Şimdi Ara

Askerden muaf oldum moralim çok bozuk. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EtkisizEleman95

quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

Kardeşim senin temiz kalbinden kaynaklı üzülmen askere gidemdiğin için keşke herkez senin gibi olsa ama olsun hayırlısı takma kafana.

Sonunda laf sokma derdi olmayan ve beni anlayan birisi çıktı forumda saģolasın

Alıntıları Göster

Kardeş haklısın insanın içinde bir uhde kalıyor, benide fazla kilolarım yüzünden almadılar

• Ne güzel millet şanslı lan. 15 ay bir sürü gereksiz işler yapmıştım. Askerlik olsa gram üzülmem adam gibi yapardım. Yok bi adam gelecek temizle yok şurayı temizle 15 ay hizmetli olduk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzulme kaybettigin birsey yok. hatta kazandigin birsey var oda "zaman". iyi degerlendir. Ben askerligi tamamen zaman kaybi olarak gordum. O askerde gecirdigim zamana sivilde calissam para kazanip harcadigim icin ve tsk bana ozel masraf yapmadigi icin ulkeme daha faydali olmus olurdum

• Ben askerdeyken bir çocuk vardi gariban, anadoludan gelmiş. Maaşlarimiz ona bağişlardik. İsmini sorduğumuzda cevap veremezdi kimliğini gosterirdi. Sanirim zekasinda bir sorun vardi, ama bir şekilde gelmiş askere. Anadoluda askere gitmeyene kiz vermiyorlar diyorlardi, sanirim o yuzden gelmiş askere. Yoksa kokaylikla yirtabilird sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlik yapmanın nedeni vatan ise;

vatanına hizmet etmenin birçok yolu var.

Geçmiş olsun ayağına

• Benimde muaf olma ihtimalim var zira;

"Kişilik Bozukluğu" hastalığından muzdaribim.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.