Şimdi Ara

Askerliğimi Denizci olarak yaptım sorularınız :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerliğini Denizci Olarak Yapmak

Askerliğini denizci olarak yapmak, zorlu ancak ödüllendirici bir deneyim olabilir. Denizcilik kuvvetlerinde askerlik yapmanın sayısız avantajı vardır.

Askerliğini Denizci Olarak Yapmanın Avantajları:

• Denizcilik becerilerinin kazanılması: Askerliğini denizci olarak yapanlar, yelken açma, navigasyon ve gemi bakımında değerli beceriler kazanırlar. Bu beceriler, denizcilik endüstrisinde veya diğer sivil kariyerlerde kullanılabilir.
    • Fiziksel ve zihinsel gelişim: Denizcilik eğitimi, fiziksel uygunluğu ve dayanıklılığı geliştirmek için tasarlanmıştır. Ayrıca, denizciler stresli ortamlarda hızlı kararlar vermeyi ve ekibiyle işbirliği yapmayı öğrenirler.
    • Dünyayı görme fırsatı: Denizciler genellikle farklı ülkelere ve kıtalara seyahat etme fırsatı bulurlar. Bu, yeni kültürleri keşfetmek ve ufkunu genişletmek için benzersiz bir deneyimdir.
    • Kariyer fırsatları: Denizci olarak askerlik yapmak, sahil güvenlik, deniz taşımacılığı veya deniz mühendisliği gibi çeşitli denizcilik kariyerleri için bir temel oluşturabilir.
    • Yurtseverlik duygusunun gelişmesi: Denizci olarak askerlik yapmak, ülkeye hizmet etme ve ulusal güvenliği koruma fırsatı sunar.

Denizci Olarak Askerlik Yapmak İçin:

• Türk vatandaşı olmak
    • 18-22 yaşları arasında olmak
    • Sağlıklı ve fiziksel yeterliğe sahip olmak
    • Denizcilik sınavlarını başarıyla geçmek

Askerliğini denizci olarak yapmayı düşünüyorsan, gereklilikleri ve eğitim sürecini dikkatlice araştırmalı ve kendini bu zorlu ama ödüllendirici deneyime hazırlamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yere düşen ...... ne yazsam bilemedim :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbay

Yere düşen ...... ne yazsam bilemedim :d

sen sus onbaşı
  • Yere düşen mürettebatı ne yapıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her limanda sevgili olayı gerçek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: arslanbay

Yere düşen ...... ne yazsam bilemedim :d

sen sus onbaşı

Emredersiniz gomtanım

• gelenek bozulmasın batan gemileri ne yapıyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atlantik geçerken gps mi,navsat mı,yoksa sekstant mı kullandın?

Derinlikleri deepsoundardan mı,iskandilden mi,yoksa haritadan mı kontrol ettin?

Rüzgârlar,akıntılar? Onları sonra sorarım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: capoverde

Atlantik geçerken gps mi,navsat mı,yoksa sekstant mı kullandın?

Hehehee. Adam askeri gemide askerlik yapmış, denizcilik ile ilgili merak ettiğiniz diye sormuş.

Demekki bayağı bir yıpratmışlar.

Siz de bu kadar yüklenmeyin ya navsat, GPS Sextant falan. Ayıptır.

Soralım işte.
    Gemiler gece gidiyor mu?
    Hep balık mı yiyorsunuz.
    Gemiyi kaptan mı kullanıyor?
    Geminin frenleri var mı?

Önce bunlara cevap versin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktassa

quote:

Orijinalden alıntı: capoverde

Atlantik geçerken gps mi,navsat mı,yoksa sekstant mı kullandın?

Hehehee. Adam askeri gemide askerlik yapmış, denizcilik ile ilgili merak ettiğiniz diye sormuş.

Demekki bayağı bir yıpratmışlar.

Siz de bu kadar yüklenmeyin ya navsat, GPS Sextant falan. Ayıptır.

Soralım işte.
    Gemiler gece gidiyor mu?
    Hep balık mı yiyorsunuz.
    Gemiyi kaptan mı kullanıyor?
    Geminin frenleri var mı?

Önce bunlara cevap versin..

Askerligimi gemidemi yapmisim yazmisim ben denizciyim demisim okudugunu anlamayan bir toplum olduk yazik

• ASKERLİĞİMİ denizci olarak yaptım sorulariniz.

Ben denizciyim sorulariniz?

Başlık nedir acaba? Bendemi farklı görünüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam acaba denizci olmak için ne yapmak lazım, üniden sonra askere gidicem ama karacı olmak istemiyorum deniz aşığıyımdır
  • geminin bordo numarası kaçtı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Her limanda sevgili olayı gerçek mi?

Gelişen teknoloji ve artan rekabet ortamında gemiler artık limanlarda çok az süre kalıyor. Eskiden bu süre çok daha uzunken şu anki yükleme tahliyeler çok kısa sürüyor. Dolayısıyla gemi mürettebatının dışarıya çıkması pek mümkün olmuyor. Çıksa da birkaç saatliğine çıkabiliyor. O birkaç saatte de artık becerisine kalmış bazı şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Her limanda sevgili olayı gerçek mi?

Gelişen teknoloji ve artan rekabet ortamında gemiler artık limanlarda çok az süre kalıyor. Eskiden bu süre çok daha uzunken şu anki yükleme tahliyeler çok kısa sürüyor. Dolayısıyla gemi mürettebatının dışarıya çıkması pek mümkün olmuyor. Çıksa da birkaç saatliğine çıkabiliyor. O birkaç saatte de artık becerisine kalmış bazı şeyler.

bu konu bu bölümün ilk konuları arasındaydı nerden buldunda hortlattın

• rahat bırakın lan konumu
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Bu tür ayrıntılarla uğraşacağını bilsem cevap yazmazdım. Konu ne zaman açılmış pek ilgilendirmiyor beni. Fakat konuya atılan mesajların çoğu güncel sayılabilecek nitelikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

hocam acaba denizci olmak için ne yapmak lazım, üniden sonra askere gidicem ama karacı olmak istemiyorum deniz aşığıyımdır

Çıkarma gemisinde olsan sorun yok fakat fırkateyn yada korwet olarak tabir edilen gemilere düşersen vay haline :D keşke komanda olsaydım dersin.
    birde gemideki aşçı kötüyse askerlik bitmez :D sende ki aşk nefrete dönüşmesi anmeselesi olur :D
  • Bu şansın sana vurmasını nasıl sağladın

Üniversitede denizcilik okuyorum. Bitince kısa dönem yapmak istiyorum ama denizci olarak yaparsam bana faydalı olacağını düşünüyorum. benim durumumda olup, askerde karşılaştığınız kişi oldu mu?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.