Şimdi Ara

askeri doktorluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yanlış bilgi GATA’da okuyorum sivil ve askerler karışık okuyor. Ösym puani ile alıyor hem jandaema hem asker var. Üniforma ile derse giriliyor. Eğitim kalitesi Amerikan ünileri ile aynı yolu izliyorlar yakındır yani. Pratik eğitimde türkiyede ilk 3te yer alır diye düşünüyorum. Subay maaşı+ tazminat alınıyor okul bittikten sonra o da 8kyı buluyor. Okurken de tabii sigoetan maaşın felan yatıo
    askeri doktorluk hala devam ediyor gatanin icinde gulhane kulliyesi var orada ben konusmustum yazin

-askeri kiyafetle okula gidip geliyon

-yilda bir kac haftalik askeri kamplar

-fakultenin karsisindaki yurtta kaliyon

-harclik da veriliyormus

-fiziksel testler digerlerine gore daha basitmis

bana dedikleri bunlardi
  • Kısa dönem değil bir yıl yapıyorsun diye biliyorum,başka da bişey bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok meslek olarak mesela tabip albay gibi
  • Artık öyle birşey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben esasen tıpçıyım ama askeri doktorluğu araştırıyorum gata tıptan kimse yok mu yav şu koca dhde
  • askeri doktorluk hala devam ediyor gatanin icinde gulhane kulliyesi var orada ben konusmustum yazin

-askeri kiyafetle okula gidip geliyon

-yilda bir kac haftalik askeri kamplar

-fakultenin karsisindaki yurtta kaliyon

-harclik da veriliyormus

-fiziksel testler digerlerine gore daha basitmis

bana dedikleri bunlardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış bilgi GATA’da okuyorum sivil ve askerler karışık okuyor. Ösym puani ile alıyor hem jandaema hem asker var. Üniforma ile derse giriliyor. Eğitim kalitesi Amerikan ünileri ile aynı yolu izliyorlar yakındır yani. Pratik eğitimde türkiyede ilk 3te yer alır diye düşünüyorum. Subay maaşı+ tazminat alınıyor okul bittikten sonra o da 8kyı buluyor. Okurken de tabii sigoetan maaşın felan yatıo

• ygs lys puanınızla giriş yaptınız peki girerken sağlık kontrolü yaptılar mı ? yoksa siz sivil kolda mısınız?
  • sivillerde üniformayla mı okuyor yaş sınırı ve mülakat spor gıbı eleme şeyleri var mı?
  • Maaşı sivile göre az

Eğitimi cerrahpaşa ya çapa ya tek atar

Ortamı askeri olmasına rağmen rahat (albayın Karşısında el cepte gezilebilir)

Memur olduğunuz için çalışacağınız yer atama ile (sivildekiler 1 yıl zorunlu yaparken sen 5-6 yıl dağ başındaki kislalardaki revirlerde çalışabilirsin.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar soru sormak isteyen yazsin altıma

• Ok

• birader böyle mi dogdun yoksa kendı ımkanlarınla mı bu hale geldın az yukarıda unıformayla okuyonuyor yazmıssın sıvıl ogrencılerde mı askeri unıformayla okuyor dıye sormusum sense ne kadar salak soru bu aq dıye cevap vermıssın 15 Temmuzdan önce GATA'ya gırebılmek ıcın yaş sınırı mulakat ve spor saglık aşamaları vardı.Yazıkla şu tıpcılardakı hava kendılerını Tanrı zannetmeleri(iyi tibbiyeliler üzerine alınmasın)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.