Dış görünüşün her şey olması
-
-
Benim de tipimden dolayı işim zor. İnsanlar konuşurken bile diğer insanlara davrandıklarından farklı davranıyorlar tipimden ötürü, umarım bir gün delirip ters davranan birini öldürmem. -
Hiç sevgilin oldu mu
-
Olmadı, olmaz da. Nasıl olacak sanıyorsun? Evlenmem yasak ayrıca. Sevgili yapmam o yüzden. -
knk dünya böyle bir yer ya kabullenmek lazım
iyilik bile görecelidir bu dünyada
mesela bazı kızların bayılırım şu huyuna , kendilerinin iyi biri olduğunu sanıp,yakışıklı ve uzun boylu olmayan birini seri seri ezmeye çalışmalarına.
çünkü saygı duymuyor ve tahammül edemiyor.
tabi her kız böyle değil ama böyle olmayanları da az sayıda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neduun -- 6 Mayıs 2024; 19:55:26 > -
%100 doğru. "İç güzelliği denen şey, sadece karpuz için geçerlidir." -
Lisede ve ünide sosyal aktif kişiler bile dış görünüşü iyi olan insanlardı çünkü karşı cins tarafından sürekli pohpohlanıyorlar.
-
Birazdan gelip kitap oku spor yap kendini geliştir derler
-
o yüzden arkadaşlığa asla inanmam
arkadaşlık tamamiyle çıkar ilişkisi ve senin iyi olduğun bir şeyde, bu görünüm olur para olur,çıkar sebebiyle birinin senle arkadaş olmaya çabalamasıdır.
-
PUA kanalı var Centilmen Kulübü diye. eleman sürekli dış görünüş önemsiz tip önemsiz diye bağırıyo hatta fizik önemli diyenlere akıl hastası diyo.
2 sene önceydi galiba şans eseri Kadıköy'de bi cafe'de otururken bu elemana denk geldim. arkamdaki masaya oturup arkadaşıyla kız konularında sohbet etmeye başladı, sesinden tanıdım. bi baktım eleman baya uzun boylu yapılı birisi. sesi zaten tok. bu kişi 160 boyundaki heryerde ezilen kişiye akıl veriyo fizik önemsiz diye. -
evlenmem yasak ne demek la
-
bu konudan muzdarip olmayanlar onun gibi yorum yapar tabi
-
Dış görünüş herşey deeldir. Herşey olsa idi, tüm aktörler ve politikacıların manken gibim herüfler olması gerekirdi. Halbuse bunların kimisi kepçe kulaklı, kimisi koca kafalı, kimisi kel, kimisi pörtlek gözlü, kimisi öküz burunlu ve kimisi de kısa boylu, kimisi de şişman amma para bunlarda, şöhret bunlarda, karı bunlarda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Mayıs 2024; 20:24:37 > -
daha önce yazmıştım. kısa boylu bi arkadaşım var benden bile 5 santim daha kısa. bu adam beyaz yakalıydı, Taksim'e çok yakın ve caddeye yakın konumda evi vardı. kendi yönettiği kayak grubu vardı, gruptakilerin hepsi beyaz yakalı, hepsi benim arkadaşın ağzına bakıyo bi program ayarlasın ona göre gidelim diye. benim arkadaşın evde toplanıp parti yapıyolar. grupta süper ötesi güzellikte bi kız vardı, kız da benim arkadaşın muhabbetine bayılıyo. sonra gruba baya yakışıklı bi eleman dahil oldu. bu güzel dediğim kız hemen o yeni gelen çocukla evlendi. sonra ne oldu? kız gene benim arkadaşla buluşuyo ama busefer üç kişi buluşuyolar yani kızın kocası da geliyo muhabbet edip kahve içip ayrılıyolar.
