Şimdi Ara

Dış görünüşün her şey olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

O zaman incel olmuyor musun. Incellik ruha işlemiş bir şey. Andrew Tate de kadinlarla geziyordu sonuçta. Dış görünüşe bu kadar odaklanmayın, zaten bu tür şeylerim son demleri. İleride dünya çok değişecek

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Hocam sen de bu forumun değişik çarlarından birisin he. Bayılıyorum senin bu anılarına.  

• Heyea kullanıcısına yanıt
    eyvallah üstad

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

yukarıdaki fizik %100 önemsizdir diyen arkadaşla alakalı yaşadığım farklı bi olayı daha anlatayım.

kendi arkadaş çevremizle 4 kişi, gençlerin katıldığı kamplı bi sosyal etkinliğe gittik. orda kızlı erkekli 8-10 kişilik bi arkadaş grubu yaptık. bizim gruptan bi arkadaş sevgilisiyle geldi, bu arkadaş tam bi kırodur, başka bi etkinlikte herkesin olduğu alanda ağaca işedi diye hoparlörden anons yapılmıştı tuvalete uzağa gidin diye. rezillik diz boyu.

ama bu arkadaş uzun boylu, beyaz tenli, yapılı ve yakışıklı birisi. elemanın kız tavlamaya kafa yorduğu falan yok, konuşabilme yeteneği bile yok. ama bi kızdan ayrıldığı an yenisiyle takılmaya başlıyor.

bu etkinliğe getirdiği kız etkinliğin en güzel kızlarından biriydi. ikinci gün akşam üzeri bi baktık, başka bi mükemmel güzellikle kız gelmiş, tanıştırdı, bunun liseden arkadaşıymış. ama tanıştırırken sevgilisi orda yoktu. liseden arkadaşı olan kız etkinliğin olduğu şehirde yaşadığı için ziyarete gelmiş. neyse o akşam biz gene içtik muhabbet ettik, bu eleman ortalıkta yok, ve sevgilisi bunu arıyordu bize sordu nerde diye. sevgilisi aramaya gidince biz arkalarından başladık muhabbete, ulan çocuk lise arkadaşını aldı bunu ekti diyo herkes. o gece çadırlara girdik uyuduk. sabah kalktık, bi baktık bu arkadaşın çadırdan 2 yerine 3 kişi çıktı. biz "sevgilisi bunları yakalayınca bunu terk etmiştir" diye arkasından gülerken, eleman iki tane kızla çıktı çadırdan. biz dumur.

aynı etkinlikte bizim 160'lık arkadaş da muhabbetiyle o gruptan bi kızı kafaladı yani kız arkadaşın her dediğine güldü hep yanında oturdu, son gün kız ortalığa: "şarkı açalım dans edelim" dedi. bizim arkadaş da kızı tavladı gibi düşünerek "tamam şarkıyı sen seç ilk biz dans edelim senle" dedi. o ana kadar benim arkadaşın dediklerine gülüp muhabbet eden kız bi anda bağırdı sen ne diyon kendine gel diye. bizim arkadaş şok, hepimiz şok. arkadaş ortamdan ayrıldı, neyse kız yatıştı sonra. kız güzel falan da değil haa ortalama.

etkinlik bittikten 6 ay kadar sonra o kıro ama yakışıklı olan (iki kızla çadıra giren) arkadaşla gene buluştuk, baktım kız değiştirmiş farklı kızla yaşamaya başlamış aynı evde. neyse 1 sene daha geçti, evlilik davetiyesi yolladı. zaten son görüştüğümüzde kızı seviyorum birlikte yaşıyoruz eğleneceğiz demişti. neyse düğüne bi gittik, bi baktık gene kız değiştirmiş, başka bi kızla evleniyor.

bak bu çocuk hayatında kendini geliştirmeye falan 1 milisaniye vakit ayırmamış, toplum içinde nasıl davranacağına dikkat dahi etmeyen biri. ceket değiştirir gibi kız değiştiriyor ama dediğim gibi fizik sağlam. parayla kız tavlama eğitimi veren youtube kanalına bakıyosun kendini geliştir ağırlık kaldır diyo.

bizim 160'lık arkadaş: "fizik önemsiz" deyip eliyle vakit geçirmeye devam ediyo bu arada.
    Aslında yaşadıkların normal olabilir. Anlatım tarzın ilgi çekiyor bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz konuyla ilgili bir sürü makale araştırma okudum hayatın hemen hemen her alanında dış görünüş önemli

sevgilin olsa bile incelsin diyen birine cevap yazmaya gerek yok bence

bu incel sözcüğü de ortaya çıktı, tamamen anlamı dışında, küfür olarak kullanılıyo: "X kişisine küfretmek istiyorum, nasıl küfredecem? haha buldum! sen incelsin diyeyim!" yılın incelini seçiyoruz diye yarışma yapıyolar, aday listesindeki hemen herkes zengin çocuğu, evli barklı kişiler. hatta yabancı kızla evli olan var, yabancı kızla sevgili olan var. neden bu adamları koymuşlar peki, çünkü bakıyosun hepsi milliyetçi ve WOKE akımının karşıtı kişiler adam 90'larda üniversite okurken baba parasyla yurt dışına çıkıp yabancı seviglisiyle tatil yapmış sonra o yabancı kızla evlenmiş, bunu sosyal medya yokken yapmış çünkü kendisi zengin çocuğu. ama bu kişinin adı "yılın inceli adayları" listesinde

insanlığın içinde sürüyle ruh hastası var. bu ruh hastalarının da klavyeleri var. sonunda ortaya bu: "yılın inceli yarışması" gibi saçmalıklar çıkıyo

