Şimdi Ara

Askerlik Bakaya Kalma Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmiLeToLife -- 18 Nisan 2020; 19:4:25 >

• Otelde kalmamaya bak bende benzer durumdayım,gerci hemen gbt'ye düsmezsin ama otelde kaldım mı polisler hemen geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu işlerden zerre kadar anlamam 95 liyim daha askerliğimi yapmadım 15 gün önce polis çevirdi kimlik fotosu falan aldı 15 günde git falan dedi bişey olduğu yok arada böyle uyarırlar bu kadar takmana gerek yok
  • Emniyetin sistemine hemen düşmez lakin gbt sorgusunda illaki çıkacaktır bir zaman sonra.Gbt de bakaya olduğunuz çıktığında.Size bir kağıt verirler ve o kağıt ile yanılmıyorsam 15 gün boyunca sizi her durduklarında sorunsuz geçebilirsiniz.Süre bitiminde ise gbt ye falan yakalanırsanız direkt olarak götürürler.İkamet adresinize yazı gelmesi lazım,şubeye gitmediğiniz takdirde yine yazı gönderiliyor vs...bu yazılar bir kaç defa gönderiliyor.En sonunda emniyete haber veriliyor ve ikamet adresinize gidiliyor.Bence sizin daha çok süreniz var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Otelde kalmamaya bak bende benzer durumdayım,gerci hemen gbt'ye düsmezsin ama otelde kaldım mı polisler hemen geliyor.
    hocam bu otelde kalma durumu ile GBT'nin ne farkı var? anlayamadım bir türlü. Günlük kiralık evler de aynı şekilde emniyete bilgi geçiyormuş. Yapılmadığı taktirde 10 bin TL cezası var dedi evini günlük kiraya veren kişi. Bu sebeple günlük kiralık ev veya otel farketmiyor.
  • Günlük kiralıkta emlakçıyı araya sokmadan ev sahibiyle anlaşırsan gbt olmaz.tanıdık birini bulman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 11 Nisan 2018; 15:4:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.