Ben de bu sene 30k ile yazmayı düşünüyorum sizin bilginiz var mıdır
Yok hocam
Nicksiz35kN
kullanıcısına yanıt
Hocam taban sıralaması nedir bu askeri tıpın?
Eğer mülakatlara gider ve elenirseniz başka yere yerleşemiyorsanız obpniz kırılıyor diye biliyorum hocam buna dikkat edin. Sbünün altına girebileceğiniz bir şeyler yazın yazık olur. Yine de araştırın bi bu mevzuyu
Nicksiz35kN
kullanıcısına yanıt
Hocam bu msb adına eğitim görmek falan ne demek oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Venuuex
Eğer mülakatlara gider ve elenirseniz başka yere yerleşemiyorsanız obpniz kırılıyor diye biliyorum hocam buna dikkat edin. Sbünün altına girebileceğiniz bir şeyler yazın yazık olur. Yine de araştırın bi bu mevzuyu
Hayır bir alt tercihinize gidiyorsunuz.
Gülhane tıpta okuyorum i. Bana sorabilirsiniz.
Mesun olunca tabip subay olmak zorundasın demek.
AhmeturanA
kullanıcısına yanıt
Anladım hocam teşekkürler. Peki bu şekilde mezun olan biri hayatı boyunca orduda mı çalışmak zorunda? Normal doktorluktan ne gibi farkları vardır?
AhmeturanA
kullanıcısına yanıt
Başka yere yerleşemiyorsanız dedim zaten
VenuuexV
kullanıcısına yanıt
Obp kırılmıyor diye biliyorum.
Orduda 15 yıl çalışmak zorundasınız. Genelde normal bir doktor gibi çalışıyorsunuz ama aynı zamanda subay olacaksınız. Okuması daha zor ama.
AhmeturanA
kullanıcısına yanıt
İlla çalışmak zorunda mı tazminatı ödeyip istifa edebilir mi?
Tazminat 6 yıllık özel üniversite okumaktan daha ucuza gelir belkide.
AhmeturanA
kullanıcısına yanıt
alt tercihine puanın tutuyorsa gidebilirsin.
İmam Bayıldı
kullanıcısına yanıt
Hocam söylediğiniz hiç matıklı değil. Çünkü okuması kolay değil her zaman içtima falan. Ayrıca ucuz özel üniversitelerden daha pahallı diye biliyorum.
Obp kırılması yok hocalarım geçen sene girdim elendim mezuna kaldım ve obp kirilmadi dilekçe veriyorsunuz elenme sürecinden sonra zaten sizi yönlendirirler