Selam Arkadaşlar Öncelikle Nereden Başlasam Bilemiyorum
7 Ekim 1992 Doğumluyum Yavaş Yavaş Askerlik Yaklaşıyor. Liseden Aşağıda Anlatacağım Sebeblerden Ötürü Ayrıldım Ve Tekrar Açıktan Başlmak İstiyorum.
Psikolojik Bazı Proplemlerim Var Atlattığım Temizlik Hastalığı,Takıntı,Sinirlenme Gibi Vs.. Sosyal Hayatım Neredeyse (Sıfır) Ayrıca Tiklerlede Boğuşuyorum.. Gitmediğim Hastane Vs.. Kalmadı Yatırdığımız Paranın Haddi Hesabıda Yok. Ve Askerlik Geliyor .. Askere Gitmek Her Türk Genci Gibi Bende Gitmek İsterim Fakat Beni Askerlik Aşırı Derece Korkutuyor Temizlik Titizlik Hastalığım Az Az Devam Ediyor Yani Bir Koğuşta Yatabilmem İmkansız Derece.. Paralı Askerlik Filan Çıksa Hiç Düşünmeden Parayı Vermek İsterim. Amacım Askerlik Vs. Yapmamak Değil. Askerde Daha Kötü Bir Ben Olmak Korkutuyor. Psikolojik Olarak Yani Tamamen Çökerim. Kendime Kötü Birşey Yapmak İstemem Yani Öyle Birşeyde Düşünmüyorum Fakat En Kötü İhtimalide Düşünmek Gerekiyor Bazen. Onun İçin Açık Liseye Kayıt Olup Askerliğimi Uzatmak İstiyorum Bu Mümkündür Heralde. Lise Bittikten Sonrada Eğer Allah Kısmet Ederse Özel Bir Üniversiteyede Gitmek İsterim. Yani Demek İstediğim Askere Şuan Gitmem Kendim Açısından Çok Zor Tabiki Gitmek İsterim Ama. Anlattığım Gibi Psikolojik Proplemler Geceleri Uyuyamak Tikler.. İstemsiz Hareketler Beni Askere Gitme Dedirtiyor Sağlığımı Düzeltmek İçin Çok Uğraştım Ailemde Dahil Fakat Anca Bukadar. Zor Durum Yani Benim İçin Ailem İçin. Onun İçin Açık Bir Liseye Gidip Ondan Sonra Üniversiteye Gitmek. Sizlerdende Bir Akıl İstiyorum Düşünce Daha Doğrusu. Şimdiden Düşünceler Ve Yorumlar İçin Herkeze Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim. Sağlıcakla Kalın.
belki bu hastalıklar yuzunden askerden muaf tutulursun arastırdın mı. bırde bu sorunu cözmeye bak hadı askerlık gectı senın omrunde kocaman hayat var ona hep engel olacak bu onlardanda mı yırtmanın yolunu arayacan
Hastalığını etkilemesi açısından yorum yapamicam ama aöl öğrencileri için askerlik tecil hakkı yok.Askerlik dönemi geldiyse ve mezun olunamadıysa sınavlara askerdeyken girilmeye devam ediliyor.Yüz yüze eğitim olmadığından dolayı böyle. Açıköğretim lisesi harici Mesleki açık öğretim lisesi ve akşam lisesinde okuyup yüz yüze öğrenim görenlere tecil hakkı var.Tam bilgim yok malesef Aöl harici.Bunlarıda bir araştırmanı öneririm..
bende 1 ekim 1992 okul falan yok sokaklara akıyoruz hayat sokaklarda askere 2012 kasımda falan gidersin öyle demişlerdi bana