaten özgüven denen şeyin aslında sende var olduğunu anlayacaksın. |
Hangi süper zekalı bu yorumu yapacak diye bekliyordum.
Tebrik ederim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 9 Mayıs 2019; 3:11:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 9 Mayıs 2019; 3:6:24 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 9 Mayıs 2019; 3:56:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |