Şimdi Ara

Askere götürülebilcek telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
20.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 haftaya muhtemelen askere gideceğim.Telefon ve internet olmadan canım acayip sıkılıyor öyle sürekli bakmıyorum fakat boş olduğum zamanlardada açıp internete girip kafa dağıtmak istiyorum.Kamerası olmayan internete girebilen tuşlu veya tuşsuz bir telefon varmı bildiğiniz ? Araştırıyorum bir türlü bulamadım 20 senelik telefonlarda bile kamera var.

• Ben Asteğmen olarak yaptım askerliği 2 sene evvel.

Tavsiyem acemi birliğine tuşlu 50 liralık patates bir telefon götür, alo dese yeter. Eğer eş dost gelecekse seninle asıl telefonun da yanında olsun . Nizamiyede seni kontrol edecek olan Er mutlaka soracaktır "Telefon var mı?" diye. Gerçi torun dede muhabbetinden pek takmayabilir sorunu ama sor varsa geri dön teslim olmadan al öyle gir. Ama çok dikkatli ol kullanırsan da

Usta birliğinde de ilk tesliminde götürmemeni tavsiye ederim. Acemilikteki gibi seni teslim alanlar çantalarını talan edebilir, yanında getirdiğin yiyecek vsler zulalanabilir. Buna ben bile dandirikte olsa bir subay olarak engel olamıyordum. Ziyarete gelecek biri olursa beraberinde getirebilir. Sözde "el altından" alabilirsin. Yataklık etmişliğim vardır, sonuçta hasret çekiyor herkes. Ama yine dikkatli ol, Bl.K. ile papaz oldum bir er sayesinde Öyle 3 ay felan değil benim bildiğim. En azından bizim birliğimizde öyle değildi. 2 hafta uzatıyorlardı. Tk.K.'na ve Bl.Asb.'yı ile aranın iyi olmasına özen göster. Kurtaracak en mühim iki kişi bunlar. Bl.K.'ları çat diye yazar geçer durduk yere 14 gün daha askerlik yapmak durumunda kalırsın.

Hazır bu kadar anlatmışken (anılar debreşti) bir de telefon yakalama rekorumu kırdığım nizamiye nöbetini anlatabilirim

Hafta sonları nöbeti nizamiyede imanı gevriyor insanın cumartesi 9'dan pazar sabah 9'a kadar. Muhabbet bile bi yere kadar oluyor maalesef. Gece 2'de devriye nöbetimiz vardı nizamiye subayı olarak. Tüm askerler de biliyor bunu o yüzden o saatte çıkınca telefon görmek mümkün olmuyordu. Tabi ben deniz sıkılmış bir astek akşam 7 gibi çıktım. Tam yemek sonrası yani taşşak yayma saati. Sonuçta tüm komutanlar yemekte veya aynı şekilde taşşak yaymada oluyo... di mi? Tam olarak hatırlamıyorum ama 30'un üzerinde telefon yakaladım. Tabi ki almadım hiç birini, ben sadece uyarırdım ve yakalardım ki başkası yakalamasın başı yanmasın diye.

En komik yakaladığım da koğuş bölgesindeki tostçuda 5 kişi baş başa vermişler telefondan kelime oyunu oynuyorlar. Hepsi de çok sevdiğim benim takımımda olan askerlerdi (özledim ne yalan söyleyeyim). Bir tanesi gördü beni ama el kol yapamadan elimle durdurdum "şşş" diye. Gittim arkasına, attım kolumu omzuna eğildim ben de telefona bakıyorum. Mesut'tu adı çok iyi çocuktu. Beni gören herkes ufaktan toplanmaya başladı yakınlara. İlk susturduğum da Bahtiyar'dı, ben giderken ağlamıştı çok üzüldüydüm (Ego tatmini sanmayın çok yardım ettik birbirimize). Velhasıl kelam böyle bir kaç dakika can dostu gibi oyunu izledim. Kantinci kıkır kıkır gülüyo, muhabbet şu şekilde devam etti: "Ne gülüyosun olum?" *kantinci göz ve başla beni işaret etti* "Ne var olum yapamıyoruz işte (oyundan bahsediyor). Bahtiyar yardım etsene oğğll... (bu sırada omuzundaki eli Bahtiyar'ın sanıyor). Hazır ola geçip telefonu almadan "Komutanım?!" deyip şapka olmadan selam verdi. Telefon bir yana ben bir yana komple orda olan askerler bir yana dağıldık orda. İyi güldük o akşam. Arkamda 10-15 kişi ben en önde, bahsettiğim miktarda telefonu yakalamamı izledi. Bol bol güldük eğlendik sağolsun çocuklar çok iyiydi iyi anlaşırdık.

Bu kadar yazmışken bir anı/kanıt bırakmadan olmaz Soldaki ben, sağdaki Atğm ise alt devrem
    Yapay Zekanın Yanıtı

Askere Götürülebilecek Telefon Önerileri

Askerlik görevini yerine getirirken iletişim halinde kalmak ve günlük ihtiyaçlarını karşılamak için uygun bir telefona sahip olmak önemlidir. Bu yazıda, askere götürülebilecek telefon özelliklerini, önerilen modelleri ve önemli hususları ele alacağız.

