|
Askeri sınıfta dayanıklılık sunan Realme 14x tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
-
-
2 Android güncellemesi garantisi dediğin an benim nezdimde çöpe dönüştü bu telefon.
Samsung A16 dahi 6 tane Android güncellemesi verecek.
-
4 GB ram'i olduğunu ekleseydin
-
Boşversene. Bu haberdeki telefonda da; çağ dışı düşük çözünürlüklü lcd ekran var.
A16’da da Super Amoled ekran var. Yüksek 1080 x 2340 çözünürlüklü.
-
kullanım amaçları farklı iki telefonu karşılaştırmayı bıraktığın zaman boşverebilirim
-
Korelinin telefonunu çinlinin telefonuna tercih ederim daima.
-
Su fırlatma, IP69, Askeri dayanıklılık. Özelliklere bak, bunu bir çöp telefona koymak yerine normal cihaza koysan nasıl olurdu !? -
Kullanım amacı farklı mı? Ne demek istediniz; yaklaşık aynı SoC'i kullanan iki cihaz, kullanım amaçları nasıl farklı olabilir? Ayrıca A16'nın RAM'i daha yüksek olan modelleri de TR'de satışa sunuldu, hatırlatırım. Alt - orta segmentte ve bizim gibi ülkelerde Samsung'a karşılık böyle Çinlilerin neredeyse hiç şansı yok...
-
ben de tam tersi ne hikmetse
-
atıyorum bu cihaz zorlu koşullarda çalışan meslek grupları için üretilmiş, bataryası uzun ekran süreleri vadediyor. benzer soc'lar doğru. a16'nın daha yüksek ram'li modelleri beni ilgilendirmiyor. 4 gb ram'li bir cihaz 6 yıl güncelleme sözüyle satılıyor mu? satılıyor. alt orta segmentte samsung'un exynos'una para vermem, tarih öncesi çentikli cihaz kullanmak istemiyorum, kalın çerçeveler gözüme hitap etmiyor, 25w ile telefonumun 1.5 saatte şarj olmasını bekleyecek kadar zamanım yok, 6000 mah'lık m15 ağır (217 gram) geliyor. o halde bu tarz bir cihaza yönelirim. samsung'u fazla büyütüyorsunuz gözünüzde, onlar ise bir adaptörü çok görüp satın aldığınız telefonların kutu içeriğine bile koymuyor...
-
Samsung telefonların pwm değeri çok düşük göz sağlığı açısından çok tehlikeli.Çinli firmalar göz sağlığına önem verip bu yönelik teknoloji geliştiriyor.Aynı zamanda LCD ekranlar amoled ekranlara göre gözü daha az yoruyor. -
Telefonun teknik detaylarına girmeden verilen bilgilere bakarmısınız?
Askeri sınıf dayanıklılık :) çatışmaya mı? giriyoruz yahu niye askeri sınıf? niye sosyal değil evde işte yolda kullanıcaz cebimizde duracak.
Sonicwavve su fırtttlatma özelliği, hey allahım alenen dalga dümen çalışması, 190$'lık telefon için verilen bilgilere bakın.
Şu özellikleri ana akım telefonlara koysanıza?
Mühim olan güncelleme desteği, kaç ana sürüm güncellemesi alacak, kaç yıl yazılım güvenlik güncellemesi desteği sunulacak.
Birçok insan telefonunu 5-6 yıl kullanıyorhatta bozulana kadar. -
Göz yorgunluğunun çözümü her telefonda varsayılan olarak var. İnsan gözü mavi ışığa karşı hassas. Bu mavi ışık her telefonda kısılabiliyor. Dolayısıyla pwm’nin etkileri minimum’a indirilebiliyor.
Amoled’de her piksel kendi ışığını yakar. Derin siyahlara, yüksek kontrasta ve zengin renklere sahip olur Amoled ekranlar bu sayede. Ayrıca enerji tasarrufu çok yüksektir.
-
Sen neyin kafasını yaşıyorsun kardeş aynı modelin 6gb ramlisi var. Bu modelin de 6 ve 8 lik versiyonları oldugu gibi. Okuma yazmanız yok mu anlamadım -
arkadaşım seni bloklayacağım yanlış anlamazsan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X