Şimdi Ara

Askeri modern stratejik baskın oyunu bilen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim aradığım oyun kısaca şöyle: Battlefield ya da Call of Duty tarzı bir askeri yönetebileceğim fakat yanımda bulunan bir ekiple stratejik baskınlar yapabileceğim yani yanımdaki ekibin başında bulunup onlara ne yapmaları gerektiğini söyleyebileceğim bir oyun. Elite Squad filmini izlemiş olanlar biraz daha iyi anlayacaklardır. Birisini kurtarma, bomba etkisizleştirme, birisini öldürme vs herhangi bir hedefle bir yere bir grup özel tim ile stratejik bir saldırı düzenleyip operasyonu yönetebileceğim bir oyun var mıdır bildiğiniz? Yardım edebilen birisi olursa çok memnun olurum. Teşekkürler.

• Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier tam dediğin gibi bir oyun.
  • Çok çok teşekkürler. Bir türlü bulamadım, arayıp duruyorum sürekli. Hemen trailerına bakayım, beğenirsem alayım oyunu.
  • Türkiye'de satışa çıkmamış sanırım, bulamadım. Ama tam istediğim gibi bir oyun, tekrar teşekkürler.
  • SWAT 3, SWAT 4
  • Evet SWAT'lara da baktım fakat oldukça eskiymiş, 2005 yapımı SWAT 4. Yapay zekası ne kadar iyidir bilemedim. Ghost Recon hem grafik hem oyun mantığı açısından oldukça iyi geldi bana gameplay videolarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qbl

Türkiye'de satışa çıkmamış sanırım, bulamadım. Ama tam istediğim gibi bir oyun, tekrar teşekkürler.

Zorrent var olmadı korsan var. Bulursun elbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Türkiye'de satışa çıkmamış sanırım, bulamadım. Ama tam istediğim gibi bir oyun, tekrar teşekkürler.

Zorrent var olmadı korsan var. Bulursun elbet

En kötü ihtimal onu yapacağım zaten, başka yolu yok. Onu da beklemek ölüm yahu saatlerce. Bir de üstüne fix bul, krek bul vs olunca insan sıkılıyor :)
  • quote:

Evet SWAT'lara da baktım fakat oldukça eskiymiş, 2005 yapımı SWAT 4. Yapay zekası ne kadar iyidir bilemedim. Ghost Recon hem grafik hem oyun mantığı açısından oldukça iyi geldi bana gameplay videolarında.

Ghost Recon oynuyorum harika oyun

Arma serisi var oda güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W

Ghost Recon oynuyorum harika oyun

Arma serisi var oda güzeldir
    Arma 2 de iyi gibiymiş aslında. Son çeyrekte Arma 3 çıkacakmış onu beklerim belki :) Şimdilik Ghost Recon beni saracak galiba :) İndiriyorum başladım artık ne zaman biterse ve ben de ölmezsem oynarım :p
  • ghost recon
  • Spec Ops:The Line :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerBoy1

Spec Ops:The Line :)

Oh, daha yeni çıkmış. Ama fiyatı çok, 149 lira. 90 falan olsa tamam da bu kadarı da ayıptır :) Bu arada Ghost Recon oynuyorum müthiş gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.