Önerilen Özellikler:

• Tuşlu Telefon: Askeri ortamlarda dayanıklı ve kullanımı kolay tuşlu telefonlar daha pratiktir.
    • Kameralı Telefon: Anılarınızı yakalamak ve sevdiklerinizle paylaşmak için kamera özelliği faydalıdır.
    • İnternet Erişimi: Haberleri takip etmek, mesajlaşmak ve banka işlemlerini gerçekleştirmek için internet bağlantısı önemlidir.

Önerilen Modeller:

• Nokia 3310: Dayanıklı, tuşlu ve temel ihtiyaçları karşılayan bir telefon.
    • Samsung E1200: Tuşlu, kamerası olan ve internet erişimi sağlayan bir model.
    • Alcatel 2008G: Uygun fiyatlı, tuşlu ve internete bağlanabilen bir seçenek.
    • AGM M2: Sağlam, tuşlu ve su geçirmez özellikler sunan bir asker telefonu.

Önemli Hususlar:

• Dayanıklılık: Askeri ortamlarda dayanıklı telefonlar tercih edilmelidir.
    • Pil Ömrü: Uzun pil ömrüne sahip telefonlar iletişimde kalmayı kolaylaştırır.
    • Kullanım Kolaylığı: Karmaşık olmayan, tuşlu telefonlar askerlik görevlerinde daha uygundur.
    • Yasal Düzenlemeler: Bazı askerlik birimlerinde telefon kullanımına kısıtlamalar getiriliyor olabilir. Bu nedenle, yasal düzenlemeleri kontrol etmek önemlidir.

Kendinize uygun bir asker telefonu seçerken yukarıdaki özellikleri ve önerileri göz önünde bulundurarak bilgili bir karar verebilirsiniz. Böylece, askerlik görevini yerine getirirken iletişim halinde kalabilir ve günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Askere götürülebilcek telefon önerisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Komik mi şimdi bu ?
  • Öyle bir cihaz yok benim bildiğim.Anca kamerası bozuk kabul ederlerse olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemiliğe tuşlu götür, usta birliğine katılacağın zaman kendi telefonunu götürürsün. Çoğu yer sıkıntı etmiyor

• Tuşlu telefonun kamerası varsa çivi ile kırıyorlar :) gerçi sadece koruma camını kırıyorlar ama kırık cami cikarirsan kamera çalışıyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 11 pro hem 6 aya eskir gelmeden yenisini de sipariş verirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F

iPhone 11 pro hem 6 aya eskir gelmeden yenisini de sipariş verirsin
    Aynen hocam bunu yazmaya gelmistim 512 cigolört olan model is gorecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Acemiliğe tuşlu götür, usta birliğine katılacağın zaman kendi telefonunu götürürsün. Çoğu yer sıkıntı etmiyor
    Eminmisiniz hocam ? Çoğu yerden okudum yakalanırsan alıp 3 ay vermiyorlarmış.
  • Palm al içeri rahat sokarsın

• Bende götürmek istemiyorum götürmiyecem kimseyle iletişim kurmak istemiyorum oradaki telefondan arada anamı babamı ararım yeter biraz insanlardan ilişkimi keseyim.

• hernos2 kullanıcısına yanıt
    Ben askerdeyim hocam şu an 😄

• Tuslu götür.Almamazlık yapmıyorlar hatta askercell almana bile gerek yok.Direk şahsi hattınla git.Akıllı telefonu sokabiliyosan,botun varsa altına veya kenarına sok.
    herşey yakalatana kadar güzel.(bir bakımcı başcavus sözüdür :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 17 Ocak 2020; 6:16:45 >
  • Blackberry nin eski modellerinden vardı bende, telefon yasak olduğu için ondan almıştım cüzdanın arasına sığıyordu belli olmuyordu.Arama felan yapıldığı zaman komutanlar her yeri didik didik arıyor komple baştan aşağı ama bir cüzdana bakmayı akıl edemiyorlardı

• Kameralı cihazlar yasak.
    Nokia 2310 gibi bir şey götürmen lazım.
  • Ben Asteğmen olarak yaptım askerliği 2 sene evvel.

