< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
köy korucusu ol çok üzüldüsen..git doğuda dağlara
|
Neden moralin bozuluyor ki? Ne için askerlik yapacaksın? Meclisteki teröristler için mi? Sırf siyasi görüşün için senle kanlı bıçaklı olan milletin için mi? Yoksa fakirleri becerip zenginleri yükselten devlet için mi?
|
Vatan için
|
Kardeşim senin temiz kalbinden kaynaklı üzülmen askere gidemdiğin için keşke herkez senin gibi olsa ama olsun hayırlısı takma kafana.
|
Bence bi psikolog ya da psikatra gorun. su yazdiklarinla tedavine bir an once baslanmali. fazla insan icine cikma.
|
Bir insanin vatani görevini yapamayacak olmasına üzülmesine psikolojik sorun olarak bakıyorsaniz siz gidin tedavi alın bence. Durumu o kadar anormal bir hale getirdiniz ve bi o kadar abarttınız ki.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 19 Kasım 2016; 13:27:37 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 20 Kasım 2016; 11:48:40 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hayırlı günler kardeş.internette arama yaparken çukur tabandan dolayı muaf olduğunu yazdıgını gördüm.Bende aynı durumdayım ama benim iş mahkemelik oldu. Bu durumun muafiyet sebebi olduğunu anlatmam lazım .senin çukur tabandan dolayı muaf olduguna dair bi raporun varsa bi kopyasını bana gönderebilirmisin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |