Şimdi Ara

Askerden Sivile Sözlü Taciz Ve Suç Duyurusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sadece asker ceza almaz sanada birşeyler girer. Sonuçta sen nöbet yerindeki askerle tartışmaya giriyosun müdahale ediyosun.
  • Yanliş harekette bulunmusunuz.Haklı oldugunuz konuda haksız durumuna dusmusunuz.Kız arkadasına laf atma konusun da gorevlı olan askerı personolel hem ıdarı yonden hemde adli yönden sıkayetcı olabılırızsınız .Olay bıttıkten sonra olay yerıne sizin gıdıp nobetcıyle tartısmaya gırmesı gorevlı olan askerı personole gorevını yapmasını engellemek sucunu olusturur;siz de bu konu da adlı yonden sıkıntıya dusersınız bılgınız olsun.
  • Ağır CSB olmuş. Senin bahsettiğin olay öyle olamaz. O askerin dışarı çıkması için nizamiyeye gelmesi oradaki uzmanları geçmesi gerekir ki oda yemez. Hadi diyelim asker psikopat, nöbet yerini terketti nizamiyeyi geçti ve bu olay oldu. O birlikteki şok tim varya ikinizide duman eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi hepsini geçtim (nöbet kulubesinden asker çıkarma vs). asker silah çekmiş diğerleri gelmiş nöbet tutan asker bu sefer başkasının silahını almış.

tartıştığınıza göre bir o kadar bağırma yüksek ses olmuş.

bir kişi de çıkıp demiyor ki aga bu nizamiyenin nöbetçi subayı astsubatı bilemedin asteğmeni hadi onu da geçtim uzmanı yok mu? hiç mi kışladan bir komutan kameradan görüp durumu nöbetçi subaylara haber vermedi.

ağır csb
  • Tutarlı tutarsız herkesin eline silah verilip birde üstüne bonus olarak bir nevi psikolojik işkence yaparsan olacağı budur.

Durumun gerçekse gayet normal 15 ay boyunca kim bilir neler yapıyorlar o gençlere askerin bir suçu yok bence komutanları fark etmeliydi psikolojik sorunları olduğunu.

Sonuçta psikolojisi düzgün insan öyle bir durumda silahına sarılmaz.
  • Sen gidip askerin kulubesine girmişsin kardeş bağırıp çağırmışsın sebebi ne olursa olsun bunu yapamazsın. Duygusal davranmam ben senin gibi hiç bir zaman bir ere saygısızlık etmedim bu güne kadar.
  • O nöbet yerinden erin ancak ölüsü çıkar suresi bitmeden.Ya senin ya da askerin çok fena başı ağrıyacak.

• Çok uçuk cezalar alabilir asker biz nöbet yerinde kendi aramızda konuşamıyorduk asker bide sivile laf atacak he süründürürler adamı.
  • Resmen ergen tribine girmissin, umarim o askerin basini yaktigin gibi basin yanar

• Günün CSB'si olur bu
  • Sen kimsin nöbet mahaline yaklaşıyorsun askerin seni muhattap aldığında dua et şikayetçi olursan eğer sen ceza alırsın askeri alanda kızın ne içi varmış diye sorarlar adama ne cevap vereceksin??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakiros

Hocam sadece asker ceza almaz sanada birşeyler girer. Sonuçta sen nöbet yerindeki askerle tartışmaya giriyosun müdahale ediyosun.

Arkadaşında ilave ettiği gibi nöbet alanına yaklaşmışsınız. Asker güzel bir ifade ile olayı çarptırdığı zaman ceza bile alırsın. Mesela deseki nöbet alanımdan uzaklaşmasını rica ettim kız da bana dönüp laf attı. Bunun üzerine tekrar uyardım derken bir erkek çağırdı arkadaşıdır abisidir bilmiyorum. Adı geçen ikili yine yaklaştı nöbet alanıma ikazımı yinelediğim halde bu sefer karşı taraf benim babam astsubay seni öttüreceğim vb ağır hakaretler ederek sözlü tacizde bulundular. O esnada ani bir öfke yaşadığım için hazır kıt-a ya ve üst amirlerime gerekli bildirimi yapamadım. falan filan gibisinden sağlam bi avukatta tutarsa afedersin ama seni öttürür. (babanızın astsubay olduğunu mutlaka söylemişsinizdir çünkü asker (erle) tartışıyorsunuz diye o yüzden örnek verdim. Gerçi farklı sebeplerde bulabilir.) Bence ardına bak ve gülümse.

Askerlik görevimi bitirdim ve şu kadarını söylüyeyim oradaki komutanlardan herhangi biriside o askeri yakmaz. Tam aksine onu kayıracak ve karşı bir dava ile karşılacaksın. Yukarıda bir arkadaşımızın da belirttiği gibi bütün kalbimi ortaya koyarım ki birşeyleri eksik anlatıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odiyus -- 30 Mayıs 2013; 15:14:04 >

• Adamdan cevap yok konu csb.
  • Konuyu acan ağır işsiz
  • askere anında rdm raporu düzenlerler ona bir şey olmaz, olan sana olur. ama bunun hikaye olduğu kesin zaten, nöbet yerindeki asker atarlanmaz hadi atarlandı, arkadaşları nasıl koşup geliyor 2 nöbet kulubesi arası en az 500 metredir, hadi yakındı nöbet kulübeleri seslere nöbetçi subayında gelmesi lazım, hadi subayda gelmedi diyelim, g3'ün kurma kolunu çekmesi, emniyeti açması nişan alması v.s 2 dakika sen o zamana kadar zaten kaçarsın. forumda nasıl diyorlar cool story bro

• Kız arkadaşının babası ast subay ve ne olacağını bilmiyorsun,burası inandırıcı gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.