Şimdi Ara

Askere Gitmeden Dövme Yaptırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: burocker86

quote:

Orijinalden alıntı: L4st

acemilerin tabur kaydını bizzat yapan biri olarak o sisteme jiletçide olsan dövmelide olsan psikolojik sorunlı olarak kaydolacağın için dövme yaptırıp abdestini tehlikeye atma
    askerde çok çok seçmelere girmezsin pekte sıkıntı olduğunu görmedim.

RDM .
    S diyemi yazıyoduk sağlık karnesine unuttum.

ben bana gelen bilgi fişlerini sisteme giriyodum orada özel durumlara 'psikolojik sorunlu(jiletçi)' aynen böyle yazılıyodu o bilgiler kkk gider dağıtım yerleri yazılıp bana geri gelirdi o dağıtımlar açıklanacak diye ne uğraşırdım be

• o facalarini goren komutanlar seni askerde reis basi ilan eder bence hic kapatma hatta askerde oldugundan daha piskopat davranki seninle komutanlarda dedelerinde ugrasmasin rahat edersin
  • bence abartılı olmıcak sekilde turk bayragı cızdır abi, en azından zibidi olmassın ..
  • Kemal Atatürk imzasını dövme yaptır..O zaman birşey demez komutanlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

quote:

acemilerin tabur kaydını bizzat yapan biri olarak o sisteme jiletçide olsan dövmelide olsan psikolojik sorunlı olarak kaydolacağın için dövme yaptırıp abdestini tehlikeye atma
    askerde çok çok seçmelere girmezsin pekte sıkıntı olduğunu görmedim.

RDM .
    S diyemi yazıyoduk sağlık karnesine unuttum.

ben bana gelen bilgi fişlerini sisteme giriyodum orada özel durumlara 'psikolojik sorunlu(jiletçi)' aynen böyle yazılıyodu o bilgiler kkk gider dağıtım yerleri yazılıp bana geri gelirdi o dağıtımlar açıklanacak diye ne uğraşırdım be

Biz manuel olarak çalışıyoduk.Sistem mistem yoktu.

3 harf vardıAnlamlarını unuttum.S,T,M =Jilet,Cazaevi,madde bağımlısı

Badimide 9 ay hapisten yatmış direk askere almışlardı.2de bi mahkemesi vardı canım badim.

• dövme yaptırma ileride hoşuna gitmez ise daha çok pişman olursun
    ilk askere gittiğinde size RDM diyolarmış doktora gönderiyolarmış.
    bu şekilde askere gidersen eline silah vermezler silahsız nöbetlerde felan görevlendirirler.
    (askerlik yapmadım ama askerlik yapan ve kolunda faça olan 4-5 arkadaşıma bu şekilde olmuştu)
  • Dövme askerde sorun çıkartmıyor sadece üst rütbeli birinin yanında (postacı v.s. gibi) vermiyorlar hepsi o kadar. Kol ve sırtımda bir çok dövme var askerde 1 tane rütbeli gelip bunlar ne diye birşey demedi eski dendi o işler. Askerde sana rütbeli vurduğu an bağlı olduğun askeri şubeye bunu bildirdiğin an seni o birlikten çekiyorlar ve komutana dava açıyorlar.

Faça izi olmaktan kendini orada amele gözüyle baktırmak tansa dövme ile git derim.
  • Şimdi Dövmeciden geldim 2 kolada dövme yaptırcam bugun fiyat almak için gittim 3-4 cm lik olucak dövmeler 2 kol için 1000 tl fiyat verdi şuan çalısmadıgım için bende birikmiş para yok pedere durumu özetleyip para alıp bu hafta içi yaptırmayı düşünüyor desen olarak abartı bişey yaptırmak istemiyorum ilk giderken aklımda beşiktaşlı olduugum için bi koluma bjk bir kolumada 1903 yazırmayı düşünyordum ama şimdi askerde komutan fenerli felan cıkar ayvayı yerim

edit: Bu arada askerde Dayak yemekten korkmuyorum zaten böyle bişey için dayak atmaya hakları yok asker dövmek yasak eğer asker dayak yerse bağlı bulundugu birliğe telefon edip durumu bildirirse gerekeni yapıyormus askerlik şubesi nerden biliyorsun derseniz teyzemin eşinin babası albay ordan biliyorm bi muhabbet açılmıstı askerde dayakla ilgili anlatmıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTheNightMarel -- 2 Nisan 2012; 13:37:06 >
  • Beşiktaşlı dostum.Bu dayak yersin mevzuları eskide kaldı dıye biliyorum.Dövmeli askerlik yapan çok tanıdığım oldu ama abartılacak bir sıkıntı çekmediklerini söylediler.Yaptır sen Beşiktaş ile ilgili bir dövme.Kartalda yaptırabilirsin.Benim kollarda da var.Asker sıkıntı çeksemde umrumda olmaz.
  • Ataturk imzası veya türk bayrağı felan yaptır
  • bence estetikle düzeltileblr doktora gitmelisin ilk başta dövmeye sonra başvur eger çözümü yoksa
  • Dövme daha çok sıkıntı olur.Normal halinle git.Çocukluk aklı ile yapılan boş işler dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

bence estetikle düzeltileblr doktora gitmelisin ilk başta dövmeye sonra başvur eger çözümü yoksa

Doktora gittim doktor çok fazla belli olmuyor ona yapıcak bişey yok dedi zaten büyük olan ameliyat izi gibi dikiş attırdıgım oda kavgada olmustu zaten o olmasa sorun olmucak diğerleri çok yakından bakınca hafif beyazlık görünüyor çizilmiş gibi ondanda 1-2 tane var
  • Askere gitmeden önce dövme yaptırmadığım için pişmanım. Bir çok dövmeli arkadaş vardı hiç bir sıkıntıları olmadı acemi birliğinde de usta birliğinde de.
  • ömür boyu cünüp mü gezecen
  • askerde dayak var .Ama kimsenin kiletten yada dövmeden yediğini görmedim.Ya içtima varken uyuyakalmaktan ya verilen görevi yapmamaktan dayak yediğini gördüm ben.Durduk yere kimseyi dövmüyorlar.He varmı var.Bir yaptırım oluyor mu?Askeri mahkemeye verirsin.
  • Yanına yarabandı al.Oralara sürekli yapıştır
  • Atatürkü alet etmeyin bari ya.Ne biçim adamlarsınız.
  • KOmutanlarınız façaya dövmeye bakmazlar... Davranışlarınıza sorulan sorulara verdiğiniz cevaplara bakarlar. :)

Normal bir bireyseniz sorun yaşamazsınız.. Ama sorunlarınız varsa herseferinde emirlere itaat etmede sorun çıkartıyorsanız disiplinli bir yerde eğitim aldığınız için ciddi şekilde hırpalarlar....
  • askere giden abilerim anlatıyordu ayırıyorlarmış dövmeli jiletci fln diye bence dövmesiz git
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.