Şimdi Ara

323.kısa dönem terhis tarihi hakkinda bilgi...!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 323. kısa dönem olarak konyada askerlık yapmaktayım ben terhis tarihini 17 ocak diye biliyorum

ama burdakı boluk cavusu 18. ocak diye tutturdu ben mi yalnısım yoksa o mu ? bide kısa donem askerlere yol hakkı verıyolarmı ..

askerlıgı 180 gunmu yapıyoruz yoksa 6 ay olarak mı yapıyoruz ? simdiden tesekurler safak sıkıstırıyo artıkk

• Bende sizden 1 sene önce ağustos ta giden 317 kısa dönemdim,çıkış tarihiniz eğer hiç izin kullanmadıysanız 1 gün yol izni alacaklar için 18 ocak 2 gün alacaklar içinse 17 ocaktır
  • Kısa dönemlerin askerliği 6 aydır (mesela bizimki 184 gün). Bizim gibi 323. dönemlerin askerliği 31 ocak 2009 tarihinde bitiyor. Hiç izin kullanmadıysanız 12 gün düşüyoruz yani 19 ocak 2009 resmi terhis tarihimiz. Geriye kalıyor yol izni. Eğer 1 gün yol izni verilirse 18 ocak, 2 gün yol verilirse 17 ocak, 3 gün yol verilirse 16 ocak 2009 günü nizamiyeden çıkıp gideriz Resmi olarak 800 km kadar 1 gün, 800-1600 km arası 2 gün, 1600+ km ise 3 gün yol hakkı vardır. Ama herşey bölük k. ya da personel ast. elinde. Daha doğrusu çoğu yerde duyduğum kadarıyla böyle, yani bir standart yok. Hiç yol vermeyen de var herkese 2 gün veren de kuralına uyan da. Bizimki kuralına uyarsa 17 ocak sabah saatlerinde nizamiden çıkar giderim, ki bütün hesaplarımı buna göre yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicfirst -- 14 Aralık 2008; 14:32:25 >

• wallaha bi boluk cavusumuz var dalacam buna simdi 18 inde cıkacaz dıyomus...bende butun kısa donemler hep 17 sinde cıkıyo dıye biliyodum...neyse artık ...18 ine gore hesap yapacaz

konya 3.anajet üssü safak 34
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Bende sizden 1 sene önce ağustos ta giden 317 kısa dönemdim,çıkış tarihiniz eğer hiç izin kullanmadıysanız 1 gün yol izni alacaklar için 18 ocak 2 gün alacaklar içinse 17 ocaktır

yukarıdaki arkadaşımın dediği doğru. bizim de çıkış tarihleri asıldı. ben mesela kütahyaya 2 gün yol ile birlikte ayın 17sinde çıkabiliyorum. biz biletlerimizi bile aldık. hele torunlar da geldi ki değmeyin keyfimize.
  • Ben ayvayı yedim desenize:) 10+4 gün izin kullandım bugün de iznin son günü. Demek ki ben ayın 27'sinde çıkacağım :( Şafak 42 yani dönünce. Ama bu da geçer tertiplerim. Zaten ben alt devremiz 325leri ancak diğer ayın 10'unda falan görebilirim sanırım. Herkese hayırlı teskereler şimdiden. Bir daha ne zaman net olur bilemiyorum.
  • ewet bende bu konuyu karargah başçavuşuna sordum 2 gün yol veriyorum herkese dedi dolayısıyla 17 ocak yolcuyum inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 321 olarak askerliğini bitiren arkadaşım var. eskişehirden. bir diğeride sivastan. mayıs 17 de cıktı. yol izni normalde 1 gun ve mayıs ayı 31 cekiyodu. nasıl 17 inde cıktı ozman bunlar.? kısa donemlerin 18 inde cıktıgı tarihte görülmüş bişi değil. yeni bir uygulamamı ne?,,

bugune kadar yol izni 1 gun olanlardan

nisan gidenler 17 eylulde
    agustos gidenler 17 ocakta
    aralık gidenler 17 mayısta askerliğini bitirdi. tabi izin kullanmayanlar.

ocak 18 kimin yalanı anlamadım dogrusu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turank

321 olarak askerliğini bitiren arkadaşım var. eskişehirden. bir diğeride sivastan. mayıs 17 de cıktı. yol izni normalde 1 gun ve mayıs ayı 31 cekiyodu. nasıl 17 inde cıktı ozman bunlar.? kısa donemlerin 18 inde cıktıgı tarihte görülmüş bişi değil. yeni bir uygulamamı ne?,,

arkadaşım aralıkta gelenlerin silüs tarihleri 30 kasım, 6 ay askerlik 30 mayısta biter. Yasal izin ve yol iznini çıkartırsak geriye 17 mayıs kalır. mayısın kaç çektiğinin önemi yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetsabih

quote:

Orjinalden alıntı: turank

321 olarak askerliğini bitiren arkadaşım var. eskişehirden. bir diğeride sivastan. mayıs 17 de cıktı. yol izni normalde 1 gun ve mayıs ayı 31 cekiyodu. nasıl 17 inde cıktı ozman bunlar.? kısa donemlerin 18 inde cıktıgı tarihte görülmüş bişi değil. yeni bir uygulamamı ne?,,

arkadaşım aralıkta gelenlerin silüs tarihleri 30 kasım, 6 ay askerlik 30 mayısta biter. Yasal izin ve yol iznini çıkartırsak geriye 17 mayıs kalır. mayısın kaç çektiğinin önemi yok...

Aynen öyle, tamamen silüs tarihiyle alakalı. Bende 319. dönemdim 30 kasım askerlik başlangıç tarihi olarak görünüyor doğal olarak 30mayıs askerlik bitiş tarihi oluyor

• wallaha arkadaslar bizde silüs tarihlerini yine bizim gibi kısa donem olan bi arkadas hesaplıyo ve

adam laftan anlamıyo 1 gun yol verıyorum dedı.. 18 ocak cıkıs yanı .... hadı hayırlısı
  • 323. Kısa dönem Kayseri Jandarmada askerliği icra ettik bitti gitti 5 sene bile oldu...
    Allah sabır versin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.