Şimdi Ara

askeri tarihi en güçlü millet (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
5.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Fransa'nın olmadığı kesin de...

oranın kadınları ile ilgili birsey vardı diye hatrlıyorum. kim demişti adolf hitler miydi?

Deniz baykal

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

quote:

Hepsi faso fiso. Askeri olarak gelmiş geçmiş en büyük millet Moğollardır.

Türkler diyen var. 225 bin Kıpçak Türkü 25 bin Moğol'a yenilmiştir.

Adamlar 25 bin atlıyla Dünya'nın en büyük kara imparatorluğunu kurmuştur. Lakapları da: Şeytanın Atlıları.

Şu anda moğollardan yeni bir atak bekliyorum. Tarihte Osmanlının yenildiği savaşta moğollarla yapılmıştır.(Ankara savaşı)

Tarihte ne zaman ortaya çıksalar önlerine herşeyi katıp gitmişlerdir. Şimdi yeni bir atak yapıp Çin, Abd, Avrupa'yı işgal etseler tam Türkiye sınırına gelirken bir salgın hastalığa yakalanıp ölseler, dünya için bir iyilik yapmış olurlar

O savaş Moğollar ile yapılmadı, Timur ile yapıldı.Timur'da bir Türk.
    Genel tarihe bakarsan askeri anlamda en güçlü ırk Türklerdir.İslamiyet'e kadar, Türk erkeklerin hepsi askerdi.Göçebe olarak yaşanıldığı için güçlülerdi.At ve yay ustalardı.İslamiyet'ten sonra yerleşik hayata geçilince halkın büyük bir kısmı çiftçi oldu veya şehirlerde yaşamaya başladı.Bu yüzden git gide savaşçı özelliklerini yitirdiler.

Bu nedir arkadaş herkesi Türk yapma hastalığı? Timur bildiğin Moğoldur. Babası Moğol annesi Türktür.

Kimseyi Türk yapmaya çalışmıyorum.Timur öz be öz Türktür.Osmanlı padişahlarının hepsinden daha Türktür.
    Babası Muhammed Turagay'dır.Araştırırsan bir sürü kaynak bulabilirsin hatta belgeseller bile var.

• Bence de en güçlü toplum "Bin Gassaraylı"lardır.
  • Türklerdir. Moğollar sadece eski dönemlerde güçlü idiler. Türkler ise her dönemde güçlü idiler. En kötü döneminde zamanının en güçlü devletlerinden 4 tanesini tek başına yenen başka bir millet yoktur (Çanakkale). Moğolistan günümüzde bir hiç ama biz hala güçlüyüz. Biz Çinlilere boşuna kilometrelerce duvar ördürmedik
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

quote:

Adamlar 25 bin atlıyla Dünya'nın en büyük kara imparatorluğunu kurmuştur. Lakapları da: Şeytanın Atlıları.

Şu anda moğollardan yeni bir atak bekliyorum. Tarihte Osmanlının yenildiği savaşta moğollarla yapılmıştır.(Ankara savaşı)

Tarihte ne zaman ortaya çıksalar önlerine herşeyi katıp gitmişlerdir. Şimdi yeni bir atak yapıp Çin, Abd, Avrupa'yı işgal etseler tam Türkiye sınırına gelirken bir salgın hastalığa yakalanıp ölseler, dünya için bir iyilik yapmış olurlar

O savaş Moğollar ile yapılmadı, Timur ile yapıldı.Timur'da bir Türk.
    Genel tarihe bakarsan askeri anlamda en güçlü ırk Türklerdir.İslamiyet'e kadar, Türk erkeklerin hepsi askerdi.Göçebe olarak yaşanıldığı için güçlülerdi.At ve yay ustalardı.İslamiyet'ten sonra yerleşik hayata geçilince halkın büyük bir kısmı çiftçi oldu veya şehirlerde yaşamaya başladı.Bu yüzden git gide savaşçı özelliklerini yitirdiler.

Bu nedir arkadaş herkesi Türk yapma hastalığı? Timur bildiğin Moğoldur. Babası Moğol annesi Türktür.

Kimseyi Türk yapmaya çalışmıyorum.Timur öz be öz Türktür.Osmanlı padişahlarının hepsinden daha Türktür.
    Babası Muhammed Turagay'dır.Araştırırsan bir sürü kaynak bulabilirsin hatta belgeseller bile var.