benim arkadaş da tip-fizik %100 önemsizdir kafasındaki biri. bana diyo ki: görüyon mu kız beni çok seviyo hâlâ benle buluşuyo diyo. yahu hayatında bir kere yatmadığın bir kız, yakışıklı erkeği görür görmez onla evlenmiş, akşam onunla yatağa giriyo, bizimki de "huri gibi kız beni çok seviyo" diye cafede buluşup sohbet etmesiyle hava atıyo.
sonra bu arkadaşım işsiz kaldı, iş bulamadı, evini satmak zorunda kaldı. tüm ruh hali değişti adamın. sürekli kahkaha atan kişi gitti, suskun biri ortaya çıktı. şimdi de: "kızlar paraya bakar" diyo. önceden Taksim'de evi ve işi varken güzel olmayan ortalama kızları eve atabiliyodu, şimdi işsiz ve annesinin evine taşınmış biri olarak kızlar paraya bakar diyen birine dönüştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Mayıs 2024; 20:58:55 >
-
Bu tarz konulara genelde kitap oku kendini geliştir spor yap diyen tayfa olurdu hayret ortada yoklar
-
O zaman niye benim çevremde tipi iyi olan kız ve erkekler daha popüler çevresi sevip sayıyor karşı cinsle istediğini yapabiliyor ?
-
yukarıdaki fizik %100 önemsizdir diyen arkadaşla alakalı yaşadığım farklı bi olayı daha anlatayım.
kendi arkadaş çevremizle 4 kişi, gençlerin katıldığı kamplı bi sosyal etkinliğe gittik. orda kızlı erkekli 8-10 kişilik bi arkadaş grubu yaptık. bizim gruptan bi arkadaş sevgilisiyle geldi, bu arkadaş tam bi kırodur, başka bi etkinlikte herkesin olduğu alanda ağaca işedi diye hoparlörden anons yapılmıştı tuvalete uzağa gidin diye. rezillik diz boyu.
ama bu arkadaş uzun boylu, beyaz tenli, yapılı ve yakışıklı birisi. elemanın kız tavlamaya kafa yorduğu falan yok, konuşabilme yeteneği bile yok. ama bi kızdan ayrıldığı an yenisiyle takılmaya başlıyor.
bu etkinliğe getirdiği kız etkinliğin en güzel kızlarından biriydi. ikinci gün akşam üzeri bi baktık, başka bi mükemmel güzellikle kız gelmiş, tanıştırdı, bunun liseden arkadaşıymış. ama tanıştırırken sevgilisi orda yoktu. liseden arkadaşı olan kız etkinliğin olduğu şehirde yaşadığı için ziyarete gelmiş. neyse o akşam biz gene içtik muhabbet ettik, bu eleman ortalıkta yok, ve sevgilisi bunu arıyordu bize sordu nerde diye. sevgilisi aramaya gidince biz arkalarından başladık muhabbete, ulan çocuk lise arkadaşını aldı bunu ekti diyo herkes. o gece çadırlara girdik uyuduk. sabah kalktık, bi baktık bu arkadaşın çadırdan 2 yerine 3 kişi çıktı. biz "sevgilisi bunları yakalayınca bunu terk etmiştir" diye arkasından gülerken, eleman iki tane kızla çıktı çadırdan. biz dumur.
aynı etkinlikte bizim 160'lık arkadaş da muhabbetiyle o gruptan bi kızı kafaladı yani kız arkadaşın her dediğine güldü hep yanında oturdu, son gün kız ortalığa: "şarkı açalım dans edelim" dedi. bizim arkadaş da kızı tavladı gibi düşünerek "tamam şarkıyı sen seç ilk biz dans edelim senle" dedi. o ana kadar benim arkadaşın dediklerine gülüp muhabbet eden kız bi anda bağırdı sen ne diyon kendine gel diye. bizim arkadaş şok, hepimiz şok. arkadaş ortamdan ayrıldı, neyse kız yatıştı sonra. kız güzel falan da değil haa ortalama.
