Şimdi Ara

Askere Gitmeden Dövme Yaptırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Benim 2 kolumdada faça izleri var ama çok fazla değil 1 tanesi büyük 4 dikiş atıldı onuda ben yapmadım kavga sırasında kesildi ama bunu askerde anlatamam diğerleri çok ufak 2-3 tane lisede sarhoşken yaptıgım salaklık 3.1.2013 de askerim 2 kolumadada faça izlerini kapatıcak dövme yaptırsam askerde sorun olurmu daha doğrusu faça iziyle gitmektense dövmeyle gitmek daha mantıklı değilmi 2 durumdada ayvayı yicem ama hiç değilse psikopat olarak görünmücem :'(

• Olum delimisin sen faça atıyorsun hay aklına.
  • ilk başta yaptırma diyecektim ama ilerde başka yerdede problem olabilir yaptırabilirsin bence. sadece askerlik için değil.ama kalıcı dövme yaptırma ilerde sileceksen rahat silinebilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet672 -- 2 Nisan 2012; 2:50:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnCFb123

Olum delimisin sen faça atıyorsun hay aklına.
    kardeş doğal halinle git sonucta davranışların falan belli edicektir seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerikFC

kardeş doğal halinle git sonucta davranışların falan belli edicektir seni

Alıntıları Göster
    Yav Delilikle alakası yok bi anlık sinirle 6-7 yıl önce yaptıgım salaklık çok pişman oldum ama iş işten geçti tabi
  • Bence sırf yaralar içinse gerek yok doğal git sorarlarsa ergenlik hataları falan fistan dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photograph

Bence sırf yaralar içinse gerek yok doğal git sorarlarsa ergenlik hataları falan fistan dersin

Aslında sırf askerlik için değil ilersi içinde lazım dövme 1 tanesi hariç diğerleri çok az belli oluyor 1-2 tane zaten tek merak ettiğim askerde dövmedenmi daha çok çekerim o 2-3 tane çiziktenmi biri büyük :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTheNightMarel

quote:

Bence sırf yaralar içinse gerek yok doğal git sorarlarsa ergenlik hataları falan fistan dersin

Aslında sırf askerlik için değil ilersi içinde lazım dövme 1 tanesi hariç diğerleri çok az belli oluyor 1-2 tane zaten tek merak ettiğim askerde dövmedenmi daha çok çekerim o 2-3 tane çiziktenmi biri büyük :D

Ikisi de gittiğin yerde üstlerine göre değişir kâğıt üstünde bir yaptırım yönetmeliği falan yazmıyor. Muayenede falan sorsaydin keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: lTheNightMarel

quote:

Alıntıları Göster
    aynı amcaolu oda askere gitti geldi bişe olmadi gibi yada bize anlatmiyor:D

• quote:

Orijinalden alıntı: malchik

aynı amcaolu oda askere gitti geldi bişe olmadi gibi yada bize anlatmiyor:D

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarı ile façan ve dövmen varsa yandın. Abim askerde iken komutanlar bi kaç askerde görmüşler askerlikleri baya sıkıntılı geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 2 Nisan 2012; 7:01:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Bildiğim kadarı ile façan ve dövmen varsa yandın. Abim askerde iken komutanlar bi kaç askerde görmüşler askerlikleri baya sıkıntılı geçmiş.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

Bu adam gerçekten böyle bir şey yatıysa akli sorunları var. Ancak böyle bişey yapmış olamaz photoshop yapılmış yazıların kenarlarına bakarsan anlarsın. Çok fazla netlik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

Bu adam gerçekten böyle bir şey yatıysa akli sorunları var. Ancak böyle bişey yapmış olamaz photoshop yapılmış yazıların kenarlarına bakarsan anlarsın. Çok fazla netlik var.

Alıntıları Göster
    Askerde dövmeye façadan daha ters bakıyorlar bilgin olsun. Komutanlar dövmeye pek sıcak bakmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Askerde dövmeye façadan daha ters bakıyorlar bilgin olsun. Komutanlar dövmeye pek sıcak bakmazlar.

Alıntıları Göster
    dostum sen beni dinle, dövmeyi gidip bi arkadaşına yeşil mürekkeple acemice yıldız, iskambil kartı, zar gibi saçmasapan şeyler yaptırırsan herkesle bir tutarlar, ama profesyonelce adam gibi renkli kaliteli bi dövme yaptırırsan bugünün komutanları birşey demiyor, ama façalar sorun olurmu dövmeden daha büyük bir sorun tabikide, sana tavsiyem, acemi birliğin hariç ustabirliğinde bundan pişman olduğunu cahillik olduğunu komutanlarına belirtki gözüne giresin, birde sürekli kendini geliştirme çabasında olduğnu vurgula, sadece sen değil askere gidiceklerde varsa iletişime geçebilir taktik verebilirim, hayırlı teskereler..

• quote:

Orijinalden alıntı: jang

dostum sen beni dinle, dövmeyi gidip bi arkadaşına yeşil mürekkeple acemice yıldız, iskambil kartı, zar gibi saçmasapan şeyler yaptırırsan herkesle bir tutarlar, ama profesyonelce adam gibi renkli kaliteli bi dövme yaptırırsan bugünün komutanları birşey demiyor, ama façalar sorun olurmu dövmeden daha büyük bir sorun tabikide, sana tavsiyem, acemi birliğin hariç ustabirliğinde bundan pişman olduğunu cahillik olduğunu komutanlarına belirtki gözüne giresin, birde sürekli kendini geliştirme çabasında olduğnu vurgula, sadece sen değil askere gidiceklerde varsa iletişime geçebilir taktik verebilirim, hayırlı teskereler..

Alıntıları Göster
    Bizim komutanlar dövmecilere de façacılara da zibidi gözüyle bakıp, ona göre muamele ediyordu. Ne adamlar vardı ya, gerçekten enterasan bir ortam. Okullarda arkadaş çevreni kendi kafana göre adamlardan oluşturabiliyorsun ama askerde olmuyor, ve o adamlara işin düşebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bizim komutanlar dövmecilere de façacılara da zibidi gözüyle bakıp, ona göre muamele ediyordu. Ne adamlar vardı ya, gerçekten enterasan bir ortam. Okullarda arkadaş çevreni kendi kafana göre adamlardan oluşturabiliyorsun ama askerde olmuyor, ve o adamlara işin düşebiliyor.

Alıntıları Göster
    acemilerin tabur kaydını bizzat yapan biri olarak o sisteme jiletçide olsan dövmelide olsan psikolojik sorunlı olarak kaydolacağın için dövme yaptırıp abdestini tehlikeye atma
    askerde çok çok seçmelere girmezsin pekte sıkıntı olduğunu görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: L4st

acemilerin tabur kaydını bizzat yapan biri olarak o sisteme jiletçide olsan dövmelide olsan psikolojik sorunlı olarak kaydolacağın için dövme yaptırıp abdestini tehlikeye atma

acemilikteki seçmelere sakın girmeyin bu arada, sizi kandırırlar ankarada 3-5 kişilik koğuşlarda teremiz ortamda askerlik yapıcaksınız televizyonda aileleriniz izliycek falan, sakın diyim, eleme var dediklerinde sayıyolar façacılar dövmemiler ayrılsın, eğer temizseniz bile ayrılın, pişman olmazsınız

• quote:

RDM .
    S diyemi yazıyoduk sağlık karnesine unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

quote:

RDM .

Alıntıları Göster
    Kökten çözümünü söylüyorum her iki kolunuda kestir

• quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

quote:

RDM .

Alıntıları Göster
    Jilet cekince morelin düzeldimi bare

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.