Timur Özbek Türk'üdür. Moğollara damat olarak gitmiştir. Moğol olmadığı için Han yerine Emir ünvanını kullanmıştır.

• 40 asırlık bir millet olan,papaya diz çöktüren,40 çeriyle saray basan,çağ açıp çağ kapayan TÜRKLERDİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thyke ‘

Türklerdir. Moğollar sadece eski dönemlerde güçlü idiler. Türkler ise her dönemde güçlü idiler. En kötü döneminde zamanının en güçlü devletlerinden 4 tanesini tek başına yenen başka bir millet yoktur (Çanakkale). Moğolistan günümüzde bir hiç ama biz hala güçlüyüz. Biz Çinlilere boşuna kilometrelerce duvar ördürmedik

Haklısınız fakat şunu açıklığa kavuşturalım; Çin Seddi'ni inşa ettiren sadece Türkler değildir. Hun devletinin içinde bir çok ırk barındırır. Kavimler göçü ile dağılmışlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thyke ‘

Türklerdir. Moğollar sadece eski dönemlerde güçlü idiler. Türkler ise her dönemde güçlü idiler. En kötü döneminde zamanının en güçlü devletlerinden 4 tanesini tek başına yenen başka bir millet yoktur (Çanakkale). Moğolistan günümüzde bir hiç ama biz hala güçlüyüz. Biz Çinlilere boşuna kilometrelerce duvar ördürmedik

zaten almanlar yenildiği için yenik sayıldık bizde, yoksa ohooo
  • haşhaşiler
    tabiki Türk ler ya soruya bak
  • Valla onu bunu bilmiyorum ama age of empires online da adamlar türkleri seçmeyi yasaklıyo bazen.Düşün yani o kadar güçlüyüz düşün...
  • KEsinlikle Almanya. Yani Nazi Almanyası dönemi. II.WW'da yenilmiş olabilirler ama kesinlikle olağanüstü bir olaydır 2. dünya savaşında tüm dünyaa kafa tutmaları.Üstelik sırtlarında İtalya gibi bir yük varken. Stalingrad yenilgisi olmasa şuan tüm Dünya Nazi Üniforması önünde eğiliyor olacaktı. Tabii tarihte caktı cıktı kavramına yer yoktur. Ama bu da bir gerçek.

Ayrıca İngiltere ve ABD'de askeri ve siyasi anlamda çok güçlüdür. Eskiden de , şimdi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Valla onu bunu bilmiyorum ama age of empires online da adamlar türkleri seçmeyi yasaklıyo bazen.Düşün yani o kadar güçlüyüz düşün...

Nerde gülüyorduk belirt ona göre gülelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar günümüzde neden moğollar bu kadar az nüfus olarak kalmışlar. Moğolistan'da 3 milyondan az nüfusları var. Başka yerlerde yaşayan moğollar ne kadardır bilmiyorum ama tarihte derin izler bırakmış Moğolların nüfusunun artmaması bana çok düşündürücü geldi. Bizim 2 katı da yüzölçümü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Valla onu bunu bilmiyorum ama age of empires online da adamlar türkleri seçmeyi yasaklıyo bazen.Düşün yani o kadar güçlüyüz düşün...

Nerde gülüyorduk belirt ona göre gülelim.

Tam olarak şurda gülüceksin bak ; " age of empires online da adamlar türkleri seçmeyi yasaklıyo bazen"
  • Tamam beyler siz daha iyi bilirsiniz.

Doğrudur. Timur Türk,Memlükler de Türktür. Haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~ InwAsion.

quote:

Dostum senin amacın ne her konuda bizi kötülüyorsun?

Kimi kötülemişim? Siz kimsiniz ayrıca?

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

Turan taktiği yeter bizimkilerin.

TOPOL Nukleer Balistik Fuze --- Turan taktigi 500 yil oncesinde kaldi kanka, asagidakiyle adamin dotunden kan aliyorlar, senin fuzelerinin 200 km menzili var, asagidakinin 10500 km menzili var ustelik nukleer silah tasiyor.
     askeri tarihi en güçlü millet
  • Naziler ve Moğollar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönemden döneme değişir bu sorunun cevabı.
  • quote:

Tamam beyler siz daha iyi bilirsiniz.

Doğrudur. Timur Türk,Memlükler de Türktür. Haklısınız.

timur türkleşmiş bir moğol kabilesine mensuptur.memlüklerde çoğunlukla kıpçak ve kuman türkleridir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.