arkadaşlar elimde "sınıflandırmaya esas ek bilgi formu" diye bişe var. burda yedek subay yada kısa dönem diye bir seçenek yok... yannız "komando olamk istiyomusunuz" diye bir seçenek var yedek subaylıkla bir ilgisi varmı bunun acaba..
birde ben bu sene tecil ettireceğim yani şimdi den bu uzun kısa tercihinin yapılması diye bir drum varmı..
Hayır yok
quote:
Orjinalden alıntı: evohan
arkadaşlar elimde "sınıflandırmaya esas ek bilgi formu" diye bişe var. burda yedek subay yada kısa dönem diye bir seçenek yok... yannız "komando olamk istiyomusunuz" diye bir seçenek var yedek subaylıkla bir ilgisi varmı bunun acaba..
birde ben bu sene tecil ettireceğim yani şimdi den bu uzun kısa tercihinin yapılması diye bir drum varmı..
o form anket sanırım, son yoklamada doldurmuştum, hangi elinizi kullanıyorsunuz gibi sorular da vardı. o aşamada uzun/kısa seçimi yok, sınav için sevk evraklarını şubeden alırken yapıyorsun seçimini. tecil ettirirken öyle bir seçim yapmayacaksın.
tamadır.. sogolun
ama sorun çıktı bende çok komediya... * mezuniyet belgemde soy adımda bir harf "c" olması gerekirken "ç" olmuş adamlar kimlik bilgileri uyuşmadı diye işlemleri yapmadılar.. ulan ne ayak ya..
kaç senedir ben üniversitede "ç" harfi yazıyoken okudum adamlarda benim boyuna kağıdımı yolladı en son yoklamamı yollamışlardı okula.. ozaman harfler tutuyoduda şimdimi tutmuyo ya bu askeri işlemleri harbiden kıllık derecesinde ya