< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 1 Eylül 2008; 17:22:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 1 Eylül 2008; 17:22:27 > |
Arkadaşlar daha dün tecil ettirdim güncel olarak yazayım buraya. İnternette çok fazla bilgi kirliliği var. Kimi sitede yok ehliyetin 2 fotokopisi yok 6 tane vesikalık vb. vb. bunların hiçbirini sormadılar bana.
Öncelikle gereken evraklar: Diplomanın Aslı ve 2 Adet Fotokopisi(fotokopiyi askerlik şubesinde çekiyorlar ufak ücretlere) Öncelikle bu dönem önlisans(2 yıllık) bitirdim. Askerlik 2 yıl tecil oluyor, 31 Aralık 2019' a kadar tecillendi. Ben ankara cebecideki askerlik şubesine gittim. sabah 8:30 gibi kapısının önündeydim. önümde 30-40 kişilik sıra vardı. Saat 8:45 gibi içeri almaya başladılar. Önce gidip danışmadan sıra alıyorsunuz. Sıra için verdiği kağıtta hangi büroya gitceğiniz yazıyor. Ben yenimahallede oturduğum halde keçiören bürosuna gönderdi. Askerlik şubesinde merkezi ilçelerin büroları var mamak,çankaya,yenimahalle,keçiören,etimesgut vb. . sanırım yoğunluğa göre veriyorlar bir şey farketmiyor. büroya gidince girişte memur oluyor o size soruyor ne işlem yapacağınızı. lisans veya önlisans mezunuyum tecil yaptıracağım diyorsunuz . size bir form veriyor. tecil yaptırmak istiyorum diye yazıp bilgilerinizi dolduruyorsunuz. daha sonra bankadaki gibi sıranızı bekliyorsunuz. sıranız gelince veznedeki memur diplomanızın aslına bakıyor ve iki tane fotokopisini istiyor birkaç belge imzalatıyor ve şubenin komutanına gidip onaylatıyorsunuz en son yine veznedeki memura gidip birkaç daha imza attıktan sonra işiniz bitiyor. sizde de belge veriyor tecillendiğinize dair. bu işlem ortalama 25 dakika sürüyor. ayrıca çalışanlar çok güleryüzlü, komutanı,memuru,görev yapan erler herkes yardımcı oluyorlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 8 Ekim 2008; 9:59:01 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dooblynin arkadası -- 8 Ekim 2008; 18:13:35 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 11 Ekim 2008; 10:13:37 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 23 Haziran 2010; 12:36:07 > |
|
|
|