selam arkadaslar daha onceden kilo konusuyla ilgili konu acmıstım bu sefer farklı olay şu aslında :)
2013 yılında 1 sene erteleme aldım gatadan boyun 1.68 kilo 120 asosyal hayatım 5 sene yemiş olan bu kilolar benim omrumu almıstı ama en cok beni hırpalıyan olay gatada dahiliye bolumune gitigimde askere gitmemek istiyen koyun sürüsünden fazla kilolu adamlar vardi nefes alamıcagınız kadar varyani bu durumda bende oleydim tabi yapacak bisey yokdu hiç hoşnut deyildim kendimden ireniyordum 1 sene ertelemeyi almak ibir hafdadan fazla urastırdı yogun oldugu ıcın her neyse gelelim konumuza 6 ay kalmasına ertelememın rejim yapmaya karar verdim cunkı hem askerlıgımı yapmak hemdde gataya gitmemek için cunkı sırf ordakı kılolu kısılerı gormemek ıcın bile kilo verirdim ve 4.5 ayda 33 kilo filan verdim boyunda 10 cm arasi uzadi suan 1.76 boy 87 kiloyum 2014 asal boy kilo oranlarına baktıgımda boyumun kilosu ust kilosu yani 81 oluyor ama ben 70 kadar varim dun asker,i supedeki kadınlar sok oldu dıye bılırım 4 kadın memur bana bakıyorlardi saskın saskın :D ordakı ıslemlerı yaptım beni gataya sevk ettiler muhur imza için yarinn sabah gittim ilk defa bos du hemen isimi halede bilcektim doktor dosya ma baktıktan sonra o baya şaşırdı cunkı konuyu anlaamdı ne için geldi dedi cunkı kocaman gatada birkez bile kilo verip giden biri olmamıs bende kilo olayını anlattım 2 albay yani doktor bana terriplerini sundular helal olsun dediler ve 2 gunde yapılıcak ıslerımı 1gunde yaptık 4 saat surdu yani ama adam hala saskındı bana kan orneklerını aldırtı 1 saat bekeldıkten sonra raporları aldım verdim tamamdır dedi askeri supeye gidip verdim
94/1 gidiyorum yani supatta ocak sonlarında gel bak dedi memur bellı olur dedi eger doluluk olursa mayıs kalırsın dedi ben asleen 93 dodumluyum giresunluyum oldugum yerde 93/3 gonderiyor insallah 1 tertip giderim tskurler .
öyle bir yazmışsin ki sanki kiloları ben verdim doğru olanı yapmışsın ama askere gidince fikrin değişebilir orası farklı bi ortam neyse sana şimdiden hayırlı tezkereler dileyim azmin içinde ayrıca tebrik ederim
90/1 yapmıştım vay be.
kenxxK
kullanıcısına yanıt
evet binbaşılarda şaşkın şaşknı baktı yapma diyorlar ama yapmak istiyorum hayırlısı :)