Yks çalışalım derken askerliğin geldiğini öğrendik. Gidecez tecil ettirecez yapacak birşey yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yks çalışalım derken askerliğin geldiğini öğrendik. Gidecez tecil ettirecez yapacak birşey yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üni okumaya çalışmasam şimdiye 6 ay yapıp gelirdim hemen aradan çıkarırdım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bedelli yap 6 ay çekilir mi la 1 ayda kafayı yeme kıvamına gelmiştik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bedelli yapacak para mı var bizde Mecbur 6 ay yapacağız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yedek subay uzun dönem? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O da iyi fikir gibi aslında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam üniversiteye geç mi başladığınız için böyle oldu? Konuya ben de tam hakim değilim ama üni okurken otomatik olarak 4 sene tecil ediyor diye biliyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet biraz geç başladım tıp okumaya ve son yarım dönemim bu yaş sınırı yüzünden risk altında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam tanıdık varsa ona sorun çünkü üniye başlayınca 4-6 sene otomatik tecil ediyor diye biliyordum. Sadece okulu aşırı derece uzatanlarda tecil ettirme sıkıntı oluyor sanıyordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |