Şimdi Ara

Askere 0 Tl İle Gitcem Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Skylined kullanıcısına yanıt
    Skylined demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Bi şey olmaz. Yemek zamanı istediğin kadar yemek alırsın kimse sana çok alma diyemez. Devlet askerine iyi bakar. Ama sigara vs alamayabilirsin
    Benim zamanımda eti piknik vardı 25 kuruş falandı. Yıl 2001. Şimdi de mutlaka kantinde 50 kuruşa bisküvi vardır. Aylık maaşla alırsın arada
    "Devlet askerine iyi bakar."

Sabah kahvaltısı diye 1 tane kötü marka kek veriyorlardı. Yemekleri öyle istediğin kadar alamazsın. Yemek dağıtan askerler vardır ve onlar ne kadar koyarsa o kadar alabilirsin. Et yemekleri ölmüş at eti gibi kokar. Çorba diye önüne su koyarlar. Ve daha niceleri.
  • 99 TLye 1 Aylık Exp Arttırıcı Paket almıştım ben. Baya işime yaradı sanada tavsiye ederim. Kantinde satılıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Çok komik

• quote:

Orijinalden alıntı: Gofretcocuk54

Çok komik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzin günleri karıya gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey olmaz,kantinden birşey alamazsın o kadar

• Saç olmayınca kel gibi olacam zaten çarşıya bile çıkarmıyim bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitme kardeşim ÖLÜRSÜN!!

• Devlet sizden para istemiyorki

Sadece kantinden gidip istediğini alamazsınız yada cumartesi pazar öyle gezemezsiniz o kadar

İç giyimide veriyolar galiba zor olur ama imkansız değil herkes parayla gitmiyor.

Ama para olsa daha rahat olursun.

• Bi şey olmaz. Yemek zamanı istediğin kadar yemek alırsın kimse sana çok alma diyemez. Devlet askerine iyi bakar. Ama sigara vs alamayabilirsin
    Benim zamanımda eti piknik vardı 25 kuruş falandı. Yıl 2001. Şimdi de mutlaka kantinde 50 kuruşa bisküvi vardır. Aylık maaşla alırsın arada

• Skylined kullanıcısına yanıt
    Sigara içmiyorum
    Şuan evde yatıyorum 2019 a kadar tecil var işim de yok vardıda çıktım
    Evde oturmaktan psikolojim de bozuldu hafiften sıkıntıdan gitsem daha mı iyi olur bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Bi şey olmaz. Yemek zamanı istediğin kadar yemek alırsın kimse sana çok alma diyemez. Devlet askerine iyi bakar. Ama sigara vs alamayabilirsin
    "Devlet askerine iyi bakar."

Sabah kahvaltısı diye 1 tane kötü marka kek veriyorlardı. Yemekleri öyle istediğin kadar alamazsın. Yemek dağıtan askerler vardır ve onlar ne kadar koyarsa o kadar alabilirsin. Et yemekleri ölmüş at eti gibi kokar. Çorba diye önüne su koyarlar. Ve daha niceleri.
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Açken. Yenirdir gene

• quote:

Orijinalden alıntı: Gofretcocuk54

Açken. Yenirdir gene
    Biz çoğu zaman dışarıdan söylüyorduk. Tabii bu imkanı olmayanlar mecbur yemek zorunda kalıyordu.
  • Bizde çarşı izni yoktu. Sigara içmesem askerdeki aylık o ufak maaş bişe yeterliydi. Sigara içmiyorsan hic problem Olmaz içiyorsan para lazim elbet.

• İçmiyorum

• Gofretcocuk54 kullanıcısına yanıt
    Carsıya cıkmazsın hicbir sıkıntı olmaz. Gerçi çarşıya cıkan ların yaptıgı da bi tavuk doner yiyip sonra İnternet kafeye gitmek pek para gitmiyordu yani. Orda veriyorlar ama sen yinede yanına bolca don atlet al. Sana hesap kartı verecekler yerine Gore her ay ona para yatacak. İstersen evdekilerede 50,100 birşeyler attırırsın arada sıkıntı olmaz.

• Kardeşim boluda askerlik yapiyorum gunde en az 5 tl param gidiyor.Sigara icmedigime ragmen.Sana bu konuda bol şanslar diliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.