Şimdi Ara

askerliği g.doguda yapmak ıstıyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hep güneydoğuda askerlik yapmka istemişimdir komando olarak.Komando olmak ıcın gerek sartlar tmm.Benden baska guneydoguda askerlık yapmak ıstıyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jöle adam -- 25 Ağustos 2008; 2:22:20 >

• ben istiyorum çocukluktan beri ama bu gidişle yedek subay olarak yapcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: feath

ben istiyorum çocukluktan beri ama bu gidişle yedek subay olarak yapcam
    quote:

Orjinalden alıntı: feath

ben komando olmak istiyorum de onlar gerekli şartları sağlarlar merak etme

ayrıca nedense hiç kimse bu konuyla ilgilenmemiş iş lafa gelince vatan millet sakarya iş icraata gelince ortada adam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kare_-_as

quote:

Orjinalden alıntı: feath

ben komando olmak istiyorum de onlar gerekli şartları sağlarlar merak etme

ayrıca nedense hiç kimse bu konuyla ilgilenmemiş iş lafa gelince vatan millet sakarya iş icraata gelince ortada adam yok

Alıntıları Göster
    bir şeydemeyi unuttum bu arada PKK lı itlere

• quote:

Orijinalden alıntı: jöle adam

Alıntıları Göster
    usta hayrıdır askeremi gidiyorsun tam anlayamadım
  • quote:

Alıntıları Göster
    cocuk yaşdan beğri istediğim bir düşüncedir gönüllü olarak gidebiliyorsunuz beyler bu arada

• quote:

Alıntıları Göster
    Neresi çıkarsa !
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben de çok istiyodum güneydoğuda askerlik yapmayı.. istediğimi de yaptım.. tabi düşündüğüm kadar kolay çıkmadı.. 2 aydır havadeğişimindeyim.. yol kenarına koyulan mayından yaralandım.. insanın başına trajikomik şeyler geliyo, ilginç..
  • quote:

Alıntıları Göster
    yok daha var askerlıge bı kac sene sonra allah ızın verırse ama bu pkk ılletıne her gercek Türk gibi nefret ve kin doluyum.Aslında sadece Türklerin düşmanı deil Türkiyede yaşıyan her vatandaşımızın düşmanı ama çoguda bunu anlmakta gucluk çekıyor.Bende bu yuzden sehıt olan onlar yerıne gereksız yaralnmalara magruz kalıp gazı olan askerlerımız gbı g.doguda askerlıgımı yapmak ıstıom. Belki can gider ama en azından boş yere gitmez.

• quote:

yok daha var askerlıge bı kac sene sonra allah ızın verırse ama bu pkk ılletıne her gercek Türk gibi nefret ve kin doluyum.Aslında sadece Türklerin düşmanı deil Türkiyede yaşıyan her vatandaşımızın düşmanı ama çoguda bunu anlmakta gucluk çekıyor.Bende bu yuzden sehıt olan onlar yerıne gereksız yaralnmalara magruz kalıp gazı olan askerlerımız gbı g.doguda askerlıgımı yapmak ıstıom. Belki can gider ama en azından boş yere gitmez.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jöle adam

helal olsun inşallah dileğin gerçekleşir gönüllü mü başvuracaksın yani yer seçme gibi bir imkanın varmı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jöle adam

helal olsun inşallah dileğin gerçekleşir gönüllü mü başvuracaksın yani yer seçme gibi bir imkanın varmı

Alıntıları Göster
    Gönüllü olcak kardeşim. Kimse üstüne alınmasın ama gerçek askerlik askerliğin adını yaratan şeyi yaşamak istiyorum

• quote:

Gönüllü olcak kardeşim. Kimse üstüne alınmasın ama gerçek askerlik askerliğin adını yaratan şeyi yaşamak istiyorum

Alıntıları Göster
    burdan herkes ister herkes dünyayı kurtarmak ister ama kazın ayağı öyle değil

bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: THR

burdan herkes ister herkes dünyayı kurtarmak ister ama kazın ayağı öyle değil

bence...

Alıntıları Göster
    Bnede zaten ramboyum demıom pkk yı bıtırcem fln. En azından askerlık gorevımı orda yapmak ıstıom
  • quote:

Bnede zaten ramboyum demıom pkk yı bıtırcem fln. En azından askerlık gorevımı orda yapmak ıstıom

Alıntıları Göster
    zaten g.doguya seni beni mehmeti ahmeti yolladkları için bu durumdayız.hayatında doguya daga kara soguga alışık olmayan insanları oraya koyarsan keklik gibi avlarlar adamı afedersiniz.su an allahtan gecti de yasa uzman cavuslar ve rütbeliler kalıyo timler falan.ayrıca pkk'nın çözümünü anca kapatilizmden geçer.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende hep guneydoguda yapmak ısterdım, netekim sırnak'a dustum. 4 sene oluyor askerlık bıtelı, bırakın doguyu batıyı bu bayragın dalgalandıgı heryerde askerlık yapmak guzeldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

zaten g.doguya seni beni mehmeti ahmeti yolladkları için bu durumdayız.hayatında doguya daga kara soguga alışık olmayan insanları oraya koyarsan keklik gibi avlarlar adamı afedersiniz.su an allahtan gecti de yasa uzman cavuslar ve rütbeliler kalıyo timler falan.ayrıca pkk'nın çözümünü anca kapatilizmden geçer.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

çözüm silah değil ekonomi

• quote:

Orijinalden alıntı: ottocu

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

quote:

ah bi anlasalar hala onlarca binlerce kayıp veriyoruz
    turgut özalın daga cıkaralm daga kovalıyalım sözleri
    ardından tansu mesut ve bahceli koalisyonu lanet olsun hepsine bi de sülümana tabii ki simdiki hükümeti hic karıstıramayalım sayın diyolar cünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 25 Ağustos 2008; 3:00:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İyi tmm ben vatan için ölcem en azından şerfelıce olur.Bi köşeye sıkışıp sadece lafebeliği yaparak yaşamktansa sehit olmak iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar burdaki yorumlara katilmamak mümkün degil; gecen hollandaya paintball oynamaya gittim arkadaslarla; gitmeden 1 gece önce CS de bi ton uygulama calistim; dikkat ettim silah nasil tutulur felam! Ama gercek silahi elime alinca cok acaip oldum; isin sanal dünya gibi olmadigini kafama sapsari bir cilli tanesini yiyince anladim; yarin öbürgün doguda dagda sicak catismaya girsek ne yapariz acaba; gerci o zmn da egitimini almis olacagiz isin ancak egitimle de gercek birbirini tutmaz diye düsünüyorum; keske o zmn da bi konsol olsa add_bot_ct yada kill_all gibi komutlar yazsak...

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

Arkadaslar burdaki yorumlara katilmamak mümkün degil; gecen hollandaya paintball oynamaya gittim arkadaslarla; gitmeden 1 gece önce CS de bi ton uygulama calistim; dikkat ettim silah nasil tutulur felam! Ama gercek silahi elime alinca cok acaip oldum; isin sanal dünya gibi olmadigini kafama sapsari bir cilli tanesini yiyince anladim; yarin öbürgün doguda dagda sicak catismaya girsek ne yapariz acaba; gerci o zmn da egitimini almis olacagiz isin ancak egitimle de gercek birbirini tutmaz diye düsünüyorum; keske o zmn da bi konsol olsa add_bot_ct yada kill_all gibi komutlar yazsak...

Alıntıları Göster
    Nereye çıkarsa oraya giderim.Ama gönlüm g.doğudan yana.Bir çatışmada şehit olmak istiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.