Şimdi Ara

aşk konusunda tek kriter dış görünüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
6
Favori
4.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4832F98F0 -- 9 Mayıs 2019; 11:33:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar 23-34e kadar fiziksel özelliklere, 25den sonra ise eğitime,maddi gelire,karaktere, uzun vadeli süreçte ben bununla evlenebilir miyim? gibi şeylere bakar.

• Benim iki kriterim var organı olması ve nefes alması

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

Kadınlar 23-34e kadar fiziksel özelliklere, 25den sonra ise eğitime,maddi gelire,karaktere, uzun vadeli süreçte ben bununla evlenebilir miyim? gibi şeylere bakar.
    Tamam, 30dan sonra evlenenler genelde 'hırpalanmış' oluyorlar , hem de bayağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Suanda ondan bahsediyosun. Bence hala aklina geliyo arada. Kendimden biliyorum. 15 senedir felan cocuklugumdsn beri ayni kiza asigim. Nasil unutulur bilmiyom.
    Onu sevmiyorum artık (2011 den beri)

Ama hatıralar asla silinmiyor ölene kadar sana eşlik ediyor. Aradan 17 yıldan fazla geçti herşeyi dün gibi hatırliyorum.

Üzme kendini aşk er yada geç biter. Sen sağlığına dikkat et eskiden kalp rahatsızlığım olmuştu benim ; )
  • John Wick mesajıni silmiş

Afferim amcana saygın var demek
  • Buradaki en yakışıklı kurt benim konu kilit

Baz ĞaZaAaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 9 Mayıs 2019; 12:2:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Tamam, 30dan sonra evlenenler genelde 'hırpalanmış' oluyorlar , hem de bayağı

Alıntıları Göster
    İlk önce kadını bir eşya olarak gören zihniyetini değiştir.

• Tek kriter dış görünüş değil ama genelde en önemli kriterleri dış görünüş evet.
    Çünkü en çok korktukları şey kezban kız arkadaşlarının "kız bula bula bu çocuğu mu buldun demesi".

Kendilerini ben karakterine bakıyorum diye kandırsalar da tipini beğenmedikleri adamın karakterine falan bakmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

İlk önce kadını bir eşya olarak gören zihniyetini değiştir.

Alıntıları Göster
    Meriçimiz de geldi. Tamam kank sen git kucaktan kucağa hoplamış biriyle evlen.
  • Hiç sokağa çıkmıyor musunuz siz yav? Ne tipsiz kekolar, kızlarla geziyor. Ülkenin durumu zaten belli, gerçekten yakışıklı diyeceğin kişiler %20 falandır.

Tipsizsen istediğin her kızı elde edemezsin orası doğru. Ama HİÇ sevgili yapamanın bahanesi tipsizlik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Hiç sokağa çıkmıyor musunuz siz yav? Ne tipsiz kekolar, kızlarla geziyor. Ülkenin durumu zaten belli, gerçekten yakışıklı diyeceğin kişiler %20 falandır.

Tipsizsen istediğin her kızı elde edemezsin orası doğru. Ama HİÇ sevgili yapamanın bahanesi tipsizlik değil.
    Kahpe kader !

aşk konusunda tek kriter dış görünüş

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Paran olsa da, asla bir kız senden, yakışıklı bir çocuktan hoşlandığı gibi hoşlanmayacak. Seni, sen olduğun için sevmeyecek. Kızın maddi durumu iyi değilse ya da para avcılığın yapmak istiyorsa seni bir araç olarak, sahip olduğun parayı da bir amaç olarak görecek. Ee ben de böyle sahte bir ilişkiyi ne yapayım? Böyle olacaksa hiç olmasın daha iyi.

Hiçbir kız çekici bulmadığı bir erkekle bir ilişkiye başlamak istemez. Bunu asla unutmayın.

Zengin olsam ya da maddi durumumu çok iyi olmuş olsaydı, aklıma kız bile gelmezdi, o da ayrı bir konu. XD

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Niye kizlar insan degilmi tipine bakinca gerizakalimi oluyor sacma sapan yorum yapmayin burda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Custom Computer

Niye kizlar insan degilmi tipine bakinca gerizakalimi oluyor sacma sapan yorum yapmayin burda
    Hangi süper zekalı bu yorumu yapacak diye bekliyordum.
    Tebrik ederim.

• Kitap oku kendini geliştir ne alaka ya ? Bilgi yarışmasına mı katılacaksın sanki.. Fiziksel özellikler önemlidir. Biz insanlar hayvanlar gibiyiz, çiftleşmek için en güzel en doğru eşi ister herkes. Kendisinden doğacak yavruların en kaliteli genlere sahip olması için.

Kültürcülere sormak lazım çirkin şişman ama çok kültürlü birini mi isterler yoksa barbara gibi bir hatun mu ? Kimse yalan söylemesin abi. Biz buyuz.

• Keira- kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yaşın küçük, belli ki bazı tatsız hatıraların seni pesimist bir karaktere dönüştürmüş.

Sen parayı direkt silah olarak düşünürsen, para elbette amaç olur. Paranın satın alabildiği şeylerle çirkinliğini ve özgüven eksikliğini tamamlayacaksın. Hatta artıya geçeceksin. Yani biraz auran olacak. Para ile oluyor evet. Yeni hobilerin olacak. Evet onlar da para ile oluyor. Sen para ile kendine yeni skiller alacaksın. Ki ancak o zaman gen zenginleri ile rekabet edebilesin.

Sahte ilişki değil olay. Sen özelliklerine ve yeterliliğine aşık edeceksin kızı. Para senin için gerekli kıza vermen için değil. Onun adı hayat kadını oluyor zaten.

Ve her zaman sağlamasını yap sorunlarının. İlkokul 1. sınıfta öğrendik sağlamayı. Eğer sen (kendinden) çirkin bir kıza ilgi duymuyorsan, (kendinden) güzel bir kız sana ilgi duymadığı zaman niye hayata küsüyorsun? Ve yine seni temin ederim her davulun bir tokmağı bulunur.

Yaşın genç, kendini geliştirmeye bak. Bunlar tecrübe. Tecrübe demek yaşanmışlık demek. İnsanlar yaşadığı için sana bir şeyleri öğüt veriyor. Uyarsın, uymazsın seni ilgilendirir.

Dış görünüş her şeydir. Ama sadece o anlık. Sonrasında senin skillerin girer devreye.

• Keira- kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi biraz abartmışsın fakat dış görünüşe önem verdikleri doğru.

Kafaya takmama sanatı kitabını oku hocam. Artık durumu kabulleneceksin. Evet olmayacak diye ağlayacağına kabulleneceksin hocam.

hmm tamam tipsizim e artık %80 aşk hayatım olmayacak gençliğimde. Eyvallah yoluma bakayım diyeceksin. Ara sıra kendine telkinde bulunacaksın kız arkadaş istemiyorum diye. Ben öyle yapıyorum hocam ramazanda geldi cinselliktende uzaklaştım oruç baya işe yarıyor. Sahur da 2 yumurta akşam da yine aynı tarz abartı bir şey yemiyorum. Unutma ki bu yazıyı yazan ben tipimi nickimden anlaşılıyor. Bende sendenim yani :D
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Sagol :(

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.