Şimdi Ara

Askerlik bitince kamuflaj, bot, eşofman vs. Şeyleri geri alıyorlar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
31.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kamuflajla iyi ava çıkılır. Botu da ökçeden yukarısını kesip ayakkabı yaparız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

Bu arada hangi karakol.

not: mesajı editleyince forum sapıtıyor gönder deyince ana sayfaya yönlendiriyor mesaj değişmiyor forumu güncellediler salak salak hatalar vermeye başladı.

@AdmGdk
    Kardesim bu adama inanip soyleme hicbisey buyuk ihtimalle orda komutanindir kan alir senden acemiligin boyunca aman diyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ._. ._. ._.

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

Bu arada hangi karakol.

not: mesajı editleyince forum sapıtıyor gönder deyince ana sayfaya yönlendiriyor mesaj değişmiyor forumu güncellediler salak salak hatalar vermeye başladı.

@AdmGdk
    Kardesim bu adama inanip soyleme hicbisey buyuk ihtimalle orda komutanindir kan alir senden acemiligin boyunca aman diyim.

Komutan değilim bro bayırköy beldesinde yaşayan bi vatandaşım.

• Nizamiye kapısında arkadaşların varsa çıkartabilirsin. Ben denizci olarak yapmıştım beyaz kıyafeti ve şapkayı yasak olmasına rağmen rahatça çıkardım.
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Muhafız bölüğündeyiz, nizamiyedekiler de bizden olacak zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeşim ne yasağı sınırın sıfır noktasına git bak çobanın üstünde bile seninle aynı kamuflajdan var, çarşıda beş on liraya satıyorlar zaten.
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim bir de banlandıktan sonra banının açılması için geçmesi gereken süre ana sayfada yazardı, artık profile girmek gerekiyor. Post atıyorsun 1 önceki veya 2 sayfa öncesine atıyor.
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Botlar yasak değilmiş. Gelirken yanıma almıştım. Ama hiç giymedim dışarıda, geldiği gibi ayakkabılıkta yatıyor toz bağladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.