ASKA Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) Yama Bilgileri Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur. Türkçe yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Yama Düzenlenmiş makine(DeepL) çevirisidir. Türkçe Yama v4 olarak güncellenmiştir. V4 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Emeği Geçenler MissyGesserit / VolkTyson Kurulum Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz. Yama Kaldırma Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki ASKA_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. NOT NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz. NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir. NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir. LİNKLER Türkçe Yama V4 Link: https://www.mediafire.com/file/71u9zonm9u5yijf/ASKA+T%c3%bcrk%c3%a7e+Yama+V4.rar/file Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Oyun İçi Görüntüler Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 1 Aralık 2024; 0:44:31 > |
ASKA Türkçe Yama
-
-
yama için teşekkürler . demosunu sevmiştim şimdi erken erişim de hemen oyniyim dedim .
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Türkçe yama oyunun son sürümüne güncellenmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz.
-
Yama oyunda barbekü yada pişirme evi yapısına izin vermiyor oyundan atıyor. orjinal halinde inşa edip, yamalı oyuna devam edemiyorsunuz hata veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanyavas -- 10 Temmuz 2024; 12:31:5 > -
İlk defa böyle bir hata ile geri dönüş yapıldı. Kontrol etmeye çalışacağım.
-
yamayı indirdim emeğiniz için teşekkürler. Fakat dosyayı oyun klasörüne atıp kurulumu yaptıktan sonra oyun açılış ekranından sonra direk kapanıyor. Dosya doğrulama yapıp tekrar sıfırlanınca yamasız sorun olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanNL -- 13 Ekim 2024; 14:32:16 > -
Oyuna güncelleme gelmiş olabilir. Çok fazla güncelleme alan bir oyun, o yüzden patlamıştır. Yakın zamanda ilgileniriz.
-
Anladım çok teşekkürler ilginiz için. İyi günler dilerim. Duyurunuzu bekliyorum :D
-
Evet efenim yamayı güncellemenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.Şimdiden emekleriniz için teşekkür ederim. İyiki varsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GavurDağlııEvet efenim yamayı güncellemenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.Şimdiden emekleriniz için teşekkür ederim. İyiki varsınız.
Her güncelleme alışında yama bozuluyor ve çok fazla güncelleme alıyor ne yazık ki, müsait bir zamanımda kontrol edeceğim. Teşekkür ederiz.
-
Merhabalar Bir gelişme varmı acaba ? Şuan Yama sorunlu Kamp ateşini geliştirken son aşamasında server hatası verip oyundan atıyor
-
Merhaba, yakında güncellenecek.
-
Aktif sürümde çalışmıyor. Ek olarak "yamayı kaldır" dememe rağmen oyun çöküyor. KONU KİLİT LÜTFEN!!!
-
Oyuna 3 4 günde bir güncelleme geldiği için yetişemiyoruz. Orijinal oyun elimde olması gerekiyor ki güncelleyebileyim. Yamayı kaldır dedikten sonra oyunun dosyalarını doğrulaman lazım ki oyunun dosyaları orijinal haline gelsin. Yamayı kaldır dediğin zaman yamayı kaldırırken oyun için gerekli dosyayı da kaldırıyorsun. Oyununu doğrularsan sorun çözülür. Yama güncel ve çalışıyorken sorun yok ama haftada 2 kere güncelleme gelince ve güncellenmeyince konu kilit demek de iyimiş.
-
Saygınız olsun biraz insanların emeğine.! adamın Yaması çalışıyor sadece yeni gelen Güncellemeler yüzünden bazı yerde oyun hata veriyor. adam zaten söz verdi yakında güncellicem diye 1 kaç yazıyı okusaydın anlardın.
-
Tekrardan merhaba Türkçe yama güncellemesi nasıl İlerliyor ? Şu 3 Günlük tatilde Oynama şansımız varmı :)
-
Arkadaşlar oyunu güncelleyebilmem için oyunun bende yüklü olması lazım ve oyun bende yok. İnternette de son sürüm oyunu bulamadım. 18.10.2024 tarihinde gelen güncellemeyi paylaşmamış hiç bir yer. Yani elimde oyun olsa çoktan bitmişti. Oyunu benimle paylaşabilir veya sağlarsanız yamayı seri şekilde güncellerim ancak oyun elimde yokken güncelleyemiyorum.
-
Hangi dosyayı istiyorsun yaz özelden atıyım uplaod edip?
-
Önceden tek bir dosya yeterliydi ama bu sürümde farklı bir durum var. Bütün oyunun dosyaları lazım bana şuan, yoksa güncellemeyi denedim ancak hata alıyorum.
Benzer içerikler
- nfs unbound türkçe yama
- black myth: wukong türkçe
- the genesis order türkçe yama
- state of decay 2 türkçe yama
- avatar frontiers of pandora türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X