Şimdi Ara

Askere Elektrikli Traş makinası Götüren Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askere Elektrikli Traş makinası Götüren Var mı?

• 309. dönem askerdim. sana tavsiyem usta birliğine kadar elektrikli traş makinesiyle falan uğraşma, en temel yaşam formu halinle git, ödünç alabilirler:P
  • abim cok sevdiği terliklerini götürdüde terliğin tekini kaptırıp geldi ağlıyordu..

hele götüreceğin şeyi napacaklar düşünemiyorum bile

mümkünse elbise bile götürme. 2 çeşit götür devamlı yıkayıp çarşı izninde giyersin.. hatta 1 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraky -- 15 Ağustos 2007; 19:19:53 >
  • KARDEŞİMBİR MİLYARLIK TELEFONUNU GÖTÜRDÜ VE KOMTANLAR TELEFONUN ANASINI BELLEDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: samedokkk

KARDEŞİMBİR MİLYARLIK TELEFONUNU GÖTÜRDÜ VE KOMTANLAR TELEFONUN ANASINI BELLEDİ

baya akıllık etmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

309. dönem askerdim. sana tavsiyem usta birliğine kadar elektrikli traş makinesiyle falan uğraşma, en temel yaşam formu halinle git, ödünç alabilirler:P

düzeltiyorum
    ödünç çalabilirler:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eşşek KAfalı

quote:

309. dönem askerdim. sana tavsiyem usta birliğine kadar elektrikli traş makinesiyle falan uğraşma, en temel yaşam formu halinle git, ödünç alabilirler:P

düzeltiyorum
    ödünç çalabilirler:P

Çok iyi ya Evet arkadaşım sakın öyle bişey yapıp götüreyim deme.Binbir çeşit insan var belli olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Gata'da yapmıstım ama uzun donem olarak o sıra goturmustum tras makinası Allah'a Sukur kimse odunc istemedi ve yer degistirmedi
  • usta birliginde kulllanabilirsin.hic birsey olmaz.zaten yasak da degil.
  • yasak diil ama yer deyiştirebilir

telefonda tavsiyem al bi 3210 20 liraya onu götür en azından bişi olsa üzülmessin...
  • evet bende görmüştüm bizim poşetlerden biri kullanıyordu pek sakalı yoktu zaten uğraşmıyodu fazla.
  • quote:

...en temel yaşam formu halinle git, ödünç alabilirler:P

+1.. cep telefonuda götüreceksen eğer 20ytl lik bir şey götür eğerki onuda komutanlar götürürse çok bişey kaybetmezsin... gerçi bizde cep telefonunu yakaladımılar diskoya (disiplin koğuşu) yolluyorlardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

...en temel yaşam formu halinle git, ödünç alabilirler:P

+1.. cep telefonuda götüreceksen eğer 20ytl lik bir şey götür eğerki onuda komutanlar götürürse çok bişey kaybetmezsin... gerçi bizde cep telefonunu yakaladımılar diskoya (disiplin koğuşu) yolluyorlardı...

Sakalın sert ve gür çıkıyorsa makine ile traş olamassın..öğlene yine çıkar...ben tuncelide yaptım bizim orda çok dikkat ederlerdi sakala...

• ilk olarak goturme ,sonra duruma gore goturursun
  • götürceksende ucuza satılanlardan al götür
  • bizim zamanımızda traş makinası ve ustura jilet yasaktı sadece permatik ve benzeri şeylere izin veriyorlardı ama denizaltı gemisine geçince makina serbest oldu
  • bence uğraşma dolabını kitlemen yasak(bizde yasaktı)zaten ve yatakhaneyede 6 dan önce giremiysoun
    ama başkaları girebilir bunu unutma traş köpüklerini çalıyorlarsa makinen pek dayanmaz tabi oradaki askerlerin elinin uzunluğuna bağlı yan kesiciden kapkaççıya herkes askere alınıyor
  • Elektriklimi ilahi... Tatilemi gidiyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.