Tavsiyem acemi birliğine tuşlu 50 liralık patates bir telefon götür, alo dese yeter. Eğer eş dost gelecekse seninle asıl telefonun da yanında olsun . Nizamiyede seni kontrol edecek olan Er mutlaka soracaktır "Telefon var mı?" diye. Gerçi torun dede muhabbetinden pek takmayabilir sorunu ama sor varsa geri dön teslim olmadan al öyle gir. Ama çok dikkatli ol kullanırsan da

Usta birliğinde de ilk tesliminde götürmemeni tavsiye ederim. Acemilikteki gibi seni teslim alanlar çantalarını talan edebilir, yanında getirdiğin yiyecek vsler zulalanabilir. Buna ben bile dandirikte olsa bir subay olarak engel olamıyordum. Ziyarete gelecek biri olursa beraberinde getirebilir. Sözde "el altından" alabilirsin. Yataklık etmişliğim vardır, sonuçta hasret çekiyor herkes. Ama yine dikkatli ol, Bl.K. ile papaz oldum bir er sayesinde Öyle 3 ay felan değil benim bildiğim. En azından bizim birliğimizde öyle değildi. 2 hafta uzatıyorlardı. Tk.K.'na ve Bl.Asb.'yı ile aranın iyi olmasına özen göster. Kurtaracak en mühim iki kişi bunlar. Bl.K.'ları çat diye yazar geçer durduk yere 14 gün daha askerlik yapmak durumunda kalırsın.

Hazır bu kadar anlatmışken (anılar debreşti) bir de telefon yakalama rekorumu kırdığım nizamiye nöbetini anlatabilirim

Hafta sonları nöbeti nizamiyede imanı gevriyor insanın cumartesi 9'dan pazar sabah 9'a kadar. Muhabbet bile bi yere kadar oluyor maalesef. Gece 2'de devriye nöbetimiz vardı nizamiye subayı olarak. Tüm askerler de biliyor bunu o yüzden o saatte çıkınca telefon görmek mümkün olmuyordu. Tabi ben deniz sıkılmış bir astek akşam 7 gibi çıktım. Tam yemek sonrası yani taşşak yayma saati. Sonuçta tüm komutanlar yemekte veya aynı şekilde taşşak yaymada oluyo... di mi? Tam olarak hatırlamıyorum ama 30'un üzerinde telefon yakaladım. Tabi ki almadım hiç birini, ben sadece uyarırdım ve yakalardım ki başkası yakalamasın başı yanmasın diye.

En komik yakaladığım da koğuş bölgesindeki tostçuda 5 kişi baş başa vermişler telefondan kelime oyunu oynuyorlar. Hepsi de çok sevdiğim benim takımımda olan askerlerdi (özledim ne yalan söyleyeyim). Bir tanesi gördü beni ama el kol yapamadan elimle durdurdum "şşş" diye. Gittim arkasına, attım kolumu omzuna eğildim ben de telefona bakıyorum. Mesut'tu adı çok iyi çocuktu. Beni gören herkes ufaktan toplanmaya başladı yakınlara. İlk susturduğum da Bahtiyar'dı, ben giderken ağlamıştı çok üzüldüydüm (Ego tatmini sanmayın çok yardım ettik birbirimize). Velhasıl kelam böyle bir kaç dakika can dostu gibi oyunu izledim. Kantinci kıkır kıkır gülüyo, muhabbet şu şekilde devam etti: "Ne gülüyosun olum?" *kantinci göz ve başla beni işaret etti* "Ne var olum yapamıyoruz işte (oyundan bahsediyor). Bahtiyar yardım etsene oğğll... (bu sırada omuzundaki eli Bahtiyar'ın sanıyor). Hazır ola geçip telefonu almadan "Komutanım?!" deyip şapka olmadan selam verdi. Telefon bir yana ben bir yana komple orda olan askerler bir yana dağıldık orda. İyi güldük o akşam. Arkamda 10-15 kişi ben en önde, bahsettiğim miktarda telefonu yakalamamı izledi. Bol bol güldük eğlendik sağolsun çocuklar çok iyiydi iyi anlaşırdık.

Bu kadar yazmışken bir anı/kanıt bırakmadan olmaz Soldaki ben, sağdaki Atğm ise alt devremAskere götürülebilcek telefon önerisi

• E250

• quote:

Orijinalden alıntı: immabirdmf

Ben Asteğmen olarak yaptım askerliği 2 sene evvel.

Bu kadar yazmışken bir anı/kanıt bırakmadan olmaz Soldaki ben, sağdaki Atğm ise alt devrem
    Hahaha yüzümde bir gülümsemeyle okudum Allah uzun ömürler versin.

• hernos2 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam cümlemize inşallah.

Keyfini çıkarın askerliğin, bir kerelik bir şey sonuçta Komutanlarınızın dediğini yapın, yapma dediklerini yapmayın. Kişisel hatalar bütün bölüğün başına iş açar bunu da unutmayın. Sen telefon yakalatmazsın başkası yakalatır, tüm bölüğün çarşısı kitlenir

Her şey belirli kuralları takip ettiğinden dolayı zor bir yanı yok, sadece denetlemeye denk gelirseniz af buyurun göt sıkışıyor

Komutanlarınızın dayak vs fiziksel veya zihinsel zarar verdiğini görürseniz hele hele şahidiniz de varsa bimer’e şikayet etmekte çekinmeyin

Dip not: Ahkam kestiğime bakmayın acemilikte (3 ay İzmir) telefon yakalatıp (eski bordo bereli bl.k’mıza) derece yapma şansımı kaybetmiş (disiplin puanım düştü) üstüne 2 hafta çarşım kitlenmişti

• Ben telden anlıyom kamerayi soksem olur mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.