Şimdi Ara

psikolojisi bozuk arkadasıma zor dayandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psıkolojısı bozuk arkadasım var asosyal ve yıllardır evden uzaklasıp gezmemıs.cevresıde yok.ona denız havası aldırayım dedım ıyıde oldu cok sevındı ama 12 saat tahammul edemedık

masada oturup cay ıcerken sureklı uzay zaman quantım evren vs gıbı konulardan aralıksız bahsedıyor ve bız anlamayıp gulunce alınıyor.cok bagırarak konusuyor ve yan masa kalkıp baska masaya gecıyor.aralıksız konustugu ıcın uykumuz gelıyor ve kafa sallamaktan boynumuz agrıyor habıre evet der gıbı kafa sallıyoruz

cay parası odencek sen odeme ben oderım tartısması,arabada sıgara ıc ıcme tartısması.surada mola verelım vermeyelım tartısması..her bırseyde oyleydı boyleydı kafa yoruyor aynı seyı 10 kere soyletıyor

mesela arabaya topraklı terlıkle bın bırsey olmaz dıyorum o yok dıyor.bırsey olmaz zaten pıs dıyorum o yok dıyor.yanı boyle zıtlasma yorucu oluyor

sıgara yaktı ıkı fırt cektı sonra sana duman gelıyor dedı sonduruyor ben ıc dedım sondurme dedım o sondurcem dıyor yanı sureklı zıtlasma konusmalar beyın yoruyor

3 kısı gezdık dıger elamanıda bıktırdı..bıde bır ara 1 saat küstü konusmadı dedıkı her kafadan ayrı ses cıkıyor benı yoruyorsunuz dedı küstü konusmadı

• Adam genellikle seni düşünmüş iyilik yapmaya çalışmış her konuda. Bence sıkıntı sizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydın neden arkamdan konusuyorsun kardesım bı daha sakın benı arama
  • unutmuşum konu açan üye her zaman hatalıydı liseler acılana kadar kural gecerlı,para benden gelıp o adamla 1 gun gecırmek ısteyene yemek yol benden
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Ben baş ederim kardeşim yeriniz nerede

• Birader o adamı hayata döndür kötülüğünüde istememiş ama iyi niyetinden kaybetmiş bu yüzden asosyal oluyor o insanlar afedersin p.ç bir asosyal gördünüzmü göremezsiniz çünkü p.ç bir insan hiçbir şeyi s.klemez insanlarda ne hikmetse onu benimseyip arkadaş olmaya çalışır ama fiskeyide o p.çten yer hayat böyle yapacak bir şey yok maalesef

• Kardeş adam sigara dumanını suratına üflese , çamurlu terlikleriyle arabaya atlasa daha mı iyi? Bence sen elemanı sevmiyorsun her hareketine kulp takmışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olum tam bana göre adam, bana yollayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle adamlara sahip çıkın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana ver besleyecem

• o adam eskı sarkıcılardan 80 lı yıllarda bırakmıs unlu bırısı.ıce kapanınca koyu depresyon gecırmıs evde tek yasayıp gecelerı gezınıyor.ıyılık yapıp dunyaya cıkarıyorum
  • Sigara ve araba olayı hoşuma gitti .Konuştukları da bilgili şeyler .Hesabı ben ödicem diye atlıyorsa
    bana yolla .
  • Aynı ben

• Sorunlu olan bizler değiliz

• Olm ne kadar saçma konuşursa konuşsun yeter ki bağırmasın. Her türlü iletişim kurarım ama bağırarak konuşanların kafasını masaya çakasım geliyor. Kimse istemediği birini dinlemek zorunda değil. Kimseye rahatsızlık veremezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.