etkinlik bittikten 6 ay kadar sonra o kıro ama yakışıklı olan (iki kızla çadıra giren) arkadaşla gene buluştuk, baktım kız değiştirmiş farklı kızla yaşamaya başlamış aynı evde. neyse 1 sene daha geçti, evlilik davetiyesi yolladı. zaten son görüştüğümüzde kızı seviyorum birlikte yaşıyoruz eğleneceğiz demişti. neyse düğüne bi gittik, bi baktık gene kız değiştirmiş, başka bi kızla evleniyor.
bak bu çocuk hayatında kendini geliştirmeye falan 1 milisaniye vakit ayırmamış, toplum içinde nasıl davranacağına dikkat dahi etmeyen biri. ceket değiştirir gibi kız değiştiriyor ama dediğim gibi fizik sağlam. parayla kız tavlama eğitimi veren youtube kanalına bakıyosun kendini geliştir ağırlık kaldır diyo.
bizim 160'lık arkadaş: "fizik önemsiz" deyip eliyle vakit geçirmeye devam ediyo bu arada.
-
incel topluluk.
-
Bu tezi çürütmek istemem doğruluk payında var ama dışı harikulade içi bomboş olan insanlar var bu hayatta iş hayatı için diyorum. Microsoft Office Programların'dan mala anlatır gibi excel öğretmişliğim var, ikisi de son derece güzel hanımefendi ve biri beyefendiydi uzun boyluydu iş hayatı için dış görünüşden ziyade bence iş tecrübeleri, aldığı eğitimler, katıldığı seminerler, bildiği programlar en basiti excel bilmeyen kalmasın BENCE günümüzde , üslup, iletişimi , temiz olması daha önemli . Özel hayata gelirsek kesinlikle dış görünüş full önemli kimse demesin şimdi değil diye 'KİMSE DIŞINI MERAK ETMEDİĞİ BİRİNİN İÇİNİ DE MERAK ETMİYOR'
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
daha önce yazmıştım. kısa boylu bi arkadaşım var benden bile 5 santim daha kısa. bu adam beyaz yakalıydı, Taksim'e çok yakın ve caddeye yakın konumda evi vardı. kendi yönettiği kayak grubu vardı, gruptakilerin hepsi beyaz yakalı, hepsi benim arkadaşın ağzına bakıyo bi program ayarlasın ona göre gidelim diye. benim arkadaşın evde toplanıp parti yapıyolar. grupta süper ötesi güzellikte bi kız vardı, kız da benim arkadaşın muhabbetine bayılıyo. sonra gruba baya yakışıklı bi eleman dahil oldu. bu güzel dediğim kız hemen o yeni gelen çocukla evlendi. sonra ne oldu? kız gene benim arkadaşla buluşuyo ama busefer üç kişi buluşuyolar yani kızın kocası da geliyo muhabbet edip kahve içip ayrılıyolar.
benim arkadaş da tip-fizik %100 önemsizdir kafasındaki biri. bana diyo ki: görüyon mu kız beni çok seviyo hâlâ benle buluşuyo diyo. yahu hayatında bir kere yatmadığın bir kız, yakışıklı erkeği görür görmez onla evlenmiş, akşam onunla yatağa giriyo, bizimki de "huri gibi kız beni çok seviyo" diye cafede buluşup sohbet etmesiyle hava atıyo. sonra bu arkadaşım işsiz kaldı, iş bulamadı, evini satmak zorunda kaldı. tüm ruh hali değişti adamın. sürekli kahkaha atan kişi gitti, suskun biri ortaya çıktı. şimdi de: "kızlar paraya bakar" diyo. önceden Taksim'de evi ve işi varken güzel olmayan ortalama kızları eve atabiliyodu, şimdi işsiz ve annesinin evine taşınmış biri olarak kızlar paraya bakar diyen birine dönüştü. |
yukarıdaki fizik %100 önemsizdir diyen arkadaşla alakalı yaşadığım farklı bi olayı daha anlatayım.
