Şimdi Ara

Askeriyede Askerlerin Eline Silah Diye Keleş Veriliyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
14.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: küflükondom

Keleş G3ten her türlü iyi

Alıntıları Göster
    Kullanılıyor, bizzat kullandım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: küflükondom

Keleş G3ten her türlü iyi

Evet ak47 ile ateş etmek daha zevkli özellikle yakın mesafelerde (50 metre) birde silah ayarıda iyiyse kaçırmıyorsun.

Ama G3 200 metrede çok daha iyi,ancak agır silah oldugu için taşıması da ayrı dert zaten sürekli ateş etmiyorsun

Ak47 çamur ve ya kum teması olsa bile çalışıyor ve teklemiyor diye biliyorum. Ancak dediklerine göre G3 teklemeyi sık yapabiliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Az önce arkadaşla bu konuyu tartıştık. Ben diyorum ki G3 yerine bazı askerlerimize keleş veriliyor. Arkadaş da onu silah diye askerlerimizin eline vermezler diyor.

Tecrübesi olanlar cevaplasın lütfen.

Teroristşlerden ele geçirilen keleşler sadece jandarmalara veriliyor, askerlere çatışmada karışmasın diye keleş verilmiyor.
  • jandarmalarda ve bazı komandolarda keleş vardı piyadede g3 jandarmanın genelinde hk var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

quote:

Nerden biliyorsun tecrübe nerden yani?

Askerliğimi dağlarda yaptım ondan olabilir mi?

Askeriyede Askerlerin Eline Silah Diye Keleş Veriliyor mu?

Askeriyede Askerlerin Eline Silah Diye Keleş Veriliyor mu?

Alıntıları Göster
    Hangi dağlar hangi yöre

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

jandarmalarda ve bazı komandolarda keleş vardı piyadede g3 jandarmanın genelinde hk var.
    Normalde g3 kullanılıyor ancak nato standardında hk33 e geçilip çap düşürldü.Bazı batı birliklerinde ak47 verildiği doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

jandarmalarda ve bazı komandolarda keleş vardı piyadede g3 jandarmanın genelinde hk var.
    Ben mekanize piyade olarak yaptım ve bölüğümdeki subayların tüfekleri keleşti.Hafif olduğu için çok avantajı var.
  • Eskiden varmış babamın askerlik fotoğraflarından birinde elinde kalaşnikof var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

Az önce arkadaşla bu konuyu tartıştık. Ben diyorum ki G3 yerine bazı askerlerimize keleş veriliyor. Arkadaş da onu silah diye askerlerimizin eline vermezler diyor.

Teroristşlerden ele geçirilen keleşler sadece jandarmalara veriliyor, askerlere çatışmada karışmasın diye keleş verilmiyor.

Sallamanın bu kadarı.
  • quote:

Ak 47 silah değil mi? Üstelik askerlerin eline verilen dandik g3 lerden kat ve kat üstün bir silah. Kaç kere tutukluk yaptı diye ölen askerler var o dandik silahlar yüzünden. Ak 47 rus malıdır soguk savas doneminden zor tutukluluk yapan dayanıklı silahtır. Üstelik askerlere veriliyor rengi siyaha boyanıp arka destek cıkarılıp. Veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DAYI -- 10 Mayıs 2013; 22:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DAYI

quote:

Ak 47 silah değil mi? Üstelik askerlerin eline verilen dandik g3 lerden kat ve kat üstün bir silah. Kaç kere tutukluk yaptı diye ölen askerler var o dandik silahlar yüzünden. Ak 47 rus malıdır soguk savas doneminden zor tutukluluk yapan dayanıklı silahtır. Üstelik askerlere veriliyor rengi siyaha boyanıp arka destek cıkarılıp. Veriliyor
    ben de keleş kullandım,, yer aksaray

• quote:

Orijinalden alıntı: -DAYI

quote:

bizim bölüğümüzde vardı. askerliğimizin acemiliğini ak47 lerle yaptık. sonra g3' e geçtik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 10 Mayıs 2013; 22:44:52 >

• evet kardesim keles kullaniliyor ancak profesyonel askerlere g3 veriliyor sadece acemilere ve talim yapanlara keles veriliyor sonuc olarak keleş kullaniliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj Bayramı

evet kardesim keles kullaniliyor ancak profesyonel askerlere g3 veriliyor sadece acemilere ve talim yapanlara keles veriliyor sonuc olarak keleş kullaniliyor
    http://en.wikipedia.org/wiki/AK-47

Users'a bakın bi'.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ian Moone

http://en.wikipedia.org/wiki/AK-47

Users'a bakın bi'.

Alıntıları Göster
    ak47 gold + desert gold

• quote:

Orijinalden alıntı: Ans Destroyer

ak47 gold + desert gold

Alıntıları Göster
    önceleri sayısı fazlaydı ancak askerler çatışmada benzer silah sesini duyunca tedirgin olduğu için temizleme yapıldı sayısı yok denecek kadar az seviyeye indirildi
  • G3 oldurur keles surundurur inzibatlarda keles var g3 nemlendimi tutukluk yapar yagmurda atmaz kelesin oyle bir derdi yok atarda atar

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

Türk ordusunda kaleşnikof kullanılmıyor.

Benim askerde kullandığım maketiydi o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Alıntıları Göster
    b46 b13 öçöçöç o2o3o3o4

go go go
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Böyle ters ters cevaplar verene kadar konunun tamamını oku bakalım bi önce artist
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.