• Alakasiz bir durum, cogu sirket Sefleri kanbur ve yasli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 9 Mayıs 2024; 19:50:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

ona mı takıldın

Sabanci cokmu uzundu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 9 Mayıs 2024; 19:50:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    gönülsüz bekar anlamına gelen bir sözcüğü işine gelmeyen her sözü söyleyen erkeklere demeye başladılar bir nevi utandırma taktiği oldu bu da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yıllardır çıktığı sevgilisini sadece yanağından öpebilen forum üyesi

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

O saçma bi terim

Bide şimdi sapyoseksüellik çıktı neymiş zekaya aşık olunuyormuş falan   en son tanıdığım biri ben zekaya aşığım demişti aşık olduğu kişi 1.90 mavi gözlü biri çıktı  

hımm onu hiç duymamıştım ilk senden duyuyom.

o zaman ben de sapyoseksüellim. Joanna Krupa'nın zekasına aşığım. saf-çıplak bi zeka. çıplak derken yanlış anlaşılmasın, "tabula rasa zeka" anlamında çıplak zeka diyorum. zira Joanna Krupa çağımızın çok özgün bir filozofudur.

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de her kavramın cılkını çıkarıyolar.

Erkek Adam gibi Karanlık Rüya gibi kanalları youtube tavsiye ettikçe izliyodum. bunlar ilk başta mtgow'u kabul ediyolardı. sonra: "mtgow diye bişey yok, mtgow olduğunu söyleyenler incel olduğunu kabullenemeyen incellerdir, evlenme şansı olan kimse mtgow falan olmaz" demeye başladılar. bu kadar komik bişey olamaz.

bide şey diyolar mesela şuanda aktif olarak hiçbir kıza yürümekte olmayan bi erkek varsa o erkek narsisttir diyo. yani bekar olan erkek illa kızlara yürümek zorundaymış yoksa korkak ya da reddedilmeyi gururuna yediremeyen narsist olduğu anlamına gelirmiş, çünkü kızlara yürümek erkeğin özüymüş.

bu kadar beyinsizlik olamaz. o mantıkla tecavüz etmek de insan dahil birçok canlının içgüdüsünde var, kediler tecavüzle ürüyo. napacaz şimdi tecavüz etmeyen erkek özünü reddediyo mu diyecez.

bekarım, şuanda aktif görüştüğüm sevgilim yok, ve etrafımdaki kızlara yürümüyorum, hatta bana yürüyen kıza yüz vermedim (yüz versem 3 güne evlilik isteyecek bi kızdı) napacam şimdi ben narsist miyim. bu kişilere sorsan ben özüme aykırı davranıyomuşum. o mantıkla 15-18 yaşında evliliği savunmalıyız çünkü tarih boyunca hiçbir dönemde 25 yaşında evlilik diye bi düzen olmamış (500 yıl önceye gitmeye gerek yok, birçoğumuzun annesi bile 18-19-20'de evlenmiştir) adama bunu söylesen: "ne alakası var yahu modern devirdeyiz erken evliliği savunmuyoruz, hatta erkek 30'dan önce evlenmemeli" diyo, ama bana gelince: "sen kızlara yürümelisin çünkü senin özün bu" diyo.

yurtdışından duydukları kavramları getirip, birbirine karıştırıp, cılkını çıkartıyolar.

bide doktor var bitane, kabile lideriyim ben diye geziyo. tam komedi. paralı üyelik topluyo, bide diyo ki: "lideriniz olarak üye olanlara iş verecem, işi yapmayanı kovacam" birsürü kişi buna para verip üye oluyo bide. anlayabilmek mümkün değil bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Mayıs 2024; 22:46:45 >

Hocam senin hayatından bi kitap çıkar yeminle

hocam bu forumda şu ana kadar yazdığım bu tarz mesajları geçmişe dönük sorgulama şansım olsa, hepsini derleyip bi blog sayfasına koysam, kitap kadar olur yani.

• Dış görünüş hayatınızı belirler, aksini iddia eden hayallerde yaşıyordur, parası statüsü şuyu buyu var diye denilenler bile en kötü eli yüzü düzgün olanlardır, AMA en önemli nokta bu kişileri sadece başka özellikleri için severler, dış görünüşleri için değil.

Dış görünüş diyince de hemen öyle herkes uzun boylu kaslı olmalı diye düşünmeyin, yakışıklılık güzellik vb göreceli bir şey ve olay tamamen insanların gözüne güzel gelmende bitiyor, kimi dediğim gibi olur, kimi de Timothee Chalamet gibi daha sıradışı bir görüntüyle beğenilir, ama ortak nokta insanların dış görünüşünüzü beğenip size hayran olmasıdır.

• Dış görünüşün güzel olması = Sağlıklı olmak ve genetiğinin iyi olması.

genetiğe müdahale edemeyeceğine göre sağlıklı olacak, sağlıklı yaşamaya dikkat edeceksin. spor vs, sigarasız, alkolsüz hayat. bunlar hep dış görünüşü etkiler. mesela 1.5 ay sigarayı bırakmış halimdeki cildimle, ardı ardına sigara içen halimdeki cildim arasında çok fark var.

bu işler gayet basit aslında. sağlam güçlü genetik, sağlıklı ve güçlü vücut. kadını çeken bu. hormonlarında, erkeklik hormonları cart curt durumlarında sağlıklıysa her türlü kız götürürsün.

kadınlar artık erkek istiyor piyasada gerçekten erkek kalmadı. herkes pısırık, özgüvensiz, kadınsı ses tonları. ben bile tiksiniyorum. ıyk yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 18 Mayıs 2024; 19:52:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.