Şimdi Ara

Askere gidiyorum. (Hakkınızı helal edin) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
6.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: carter

Selam gençler ben geldim.

Ben gittikten sonra yazan dostlarıma, arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.

Acemi birliğini bugün yemin töreniyle noktaladık. Bornova'da askerliğimi hayırlısıyla tamamlayacağım.

vay arkadaş ne çabuk geçmiş ya yemin ettiğine göre gerçek bir asker olmuşsun dostum tebrik ederim şu 3 haftada neler yaşadın anlat bakalım merak ediyorum

Teşekkür ederim dostum. Evet çok çabuk geçti, bir de bize sorun. Açıkçası acemilikte tören yürüyüşleri ve sürekli beklemekten başka bir şey yapmadık. Acemiliğin en güzel yanı kalabalık olduğumuzdan dolayı ortaya çıkan muhabbet ve zamanın bu muhabbetlerin vasıtasıyla akıp gitmesiydi.

• quote:

quote:

quote:

Acemi birliğini bugün yemin töreniyle noktaladık. Bornova'da askerliğimi hayırlısıyla tamamlayacağım.

vay arkadaş ne çabuk geçmiş ya yemin ettiğine göre gerçek bir asker olmuşsun dostum tebrik ederim şu 3 haftada neler yaşadın anlat bakalım merak ediyorum

Teşekkür ederim dostum. Evet çok çabuk geçti, bir de bize sorun. Açıkçası acemilikte tören yürüyüşleri ve sürekli beklemekten başka bir şey yapmadık. Acemiliğin en güzel yanı kalabalık olduğumuzdan dolayı ortaya çıkan muhabbet ve zamanın bu muhabbetlerin vasıtasıyla akıp gitmesiydi.

Ustabirliğinde de daha samimi arkadaşlıklar ve muhabbetlerle geçecek, mesai bittikten sonra makara muhabbet çok oluyor Gerçi bizim zamanımızda yazıcının bilgisayarından herşeyi izleyebiliyorduk şimdi sistemi değiştirmişler bütün pcler bir merkezden yönetiliyor sanırım, bu olmasa geceleri çok daha eğlenceli geçebilirdi

• La oğlum bende gidecem şubatta bu kadar reklam yapmanıza gerek yok. Hem insanı durduk yere strese sokuyorsunuz. Şubata kadar kafa dinleyecez diyoruz yine hatırlatıyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

Sordun mu haxball oynayan var mıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

quote:

quote:

Ustabirliğinde de daha samimi arkadaşlıklar ve muhabbetlerle geçecek, mesai bittikten sonra makara muhabbet çok oluyor Gerçi bizim zamanımızda yazıcının bilgisayarından herşeyi izleyebiliyorduk şimdi sistemi değiştirmişler bütün pcler bir merkezden yönetiliyor sanırım, bu olmasa geceleri çok daha eğlenceli geçebilirdi

Usta birliğinde bir haftayı doldurduk, elbet muhabbet oluyor ancak acemilikte bulunduğumuz ortam daha farklıydı. Şimdi herkesin bir görevi var, haliyle bir yerde toplanıp muhabbet ortamı oluşturmak biraz zor oluyor. Hayırlısı olsun bakalım.

@myres

Hatırlama hocam keyfine bak, askerlikte günler bir şekilde geçiyor.

• @SS10

Sormadım dostum, gidince bir sorayım. Nasıl gidiyor hayat?
  • carter kullanıcısına yanıt
    Usta birliği neresi ? Birde görevlere alışınca illaki muhabbet döner, hem kendi bölüğün hemde diğer bölüklerle muhabbetler kurulur daha yolun başındasın zamanla olur
  • Carter izmirin neresinde usta birliği

Aklı olan askerde silahlığa girmeye baksın. bir numaralı yatış mekanı silahlık silahlık çavuşu olmuştum. bildiğin 5 ay yattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Usta birliği neresi ? Birde görevlere alışınca illaki muhabbet döner, hem kendi bölüğün hemde diğer bölüklerle muhabbetler kurulur daha yolun başındasın zamanla olur

57. Topçu Tugayı İzmir Bornova hocam. Muhabbet elbet oluyor ancak burası biraz daha farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

Carter izmirin neresinde usta birliği

Aklı olan askerde silahlığa girmeye baksın. bir numaralı yatış mekanı silahlık silahlık çavuşu olmuştum. bildiğin 5 ay yattım

Bornova'dayım Görevler çoktan dağıtıldı. Her görevin elbet bir zorluğu var.

İzmir'de olup görüşmek isteyen olursa hafta sonu görüşebiliriz.

• quote:

@SS10

Bizim hayatımız nasıl gidecek, normal. Life goes on

Olaylar sende. Ne anıların vardır şimdi senin...

Helikopterden diğer helikoptere atlarken şarjör değiştirdin mi?
  • quote:

quote:

Bornova'dayım Görevler çoktan dağıtıldı. Her görevin elbet bir zorluğu var.

İzmir'de olup görüşmek isteyen olursa hafta sonu görüşebiliriz.

carter evlendim geçen hafta ve bornovada oturuyorum. illaki büyük ya da küçük parka gelirsin görüşelim muhakkak

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

@SS10

Bizim hayatımız nasıl gidecek, normal. Life goes on

Olaylar sende. Ne anıların vardır şimdi senin...

Helikopterden diğer helikoptere atlarken şarjör değiştirdin mi?

O sürekli yaptığımız şey hocam, artık sıradanlaştı. Diğer olayları askerlik bitince anlatırım.

@sarı&kırmızı

Hayırlı uğurlu olsun dostum, Allah mesut etsin. Şu an Bornova'dayım birazdan Konak'a geçeceğim. Başvuru işlemlerimi halletmem gerekiyor. Ben hafta sonu çıkabilirsem müsait olursan görüşebiliriz. Ben şimdi çıkıyorum. Kendinize iyi bakın arkadaşlar. Görüşmek üzere.

Tel. numaranı pm olarak atabilirsen memnun olurum.

• quote:

İşin sonuna bak sen.birşey kaybolsa , zarar görse ya da patlarsa o zaman görürsün gittiiiiğğğ carterdr gittiiğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tanımıyorum seni ama iyi koru şu vatanıda eğlencemiz bozulmasın gece hayatından kopmak istemiyorum
  • @!sTaNbLuE

Benim görevim farklı.

@Zeen

• Vatani görevimi tamamlayıp geldim. Darısı diğer arkadaşlarımın başına.
  • quote:

Vatani görevimi tamamlayıp geldim. Darısı diğer arkadaşlarımın başına.

Hayırlı olsun

• nasıldı anlat bakalım maceralarını sincap
  • quote:

Vatani görevimi tamamlayıp geldim. Darısı diğer arkadaşlarımın başına.

Son mesaja baktım Carter yazıyor ehe dedim dönmüş.

Hoşgeldin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.