Bu adam troll net. troll değilse de gerçek bir zihinsel engelli ve tedavi olması gerekiyor. |
silinsin (2. sayfa)
-
-
ea 100k olan mı diyor bunu? denginle muhatap ol dostum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 22 Ağustos 2024; 21:56:3 > -
Alkollü araç kullandığından baba zoruyla bedelli askerliğe gönderilen arkadaşın yazdıkları
Laf etmeyeyim diyorum ama çok zor oluyor bazen :)
-
hocam askerde de en nefret ettiğim kişi bizim okuldan mezun biriydi, az daha dövüp askerliğimi uzatacaktım. umarım tekrar denk gelir.
siz neden böylesiniz anlamıyorum. tayyip umarım bizim okulu kapatır.
-
Hahahahah ilk 1000e 500e girince statün benimkinden üstün mü oldu :D Forumda dengim olan birçok kafası çalışan arkadaşla muhatap oluyorum ama arada Kırmızı Şortlee gibi senin gibi forumda trollük yapan arkadaşlara da cevap vermek zorunda kaldığımız oluyor.
Türkçüymüş, Atatürkçüymüş askere gidip postalla Türk düşmanlarını ezecekmiş, adam öldürecekmiş. Call of duty oynuyor sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 22 Ağustos 2024; 22:1:9 > -
kumda oyna dostum, benimle polemik yapacak kapasitede bile değilsin.
-
Desene iyi oldu mezun olmam Kaçıncı sınıfa geçtin bu yıl hocam, iki diye hatırlıyorum?
-
- sınıf 2. dönem hocam
-
CTIS'te nasıl oluyor irregularlık ya, bu yıl hukukta baya kişi zorlandı ders açılmamasından.
-
bizde pek sıkıntı olmuyor hatta 3.5 senede bitiyor irregular başlayınca.
-
hacı kötü haber vermek istemem ama naz dediğin bildiğin seni sevmiyorum demek değil, kız resmen senden hoşlanmıyorum demiş, hatta ben hoşlanmadığım birinden böyle mesaj alsam durumu açıklayıp mesajlaşmayı keserdim bile ama belki askerdesin diye kırmak da istememiş olabilir. senin iş yaş
-
engel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X