Şimdi Ara

Askerlik bitince kamuflaj, bot, eşofman vs. Şeyleri geri alıyorlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
31.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bilecik'te jandarma olarak askerliğe başladım. Acemi birliği de usta birliği de aynı yer kısa dönemim. Askerlik bitince malzemeleri ne yapıyoruz.

• iade ediyorsun
  • Bot, parke ve elbiseler iade

Eşofman vs. sende kalıyor.
  • Para vererek aldıkların sende kalıyor.
  • Alma (çalma) ihtimalinde var. Ama önermem. Para versem sivil hayatta giymezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Merhabalar. Bilecik'te jandarma olarak askerliğe başladım. Acemi birliği de usta birliği de aynı yer kısa dönemim. Askerlik bitince malzemeleri ne yapıyoruz.

Aboov bizim buradymışın be bro nasıl burda askerlik.
  • G3'ü de istersen al lazım olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yerine göre değişiyordur, ben huduttaydım.Son gün ne var ne yok yaktık, bizde adet böyleydi.
  • Bu arada hangi karakol.

not: mesajı editleyince forum sapıtıyor gönder deyince ana sayfaya yönlendiriyor mesaj değişmiyor forumu güncellediler salak salak hatalar vermeye başladı.
  • ben askerdeyken şafak yakşaltıkca üstündekileri yırtarlardı
  • Geri alıyolar bende askerim Havacı atarsa 55 :)
  • Biz kendi dolabımıza bırakıp çıktık ama aramada yakalatmazsan çıkartırsın.
    İyi zula yapman lazım, kıl bi komutan gelirse şansına didik didik arar zaten çıkacağın zaman havayı koklar duruma göre götürürsün ama hiç bir işine yaramayacak, ekstra yük olacak zaten çantan dolu olur.
    Bizim komutan, bişey götürmek yok tamam mı dedi tezkere kağıdına da arama yapıldı diye not düştü hiç bakmadı.
  • Yere göre değişir. Almayı çok istersen arkadaşıma verdim o giyecek de, poşeti gece dışarı koy sabah giderken alırsın.
  • Bana kimse sormadı bizim orada zaten alan da olmuyordu, jandarma üniforması olduğu için bırakmadım aldım eve getirdim
  • HAYIRLI TESKERELER.
  • Araç ihtiyacın varsa mercedes kamyonu yada land jeepi de alıp çıkabilirsin
  • Askerliği devam eden gariban askerlere hibe edip çıktım nizamiyeden. Sadece havluyu getirdim kullanıyorum sivil hayatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Araç ihtiyacın varsa mercedes kamyonu yada land jeepi de alıp çıkabilirsin

• Yerine göre değişir. Ben herşeyi getirdim gelirken. Kimse bakmadı çantaya. Askerde bazı zamanlar fazladan alt üst kamuflaj verdikleri oluyor. Hatta izine giderken bile fazla olanı götürebilirsin. Bizim timde öyle yapanlar oldu. Askeriyede kamuflaj sıkıntısı, bot sıkıntısı çekmedik. Bölük astsubayına söylüyorduk birşey olunca. Götürüyodu depoya, ordan veriyordu bot falan
  • Bilecik mi hocam çok yakınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.