merhaba arkadaşlar ben tecilimi bozdurmuştum ve kasım celbinde askere alınmak istiyorum diye dilekçe yazmıştım.bugün şubeye sonuç ne oldu diye gittiğimde oradaki bayan "gidiyosun etimesgut/ankara" dedi.bu zamana kadar kafama o kadar takmıyodum,elbette gidicem diyodum.ama şubedeki bayan "gidiyosun etimesgut/ankara" deyince o an bi başka farklı oldum.bi tuhaf oldum yani.hafiften bir burukluk,mazlumluk,vatan borcumu ödeyeceğim için sevinç ve gurur karışımı birşeyler oldu bende.neden böyle oldu bilmiyorum.yani tarifini anlatamıyorum.bi tuhaf oldum işte.yabancı kelime gibi geldi askere gidiyosun denilince yada benmi çok hassasım anlayamadım.ilk askere gidiyosun denildiğinde böyle bir duyguya kapılan arkadaşlar varmı acaba.yani bu duygu tanımsız bir duygu oldu bugün bende.kasım 24-30 arası kağıtlar şubeye gelcekmiş,büyük ihtimallede aralık 1-2 gibi asker olucam Allah nasip ederse.yani askere gidiyorum arkadaşlar. birde aramızda etimesgut/ankara da acemi birliğini yapan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.saygılar.
Öncelikle hayırlı yolculuklar ve hayırlı tezkereler dostum, o şekilde hissetmen çok normal ama merak etme acemilik bitti mibirşey kalmaz
Hayırlı olsun tekrardan
Hayırlısı olsun arkadaşım.Şimdiden hayırlı teskerler diyeyim. 15inde bende okul kaydımı dondurup tecilimi bozduracağım.bakalım nezaman alırlarsa bende gideceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: YalnızßirOpera
Hayırlısı olsun arkadaşım.Şimdiden hayırlı teskerler diyeyim. 15inde bende okul kaydımı dondurup tecilimi bozduracağım.bakalım nezaman alırlarsa bende gideceğim.
iyi, uçakların arasında yaparsın artık. zırhlı birlikler mi
quote:
Orijinalden alıntı: Death Time
Alıntıları Göster
277 .Dönem Asteğmen olarak orada askerlik yaptım.Öncelikle ne olarak gittiğinizi bilmiyorum.Yedek subay iseniz uzun mu kısa mı eğer er olarak gidiyorsanız nereye gittiğinizi yazarsanız yardımcı olabilirim.Belki de size askerliğini kafasında bitirememiş hala bazı alışkanlıklarını devam ettiren ve orayı çok özleyen muvazzaflar dışında size tüm bilgileri verebilecek biriyim.Şimdiden hayırlı tezkereler... ZAFER ZIRHLI BİRLİKLERİNDİR.....
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs
zaten etimesgut zırhlı birlikler olarak geçmiyomu.bu yaz sözleşmeli subaylık sınavına girmiştim etimesgut zırhlı birliklerde.çok büyük bir alanı var.
quote:
Orijinalden alıntı: yarimpower
277 .Dönem Asteğmen olarak orada askerlik yaptım.Öncelikle ne olarak gittiğinizi bilmiyorum.Yedek subay iseniz uzun mu kısa mı eğer er olarak gidiyorsanız nereye gittiğinizi yazarsanız yardımcı olabilirim.Belki de size askerliğini kafasında bitirememiş hala bazı alışkanlıklarını devam ettiren ve orayı çok özleyen muvazzaflar dışında size tüm bilgileri verebilecek biriyim.Şimdiden hayırlı tezkereler... ZAFER ZIRHLI BİRLİKLERİNDİR.....
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yarimpower
ne olarak gittiğimi falan bende bilmiyorum şu an yarimpower.şimdi diyceksinki nasıl adamsın askere gidiyosun ne olarak gittiğini bilmiyosun.işte yukarıda dediğim gibi biraz tuhaflaştım şubedeki bayan "gidiyosun" deyince.pazartesi şubeye gidip veya arayarak detayları öğrencem.zaten kağıtlarda 24-30 kasım arası şubeye gelcek.bu arada msn adresim karizma_18_@hotmail.com bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: ^karizma^
quote:
Orjinalden alıntı: yarimpower
ne olarak gittiğimi falan bende bilmiyorum şu an yarimpower.şimdi diyceksinki nasıl adamsın askere gidiyosun ne olarak gittiğini bilmiyosun.işte yukarıda dediğim gibi biraz tuhaflaştım şubedeki bayan "gidiyosun" deyince.pazartesi şubeye gidip veya arayarak detayları öğrencem.zaten kağıtlarda 24-30 kasım arası şubeye gelcek.bu arada msn adresim karizma_18_@hotmail.com bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.saygılar.
Alıntıları Göster
Ben de 301. dönem asteğmen olarak askerliğimi yapmıştım orada. Ne olarak gittğin bilgisini verebilirsen ben de elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
" YÜRÜYEN PALET ZAFERE GİDER "
quote:
Orijinalden alıntı: zekierinc
Ben de 301. dönem asteğmen olarak askerliğimi yapmıştım orada. Ne olarak gittğin bilgisini verebilirsen ben de elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
" YÜRÜYEN PALET ZAFERE GİDER "
Alıntıları Göster
Dostum çok soğuk bir zamanda Ankara' ya geliyorsun . hayırlı uğurlu olsun. Ancak belirtelim ki soğuk çok olacağından , ayağını denk al öyle gel.
quote:
Orijinalden alıntı: icebergin
Dostum çok soğuk bir zamanda Ankara' ya geliyorsun . hayırlı uğurlu olsun. Ancak belirtelim ki soğuk çok olacağından , ayağını denk al öyle gel.
Alıntıları Göster
hayırlı olsun hadi saglıkla git ve dön inşallah baba bizde gidecez ama pazartesi evrak almaya gidecem aralık 1-2-3 de sınav var diyorlar aceba gidilecek yer evrakları alıncamı belli oluyo yoksa sınavlardan sonramı bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: astral32
hayırlı olsun hadi saglıkla git ve dön inşallah baba bizde gidecez ama pazartesi evrak almaya gidecem aralık 1-2-3 de sınav var diyorlar aceba gidilecek yer evrakları alıncamı belli oluyo yoksa sınavlardan sonramı bilen varmı?
Alıntıları Göster
Hadi hayırlı teskereler ...
quote:
Orijinalden alıntı: Prokizya
Hadi hayırlı teskereler ...
Alıntıları Göster
hayırlı olsun en sıkı yerlerden biridir
quote:
Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire
hayırlı olsun en sıkı yerlerden biridir
Alıntıları Göster
Aaa bizim buraya geliyosun güzeldir.Lojmanlara gelirsen baya rahat olursun