Şimdi Ara

Kot Pantolonla Girmek Sıkıntı Yaratır Mı(Mezunlar gelin hele)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum pantolon düğme,fermuar gibi metal aksesuarlar içeriyor.İnternette bakıyorum da net bir cevap bulamadım.Siz ne giyerek gideceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hetfield -- 12 Mart 2015; 17:16:28 >

• şort ve kısa kollu tişört
  • Niye sorun yaratsin ki? Kot pantolon ve hirka ile gidecegim ben. Hatta nufus cuzdanimdaki fotografta giydigim hirkami giyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cikista bisikletle dag bayir gidecegim icin rahat giyinmem lazim. Ama dershane denemelerine hep kotla girdim bir sorun olmadi. Hatta rahat bile oldu. Tabi dar giyiyorsaniz o baska.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemeri alıyorlarmış beyler, doğru mu?

• Kısakol eşorfman ve üstüne hırka üstüne mont girerken montu babama vericem hırkayla giricem rahat ediyorum yani herkes rahat ettiğini giysin sonra sınavda bide bununla uğraşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Kemeri alıyorlarmış beyler, doğru mu?

evet doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ugr097 U kullanıcısına yanıt
    Hocam düğmeler,fermuar vs metal ya hani.o yüzden böyle bi konu açma gereği duydum.

• Neyle rahat ediyosan onu giyin la, bu kadar da saykoluk olmaz ki neresini arastirdin bunun. Mezun olarak yeni girenlerden 10 adim ondeyiz he, bunlari dusunmenin manasiz oldugunu sonra anlayacaksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ince tokalı kemerleri almıyorlar beyler.Yani çok belirgin bir şekilde ben buradayım demiyorsa kemer sorun yok
  • Mr.Hetfield kullanıcısına yanıt
    :D o kadar da abartma canım öylece ceplerine el yordamiyla bakıp geçiriyorlar bu muymuş diceksin girdikten sonra düğme şudur budur incelenmiyor.Mesala ben Hırka ile girdim saatim kalmış kolumda gözükmüyordu sınav gozetmenine verdim fark etmemisim diye sorun çıkmadı

• Aşırı salaş girmeyin, hafif rahatsızlık ve stres çok yardımcı olacak çünkü, diğer türlü ortalara doğru kıvrılmalar, uyuklamalar başlar

• Ben don ve atlek giyerek gideceğim okul yakın çıktı
  • Nasıl rahat hissediyorsan öyle gir. ben terlikle giricem ayağımı buz gibi taşa koyup serin serin çözcem

• eşofmanla tabiki en rahatı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPalpitations

:D o kadar da abartma canım öylece ceplerine el yordamiyla bakıp geçiriyorlar bu muymuş diceksin girdikten sonra düğme şudur budur incelenmiyor.Mesala ben Hırka ile girdim saatim kalmış kolumda gözükmüyordu sınav gozetmenine verdim fark etmemisim diye sorun çıkmadı

Hocam ne biliyim,sınav belgesinde metal aksesuar içermeyen kıyafet vs yazınca telaş yaptım
  • eşofman rocks
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.