Şimdi Ara

Askere gidiyorum. (Hakkınızı helal edin) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
6.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam. Ben de sizleri özledim. Uzun zaman oldu.
  • bu konunun açıldıgı zamanı hatırlıyorum,hoşgeldin hocam
  • Kısa dönemsen sıkıntı yok;) bu arada helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @FnL

Hoş buldum hocam teşekkür ederim.

@FullHD

Kısa dönem olarak yaptım. Eyv. hocam. Herkese helal olsun, sadece bana değil.
  • Hoşgeldin dostum. Hayırlı tezkereler olsun.
  • @erdemtas

Hoş buldum, çok teşekkür ederim hocam.
  • Hosgeldin

• geçmiş olsun :) ben bitireli 1 sene oldu daha hala etkileri devam ediyor
  • @Volpenotte

Teşekkürler hocam, hoş buldum.

@Kobrakai

Teşekkür ederim hocam. Daha hala geçmedi mi?
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

@Volpenotte

Teşekkürler hocam, hoş buldum.

@Kobrakai

Teşekkür ederim hocam. Daha hala geçmedi mi?

hala rüya gördüğüm oluyor tekrar alıyorlar askere filan :) baya piskolojiyi bozmustum sanırm :)

• quote:

Vatani görevimi tamamlayıp geldim. Darısı diğer arkadaşlarımın başına.

Hoşgeldin kardeş.. Orada Geçmiyor gibiydi zamanlar, Ama aslinda geçti gitti tüm o günler haftalar Şimdi Bitirdin geldin... Gitmeden önce Neler neler düşündün yok nasi geçecek yok nasil bitecek orda neler olacak nelerle karşilaşacağim diye ama gittin yaptin bitirdin geldin.. Şuan kankam kisa dönem usta birliğinde Zonguldakta bakalim Haziran 2'de o da Gelecek İnşAllah sag sağlim onu bekliyoruz bizde.. Senin yerinde olsam GÜZEEELLLLL bi dinlenirim Tatil matil ayarlar kaçarim 1 haftalik bi yerlere.. Yoksa eve kapanip edersen bunalima girersin Acilen gözünü falan açman Askerliğin bitmiş olduğu gerçeğini Psikolojik olarak yaşaman üstünden atman lazim.. Yoksa ciddiyim Askerlik sonrasi depresyona girersin Aman diyeyim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Vatani görevimi tamamlayıp geldim. Darısı diğer arkadaşlarımın başına.

Hoşgeldin kardeş.. Orada Geçmiyor gibiydi zamanlar, Ama aslinda geçti gitti tüm o günler haftalar Şimdi Bitirdin geldin... Gitmeden önce Neler neler düşündün yok nasi geçecek yok nasil bitecek orda neler olacak nelerle karşilaşacağim diye ama gittin yaptin bitirdin geldin.. Şuan kankam kisa dönem usta birliğinde Zonguldakta bakalim Haziran 2'de o da Gelecek İnşAllah sag sağlim onu bekliyoruz bizde.. Senin yerinde olsam GÜZEEELLLLL bi dinlenirim Tatil matil ayarlar kaçarim 1 haftalik bi yerlere.. Yoksa eve kapanip edersen bunalima girersin Acilen gözünü falan açman Askerliğin bitmiş olduğu gerçeğini Psikolojik olarak yaşaman üstünden atman lazim.. Yoksa ciddiyim Askerlik sonrasi depresyona girersin Aman diyeyim...

O kisiden kisiye degisir hocam. Askerden geldim 24 gun full ev :) sonra ise basladim ^^

• Gecmis olsun :) izmir'in neresinde yaptin askerligi ?

• quote:

Yarın vatani görevimi yapmak üzere İzmir'e yola çıkıyorum, az çok elbet muhabbetimiz olmuştur. Güldük, eğlendik ancak artık yola çıkma zamanı. Hepiniz hakkınızı helal edin, konuyu ara ara güncellerim.

helal olsun, sağ salim sevenlerinize kavuşursunuz inş. sizde helal edin...
  • Bende tam yaziyordum 5 ay kaldı adam bitirmiş gelmiş aramiza.

Hosgeldin hocam :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazasız belasız bitirip gelmişsin, hoş geldin @carter. Şu askerden dönerken yaşanılan en güzel duygu eve giriş kısmı oluyor
  • Hoşgeldin carter. 301.dönemdim. Askerlikten sonra çabuk geçer, yaşamana keyfine bak

• Hoşgeldin
    Zaman ne çabuk geçiyor, daha dün gibiydi. Sana nasıl geldi orasını bilemem tabi
  • vay vay kimleri görüyorum hoş geldin :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.