Şimdi Ara

Üniversitede okula eşofmanla gitmek olur mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
7.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben hayatım boyunca bahar mevsiminde hep altıma eşofman giyip çıkarım yani kot pantolonla rahat edemiyorum kışın mecburiyetten giyiyorum ama marttan itibaren hep eşofman olur altımda , hatta arkadaş ortamında flan böyle biliniyorum hep. Ama bu yıl üni.deyiz haliyle insan merak ediyor acaba hep eşofman giysek bişey der mi millet diye. 2. dönem okula sürekli eşofmanla gitmeyi düşünüyorum altına spor ayakkabı üstüne de aşağıdaki resimdeki gibi bir sweat. Sizce saçma mı olur kot falan mı giymek gerek illaki ? Moda dergisinden fırlamış gibi tiki gömlekleri pantolonları sevmiyorum rahat edemiyorum içlerinde gün içinde hep bi kasıntı hep bi stres oluşturuyor bende.

eşofman olarak bu

üste bu

ayakkabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 16 Şubat 2013; 6:34:04 >

• Bizim universitede giyenler var ama gercekten cok paspal ozensiz gozukuyor ben sadece 1 kere giydim onda da sinava gec kalmistim eger gorunumune onem veriyorsan tavsiye etmem ha vermiyorsan etrafdakilerin ne dedigi onemli degil diyorsan istersen pijamayla git burasi universite sonucta herkes ne giyeceginde ozgur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev ortamında filan iyide okul ortamında abes kaçar diye düşünüyorum.
  • Giyme derim.
  • Rahat edeceksen giy git, milleti ne umursuyorsun.
  • Diğerleri kasıntı olmayı çok sevmiş, ben böyle yorumluyorum. Rahat olmak yerine modayı takip etmek, hadi onu da geçtim günde yarım saat "Ne giysem la?" diye düşünmek de bana göre aşırı saçma.
  • Giy ne olacak bizde pijamayla gelen çocuk vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl rahat ediyorsan öyle giyin.

Ama bu , beden öğretmeni veya pikniğe giden genç gibi duracağın gerçeğini değiştirmiyor. Her gün eşofman giyilmez. He giyersin, ortamın olmaz karizman olmaz ama rahat edersın orası senın bıleceğin iş.
  • daha düzgün eşofmanlar alsan gidebilirsin, tipinde önemli gerçi 3 numara saç küpe falan varsa gidebilir eşofman.
  • sportif tarzda bir eşofmanın varsa giy gitsin. iyi olur .
    resimdekiler de olur bence.
  •  Üniversitede okula eşofmanla gitmek olur mu ?

bu tür şeyler moda. çık avmlerde erkeklerin çoğu eşofmanlı

• ben pijamayla gittiğimi bilirim. sen neysen o hocam, ne bakıyorsun millete
  • Valla biz ikinci öğretim olduğumuzdan gidiyorduk saat 10 da 11 de kot çekilmiyordu
  • Neden olmasın eşofmanla şık olunmuyor mu? Hiç kasmaya gerek yok defileye gitmiyorsun. Bak o eşofmanın üstüne.
    Bu üstü giyerdim ben olsam altınada.

Tamamdır bitti işte. Hem rahat hem şık bence.

• Bende gittiğimi biliyorum ama en fazla 2 dir. O da çok üşenmişimdir giyinmeye eşofmanla gitmişimdir.

Not: Eşofmanın dizleri çıkmışsa sakın giyme.
  • ikinci ögretim makine müh oldugumuzdan pijamayla bile giderdik
  • soruyu bayağı garipsedim. eşofmanla gitsen ne olacak ki? devlet dairesi değil ki orası, istediğinle gidersin. eşofman+gömlek gittiğimi bile bilirim ben, kim ne diyecek? rahat rahat gidersin, hatta polar eşofman altı bile giysen problem olmaz. gazide reyizlerle takılıyorsan o başka tabi.
    işe başladığında o rahatlığı bulamazsın, her türlü tadını çıkart oradayken.
  • ayakkabının adı ne hocam çok hoşuma gitti
  • Besyocular hep boyle :-) bzm okulda hic rastlamadm boylesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fitch,Hollister gibi markalara bakarsan hem çok rahat hem de çok güzel şeyler var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.