Şimdi Ara

Askeri Liseye Giriş! Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Şuan 8. Sınıf Öğrencisiyim Ve Yıl Sonu İçin KULELİ ASKERİ LİSESİ (KARA) Okulunu Düşünüyorum.
    Derslerim Çok İyi Ve Spor Testlerinden Geçebilecek Kapasiteye Sahibim Ama Sağlık Muayenesinden Geçebilmem Hakkında Kuşkular Var Bunları Sizinde Gözden Geçirmenizi İstiyeceğim:

Boyum 1.79-1.81 Arasında 56 Kiloyum Liseye Girişime Bu Boy/Kilo Engel Olurmu??
    Kaşımın Üstünde Sadece Bir Tane Su Çiçeği İzi Var Engel Olurmu??
    Boynumda Yağ Bezesi Vardı Geçen Sene Aldırdık Dikiş İzi Deil Ama Renk Tonu Normal Deriye Göre Biraz Daha Farklı Engel Olurmu??
    Bacağımda Çoğu Kişide Olduğu Gibi Ufak Tefek Çizikler,İzler Var Engel Olurmu??
    Sağ Bileğim Daha Önce Üç Kere Çatladı,Sol Kolum Bir Kez Kırıldı (Hepsi Bileğin Biraz Daha Üstünden)
    (Solağım) Ama Hepsi Düzgün Bir Şekilde Kaynadı Basketbol Oynarken Filan Bana Engel Olmuyorlar,Eskisi Gibiler Girmeme Engel Olurmu??

Cevaplarınızı Bekliyorum Teşekkürler..
    (Girmemi Tavsiye Etmeyenlerde Ayrıca Belirtirlerse Sevinirim)

• Torpilin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kb torpil derken ??
    Yoktur Heralde :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gir ufak izler sıkıntı çıkarmaz

• Güzel kardeşim bende şuan lise 1 im bu sene bende girmeyi denedim, kesinlikle korkma sağlık vs gir şansını dene. Bende havaya girmiştim sporu çok iyi dereceyle geçmiştim mülakatta elenmiştim sana verebileceğim tek tavsiye mülakat için olur, kesinlikle telaş yapma ben aşırı heycanlandım çok basit sorular sordular giremedim kendinden emin ol. Birde ilk okulda orta okulda okul içinde ettiğin kavga vs varsa hatırla sorabilirler bana sormuşlardı kara istiyosun sen kara kuvvetlerinin envanterine yeni giren bi araç vs varmı bak sorabilirler, başka bi sorun olursa çekinmeden sorabilirsin
  • Tesekkurler İkinizede
    Baska Fikri Olan ??

• Sorularina cevap değilde tavsiye vereyim 2001 ' li dostum. Lise hayatın olmayacak askeriyeye gidersen universite hayatın olmayacak. Tam 7-8 sene askeri sıkılıkta okuyacaksın sanki askerlik yapıyor gibi. Arkadaşların cafelerde, barlarda takılırken sen eğitimden eğitime koşturacaksın. Askerlik zor bir meslek ve şu an geleceğinle ilgili böyle bir karar verecek yaşta değilsin ailene danış abilerine ablalarına danış kesinlikle bireysel karar verme yüksek tazminatlar ödeyip de kuleliyi bırakan o kadar çok kişi var ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla engel etmez yüzünde cok belli bir cizik olmadıktan sonra iyi düsün girdikten sonra pisman olma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkurt02 -- 18 Ekim 2014; 13:11:54 >
  • Abi Sana Biraz Garip Gelcek Ama Benim Sıkıya Gelmem Lazim Derslerim İyi Ama Ortaokulda Tek Bi Sinava Bile calismadim full derste ogrendigim ile ama bu lisedede boyle devam etmez notlarim 2 den 3 den yukari cikmaz dersler konusunda biraz gevsek davraniyorum maalesef ama kulelide ders zorunlu olacak,benimde icim kararir ama gelecegim icin en iyi egitim seklinin bu olacagini dusundum

Yorumun icin tsekkurler
    Mech.engr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirefe2001 -- 18 Ekim 2014; 13:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Sorularina cevap değilde tavsiye vereyim 2001 ' li dostum. Lise hayatın olmayacak askeriyeye gidersen universite hayatın olmayacak. Tam 7-8 sene askeri sıkılıkta okuyacaksın sanki askerlik yapıyor gibi. Arkadaşların cafelerde, barlarda takılırken sen eğitimden eğitime koşturacaksın. Askerlik zor bir meslek ve şu an geleceğinle ilgili böyle bir karar verecek yaşta değilsin ailene danış abilerine ablalarına danış kesinlikle bireysel karar verme yüksek tazminatlar ödeyip de kuleliyi bırakan o kadar çok kişi var ki.