kendi arkadaş çevremizle 4 kişi, gençlerin katıldığı kamplı bi sosyal etkinliğe gittik. orda kızlı erkekli 8-10 kişilik bi arkadaş grubu yaptık. bizim gruptan bi arkadaş sevgilisiyle geldi, bu arkadaş tam bi kırodur, başka bi etkinlikte herkesin olduğu alanda ağaca işedi diye hoparlörden anons yapılmıştı tuvalete uzağa gidin diye. rezillik diz boyu. ama bu arkadaş uzun boylu, beyaz tenli, yapılı ve yakışıklı birisi. elemanın kız tavlamaya kafa yorduğu falan yok, konuşabilme yeteneği bile yok. ama bi kızdan ayrıldığı an yenisiyle takılmaya başlıyor. bu etkinliğe getirdiği kız etkinliğin en güzel kızlarından biriydi. ikinci gün akşam üzeri bi baktık, başka bi mükemmel güzellikle kız gelmiş, tanıştırdı, bunun liseden arkadaşıymış. ama tanıştırırken sevgilisi orda yoktu. liseden arkadaşı olan kız etkinliğin olduğu şehirde yaşadığı için ziyarete gelmiş. neyse o akşam biz gene içtik muhabbet ettik, bu eleman ortalıkta yok, ve sevgilisi bunu arıyordu bize sordu nerde diye. sevgilisi aramaya gidince biz arkalarından başladık muhabbete, ulan çocuk lise arkadaşını aldı bunu ekti diyo herkes. o gece çadırlara girdik uyuduk. sabah kalktık, bi baktık bu arkadaşın çadırdan 2 yerine 3 kişi çıktı. biz "sevgilisi bunları yakalayınca bunu terk etmiştir" diye arkasından gülerken, eleman iki tane kızla çıktı çadırdan. biz dumur. aynı etkinlikte bizim 160'lık arkadaş da muhabbetiyle o gruptan bi kızı kafaladı yani kız arkadaşın her dediğine güldü hep yanında oturdu, son gün kız ortalığa: "şarkı açalım dans edelim" dedi. bizim arkadaş da kızı tavladı gibi düşünerek "tamam şarkıyı sen seç ilk biz dans edelim senle" dedi. o ana kadar benim arkadaşın dediklerine gülüp muhabbet eden kız bi anda bağırdı sen ne diyon kendine gel diye. bizim arkadaş şok, hepimiz şok. arkadaş ortamdan ayrıldı, neyse kız yatıştı sonra. kız güzel falan da değil haa ortalama. etkinlik bittikten 6 ay kadar sonra o kıro ama yakışıklı olan (iki kızla çadıra giren) arkadaşla gene buluştuk, baktım kız değiştirmiş farklı kızla yaşamaya başlamış aynı evde. neyse 1 sene daha geçti, evlilik davetiyesi yolladı. zaten son görüştüğümüzde kızı seviyorum birlikte yaşıyoruz eğleneceğiz demişti. neyse düğüne bi gittik, bi baktık gene kız değiştirmiş, başka bi kızla evleniyor. bak bu çocuk hayatında kendini geliştirmeye falan 1 milisaniye vakit ayırmamış, toplum içinde nasıl davranacağına dikkat dahi etmeyen biri. ceket değiştirir gibi kız değiştiriyor ama dediğim gibi fizik sağlam. parayla kız tavlama eğitimi veren youtube kanalına bakıyosun kendini geliştir ağırlık kaldır diyo. bizim 160'lık arkadaş: "fizik önemsiz" deyip eliyle vakit geçirmeye devam ediyo bu arada. |
Benzer içerikler
- iki kişinin aynı rüyayı görmesi
- buruna kaçan sinek beyne gider mi
- müzik sayfası isim önerileri
- en iyi kazak markaları
- bozuk yoğurt yedim ne yapmalıyım
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- bim para sayma makinesi
- walmart dolandırıcılığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X