Yaşıtların ygs için sürünürken 9. Sınıflara ceza yazıp onlarla eğleneceksin.
    Garanti ve şerefli bir mesleğin olacak.
    Mezun olduğunda normalden 5 yaş daha olgun bir insan olacaksın.

Bunlar da artıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limon- -- 18 Ekim 2014; 13:18:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Giremezsin. Açık ve net

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Giremezsin. Açık ve net
    Hiçmi Unut Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirefe2001

Hiçmi Unut Yok

Alıntıları Göster
    Biraz araştır bu konuları neden olmasın harp okullarında falan mesela komutanın iyi niyetine kalabiliyorsun bazen mesela gözünde hafif bir bozukluk var ama az ve ygs puanın yüksekse görmezden gelebiliyor sen çok çalış neden olmasın ümidini yitirme kardeşim belki lisesinede girersin
  • Askeri lise hayalimdi 2 puanla kacirdim. 75 le alınıyordu o sene 73 aldım :((

Benim tavsiyem disipline dayanabilecek sen gir. Birde sunu unutma AL verdiği eğitimle Atatürk Fen Lisesinin farkı yok ona gore gir. Basarabileceksen

Çizikler izler engel olmaz, takilmayin bunlara zaten incelneceksin komutanlar hakkındaki kararı verecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Askeri lise hayalimdi 2 puanla kacirdim. 75 le alınıyordu o sene 73 aldım :((

Benim tavsiyem disipline dayanabilecek sen gir. Birde sunu unutma AL verdiği eğitimle Atatürk Fen Lisesinin farkı yok ona gore gir. Basarabileceksen

Çizikler izler engel olmaz, takilmayin bunlara zaten incelneceksin komutanlar hakkındaki kararı verecektir
    Küçücük yaşta o kadar disiplin, sıyırma kafayı da. Sonra ailen yüklü miktarda tazminat ödemesin
  • Gereksiz yere hayatını zorlaştıracaksın daha o yaşta. Bende senin gibiydim çok istiyordum askeri liseyi sonra ikna ettiler, liseyi Anadolu lisesi olarak oku hala istersen üniversite sınavından direk harp okuluna geçersin diye, bende kabul ettim. Şuan 3 küpe 2 adet de dövme var vücudumda ve harp okuluna gidip hayatımı zorlaştırmamışım iyi ki diyorum kendi kendime.
    Bence sende normal bir liseye git bak bakalım fikrin değişecekmi baktın hala istiyosun harp okulundan gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rat

Gereksiz yere hayatını zorlaştıracaksın daha o yaşta. Bende senin gibiydim çok istiyordum askeri liseyi sonra ikna ettiler, liseyi Anadolu lisesi olarak oku hala istersen üniversite sınavından direk harp okuluna geçersin diye, bende kabul ettim. Şuan 3 küpe 2 adet de dövme var vücudumda ve harp okuluna gidip hayatımı zorlaştırmamışım iyi ki diyorum kendi kendime.
    Bence sende normal bir liseye git bak bakalım fikrin değişecekmi baktın hala istiyosun harp okulundan gidersin.
    Girme.
  • Boyuna gore kilon dusuk almazlarvkilo al yada torpil bul

• Dert etme şansını dene. Sağlık konusunda nice problemli insanlar bilirim giren.
  • Ben gitmiştim kuleliye intibak eğitiminin sonunda çıkmıştım yemeklerden dolayı et yemiyorum orda da hep et çıkıyordu aç kaliyordum çıktım bende. Şu çiçeği izi falan kara için önemli değil ama havaya giremezsin hava için mükemmeli istiyorlar .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.